Pozdravljene,
tudi jaz imam problem. Stara sem 22 let. Prejšnji petek sva seveda imela zaščiten spolni odnos, nakar sva ugotovila na koncu, da je kondom zlezel dol (ni nama jasno kako). Seveda je obtičal v meni z vso svojo vsebino.
Ker imam neredne cikluse (psiha ima svojo moč), niti ne veva ali je bil tisti dan en izmed plodnih ali ne.
Nekako sem pričakovala menstruacijo 26.1., vendar je tudi danes še nimam. Če bi jo dobila, bi vedela, da niso bili plodni dnevi. že 3 dni imam le malo rjav izcedek. Včeraj se mi je začelo spahovati. Tudi po 9 urah spanca se ne naspim. V jajčniku me vsaketoliko malo zbode, ampak nič v primerjavi s tem, kakor je včasih pred menstruacijo, ko se zvijam od bolečin.
Sem že v soboto želela po jutranjo tabletko, vendar so mi farmacevtke glede na mojo bolezen, ki sem jo komaj dobro preživela, odsvetovale. Odločila sva se, da bova videla kar bo pa bo. Namreč, oba si zelo želiva , pa veva, da bova vsaj še leto dni malo počakala (zaradi tromboze in pljučne embolije-ki sem jo imela nedolgo nazaj, je seveda stvar v tem, da če načrtno delava na otročku, bo potrebno preventivno nazaj na zdravila-NUJNO). Pa vendar, če kaj bo, bo super , če pa ne, pa tudi nič narobe. Vendar me vseeno zanima, mislite, da so te znaki vse spet posledica moje psihe?
Hvala za odgovor!