cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: IUI

clock-img

23.03.2015, 12:59

clock-img

witch

pencil-img

3540

*viva* držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijam, da bo pa zdaj to to user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

clock-img

23.03.2015, 15:29

clock-img

*viva*

pencil-img

366

Biba85 to je tvoj prvi IUI? Bom drzala pesti da bo super potek in da nas cim prej razveselis z dobrimi rezultati, ti pa ne pozabi porocat 😉😉

Witch moja draga, hvala ti, sej ves, da te imam rada in da sem ti nadvse hvalezna za podporo. Si soncek, ki posije tudi k meni, ko se zacnejo zbirati oblaki. Nenazadnje pa si v navdih vsem nam, ki se se kar ubadamo s takimi in drugacnimi postoki. user posted image user posted image

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

clock-img

23.03.2015, 15:40

clock-img

biba85

pencil-img

141

Ja prvi in upam, da zadnji ;). Bom poročala sam razplet.

clock-img

24.03.2015, 06:55

clock-img

Anonimen

Dajte mi povedat, kako je s tem ce partner dobi vroci, okrog 38, v kratkem pa naju caka iui? user posted image Je katera imela tak primer? Skrbi me, da ne bi bili spermiji primerni user posted image a lahko uporablja lekadol za zbijanje vrocine?

clock-img

24.03.2015, 07:29

clock-img

*viva*

pencil-img

366

Dvomim,da bi lekadol kaj vplival na to. Midva sva imela prvi IUI hitro po partnerji dokaj zahtevni operaciji in ob jemanju protibolecinskih zdravil pa ni bilo tezav. Itak vzorec pregledajo in scentrifugirajo 😊

clock-img

24.03.2015, 07:36

clock-img

Anonimen

Nekateri pisejo, da visoka vrocina pobije spermije. Bom na uz vprasala kako je s tem.

clock-img

24.03.2015, 13:33

clock-img

*viva*

pencil-img

366

Res najboljse da vprasas, ampak ce ima drugace zadovoljiv spermiogram dvomim,da bi imelo izreden vpliv. Morda bi bil vzorec malo slabsi, kar pa ni toliko problematicno, ker le obdelajo vzorec. Mogoce bodo pa ravno bacilcki spodbudili plavalcke da bodo bolj trmasti in bo uspelo 😉 vsekakor stiskam pesti, ti pa le porocaj 😉

clock-img

24.03.2015, 13:57

clock-img

nepojasnjena

pencil-img

15

Živjo, po treh spodletelih IUI, se zopet odpravljam v nov boj, tokrat z IVF postopkom. Zadnji IUI sem bila na puregonu 100 na dan, pa ni bilo velikega učinka. Pridelala sem le dva folikla. Upam da bo tokrat z večjo dozo več sreče. Srčno upam da nam vsem uspe, drzim pesti.

clock-img

10.04.2015, 13:01

clock-img

Anonimen

Koliko dni po iui test pokaže pravilno? Sama sem 11 dan po postopku in sem naredila test, je pokazal minus. Sem ga naredila prezgodaj ali je pokazal pravilno?user posted image

clock-img

10.04.2015, 14:27

clock-img

nepojasnjena

pencil-img

15

Mislim da je še prekmalu, saj se šele 6 dan po IUI zgodi ugnezditev. Torej v petih dneh je koncentracija hcg v teoriji še prenizka da bi jo test zaznal, res pa je da so tudi izjeme. Upam da ti v dnevih ki prihajajo test pokaze user posted image

clock-img

10.04.2015, 14:34

clock-img

Anonimen

Hvala, upam da res zagledam [sm=modricrtici.gif in, da sem test res naredila prehitro. Ti si že začela s postopkom?

clock-img

10.04.2015, 14:40

clock-img

nepojasnjena

pencil-img

15

Js sedaj sem ravno dva dni po transferju. Dobila sem dve blastocistki v varstvo. Upam da se pri meni dobro počutita. 23. imam krvnega. Bo še dolgo do tja. Pred tem sem imela 3x IUI vsakič neuspešno, menstruacija pa je vedno prišla skoraj teden prekmalu, tako da zame bi bil 11. dan beline velik uspeh.

clock-img

10.04.2015, 15:24

clock-img

Anonimen

Super, držim pesti. Si imela po iui kdaj kakšne "znake"? Naj ti čas do 23. čimhitreje mine.

clock-img

10.04.2015, 16:15

clock-img

nepojasnjena

pencil-img

15

imela sem zelo boleča prsa, to je pa tudi vse, nobenih drugih znakov in potem tudi - na testu. Upam da bo sedaj pozitivno. Zaenkrat tudi še nobenih znakov je pa res šele 2.dan po et. Naj nama hitro mine do user posted image

clock-img

10.04.2015, 17:37

clock-img

*viva*

pencil-img

366

Hm. Mislim,da si bila prehitra. Meni prejsnjic,ko je bilo uspesno se niti 15 dan ni pokazalo...
Tak da se navijamoooo user posted image user posted image

Jaz pa se pikam. V nedeljo imam uz, zgleda bo tokrat vse hitrouser posted image

clock-img

10.04.2015, 19:43

clock-img

Anonimen

Držimo pesti za vse nas! Kje obiskujete neplodnostne ambulante? Je katera v MB?

clock-img

10.04.2015, 20:40

clock-img

nepojasnjena

pencil-img

15

Jz sm v lj (Drobnič)

clock-img

11.04.2015, 00:12

clock-img

*viva*

pencil-img

366

Jaz pa v Mb user posted image

clock-img

14.04.2015, 15:10

clock-img

Anonimen

Se vse pikate ali je katera na tabletah? Danes je pri meni 15. dan po iui pa si se nekak ne upam naredit testauser posted image Raje se pocakam kak dan... Zdaj bi verjetno ze moralo pokazat tocen rezultat a ne?

clock-img

14.04.2015, 15:23

clock-img

nepojasnjena

pencil-img

15

Ojla, sama bi pocakala še dva dni in šla na krvnega, ta bo 100% brez dvomov. Seveda pa lahko narediš že sedaj, vendar ob neg. rezultatu bo ostalo zagotovo nekaj dvomov in stresa. Želim ti user posted image , pa kakor koli jih boš nalulala ali pridelala v krvi.

clock-img

14.04.2015, 15:59

clock-img

Anonimen

Hvala za pesti. Bom se res raje pocakala. Tiste ki ste imele iui v mb, a ste po pozitivnem testu bile napotene na krvnega ali ste se samo morale narocit na uz?

clock-img

14.04.2015, 21:03

clock-img

*viva*

pencil-img

366

Jaz sem bila napotena direktno na uz. Je pa bilo slabo vidno zadnjic in so mi dali se krvnega. Mislim pa, da ce poklices in poves da si v dvomu bos brez tezav dobila napotnico za krvnega, sem bila sama enkrat v dvomu, ker je bil nek cuden rezultat testa pa niso nic komplicirali. Tak da ne rabis placebat krvnega. Stane pa druga ce okrog 15 e v bolnici.

Jaz imela danes IUI. Delala mi je ena mlada zdravnica, bilo je najbolj nezno do sedaj in najbolj hitro user posted image
Upam,da je to dober znak.

Anonimna, stiskam pestiuser posted image user posted image

clock-img

14.04.2015, 21:17

clock-img

Anonimen

Super, drzim pesti tudi zate viva! Raje se pocakam nekaj dni, ce bo slucajno pritekla, ce pa ne bo, pa bo itak verjetno ze dobro vidna crtica.
A ta mlada zdravnica je imela ocala in dolge temne lase?

clock-img

14.04.2015, 21:18

clock-img

*viva*

pencil-img

366

Ja, tocno ta. Zelo prijazna in z obcutkom 😀

clock-img

14.04.2015, 21:23

clock-img

biba85

pencil-img

141

Meni pa ni bila prevec nezna,res pa je, da ni uporabila nobenega gela al kaj se obicajnjo da na kateter in je poskusla kar tako. Tako da je bilo malo bolece za par sekund.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem