cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Vodovodna napeljava v bloku

clock-img

03.09.2008, 12:22

clock-img

sazi

pencil-img

5175

pa se to... a so tla pod nama najina!? al strop? tuki men ni logike... jaz razumem, ce nama V stanovanju neki zamaka... pusca... ampak to ni V stanovanju, ampak v zidu, v steni, v tleh oz stropu!?

Etažna plošča res ni vajina, je pa del stanovanja vsa infrastruktura, ki oskrbuje vajino stanovanje - torej vse, kar se odcepi od glavnih vodov in oskrbuje samo vas, je vajino. In je vajina DOLŽNOST da vse to vzdržujeta. Če sosedu zamaka iz vajine napeljave, bosta odgovorna za vso škodo, ki bo nastala . pa nima veze pod katerega upravljala sodiš - to je TVOJE (no, vajino)

< Sporočilo je popravil sazi -- 3.9.2008 12:24:17 >

clock-img

03.09.2008, 12:28

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Aja, sori, nisem videla, da stanovanje ni vajino. V tem primeru bo plačal lastnik stanovanja in ne vidva.

Jap, tudi jaz. Pač prej nisme brala vsega. Jasno, da mora plačat lastnik.

clock-img

03.09.2008, 12:46

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

točno tko kot ti je ribicija napisala.

Preveri pri vašem upravitelju, kaj vse se smatra pod etažno lastnino. Če so cevi v vajini etažni lastnini potem popravilo plača lastnik stanovanja. Vidva ga seveda morata obvestiti, če ne bosta tudi del stroškov vidva krila, ker ga nista pravočasno obvestila, če bo zaradi tega nastala večja škoda pri sosedu.

Pa četudi te cevi ne spadajo pod etažno lastnino, ampak skupno, potem morata prav tako obvestiti lastnika stanovanja o poščanju cevi, da urgira lastnik naprej.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

03.09.2008, 12:50

clock-img

jajula

pencil-img

1191

prvič slišim da bi menjavo napeljave plačal upravitelj blokauser posted image  to pač spada k stanovanju.

če pa sta najemnika to spada pod vzdrževanje in je to dolžen spedenat lastnik. loh se tud zmente da sama menjata, sam vama mora to odštet pri najemnini. najprej se probajta zment z lastnikom stanovanja, pa če ne bo za to, dajta njegovo cifro tečnemu sosedu pa naj se onadva menta naprej.

clock-img

03.09.2008, 17:21

clock-img

ribicija

pencil-img

14

Ribicija je napisal, ker sem ON. :)

clock-img

22.11.2012, 17:36

clock-img

doktor znanosti

pencil-img

2

lep pozdrav

Za vsak slučaj si nabavite LEAKMATE pripomoček za začasno popravilo vodovodnih cevi.
Več si poglejte na spodnji povezavi.

http://www.varnost-doma.info/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem