cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: IUI

clock-img

09.12.2013, 19:17

clock-img

miska**

pencil-img

109

Nevem če sva se vidli jaz sem imela svetlo jakno in dolge svetle lase. Ko sem šla od tam pa je sedela punca z dogimi lasmi meni se zdi, da so bili temno rdeči, nasmejana, pa ful me je gledala. Lepa punca.
Ta doktor je res imel črne lase in neobrit user posted image zaj pa cakat 14 dni bomo vidli, ne pricakujem pa nič.

Radenka_ ja skorah je kot navaden pregled. Nožnico ti odprez tako kovinsko zadevo(isto kot pri brisu) ti malo splahne in obrise maternicni vrat potem pa ti vstavi takšno tanko cevčico do maternice in nato ti počasi spušča od dragega vojakce. To je to konča ti pa odležiš 10 min z nogami gor. Vasa umetnost. Sem pa prebrala da ene ful boli, no mene ni.

Škoda da jaz tudi nisem za prof. Vlasavljevica prosla. Bo pa ivf naredil on.user posted image

clock-img

09.12.2013, 20:35

clock-img

Anonimen

miska** ja to sem bila jaz ja... pa hvala za kompiment user posted image tudi ti sli luškana in pa mlada (imaš blond dolge lase in pirsing?)
nič ne bo IVF zdaj bo ratalo user posted image
Radenska ti je miska** vse razložila kako zgleda ta postopek,nič ni hudega user posted image

clock-img

09.12.2013, 22:10

clock-img

miska**

pencil-img

109

Anonimna to sem jazuser posted image ko sem šla mimo tebe sem mela tisti občutek, da si ti [sm=smiley1.gif
Kak to da si komaj takrat prišla? Nisi rekla, da mas ob 10ih?

clock-img

09.12.2013, 22:13

clock-img

Anonimen

hehe tudi jaz tisti občitek..zato sem te pa gledala hehe,ker se mi je zdelo da si ti...
ob 19h sva bila tam,pol pa da mož opravi svoje... nato so nama rekli naj prideva ob 12h nazaj,da oni vse pripravijo... in evo... user posted image

clock-img

09.12.2013, 22:14

clock-img

Anonimen

aja,upam da te nisem preveč ustrašla z pogledom user posted image

clock-img

10.12.2013, 00:01

clock-img

miska**

pencil-img

109

Ne nisi me prestraslauser posted image . A tvoj v bolnici opravi? Moj pa sabo prinese 3 ure prej mu je lažje ko pomagam. user posted image

clock-img

10.12.2013, 11:03

clock-img

Anonimen

miska** kako si? moj opravi tam,sva iz Lj pa newem kako bi bilo to stvar vozit...zihr je zihr user posted image
sej bi mu lahko jaz tudi pomagala,amak je šlo user posted image
Radenska kaj novega

clock-img

10.12.2013, 14:13

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

Nisem dobro.
Sploh ne vem če kaj bo..Rastejo mi počasneje kot polži, čisto nasprotje kot pri gonalu...
Sluznica se je odebelila, zdej je 6,5 in zelo lepa, itak pa vem da se bo še, tko da to me ne skrbi.
Ampak od sobote do danes mi je zraslo vse skp za 2-3 mm..tko da je največji komi 15 no. Normalni ženski toliko zrastejo v enem dnevu.
V petek mam spet, jst mam občutek da ne bo nič. Do kdaj delajo, do 20.12.?A katera ve?
Tok sem razočarana pa jezna sama nad sabo. Itak je dr že rekel da bi blo za razmislit a ma vse skupaj smisel, samo bom pomojem tiščala do konca, do kadar pač delajo (če je to pač 20.12), ker v zadnjem letu je blo čist zmeraj ob hormonih neki, da nismo speljali do konca, ever.
Spomladi so mi prekinli vse skup v bolnici zaradi alergije. pol sm mela en ciklus s klomifenom brez UZjev in itak nimam pojma a je bla pol ovulacija al ne, septembra prekinjen IUi, zdej pa očitno spet.
itak sm se že sprijaznila da bo treba v postopke, samo vseeno mi gre tako na živce, ko prideš en dan in vse izgleda super in če nekaj upaš, samo zato da čez dva dni slišiš da je slabo. Tok bedno ej.
Sam po drugi strani ne vem kaj jamram, ker poznam toliko hujših izkušenj posameznic, da mi je kar mal smotano da se počutim razočarano, ker nisem še pol toliko gorja dala čez kot nekatere.
Bo že...
Kako ste ostale, anonimna, *viva*...
*viva* si bla ti sploh kaj razočarana?...Ali si že v fazi ko ti je vse skupaj samo še smešno. Jaz to fazo še čakam. Nisem razočarana, bolj jezna sama nase in na to da se sprašujem zakaj jaz.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

clock-img

10.12.2013, 14:32

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

Mishka**, hvala za odgovor :)

Zate tudi držim pesti...Bomo vidli če bom prišal sploh do IUI.
Mishka**, koliko IUIjev pa še imaš?
Jaz grem zdaj na čakalno listo, če ne bodo nardil IUI, če pa bodo pa pol januarja. Ker razgovor smo že imeli, dokumentacija je pa tudi spisana.
Mishka, midve sva se tud že vidle pomojem.
A si bla ti prejšnji teden v sredo gor, si stala pred ambulanto za delitev terapije :) ?
Je bla punca z dolgimi blond lasmi pa pirsingom ;)

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 10.12.2013 14:36:38 >

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

clock-img

10.12.2013, 16:11

clock-img

Anonimen

Radenska grrrrrrr no,spij kako pivo user posted image upam,da ti bojo zrasli in da bo postopek..če ne pa po novem letu.
Mene pa zanima a v IUI ne dajo nobene podporo (dabroston,estima...)?user posted image

clock-img

10.12.2013, 20:14

clock-img

*viva*

pencil-img

366

Radenska_ ful sem bila razočarana, tisti trenutek. Res, kar solze so mi stopile v oči, ne ker bi bila žalostna ampak ker ob vsem trudu na koncu vidiš,da si pravzaprav nemočen, narava dela svoje. Sem ap res tudi že v tisti fazi, ko mi je vse samo še smešno. No, pa tudi sicer sem ogromno delala na sebi, da sem prišla do te točke, ko se po vsakem poadcu še hitreje vstanem s še več optimizma. Je kar OK tak ;)

Ja, mene tudi čudi, da ne dajejo nobene podpore. Ker bi mi bila logična zadeva, da dajo recimo dabroston,če se že med stimulacijo vidi,da sluznica ne napreduje kot bi bilo v idealnem.

Mislim,da delajo do 15.12.. Če se prav spomnim takrat zaprejo laboratorij zaradi rednega letnega čiščenja, mogoče sem pa kaki dan biksnila. upam,da bodo vsaj za naročanje delali tiste delovne dneve med božičem in novim letom, ki so. Ker se bom najbrž nekje takrat mogla naročit na uz.

Je pa tudi meni delal prejšnji mesec IUI en tak smešen specializant. Neobrit, razmršene frizure z očali, ki je bil ful zmeden. Sicer me med IUIjem ni nič bolelo sem pa malo krvavela tisti popoldan in drugo jutro...

clock-img

10.12.2013, 20:42

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

*viva* te čist zastopim. Jaz sem se jim prvič zjokala tam v ambulanti.
Zdaj sem zdržala do avta, v petek se pa pomojem sploh ne bom več cmerila. Se mi je koža malo odebelila.
Hm, sem upala da delajo do 20, da imam kaj več časa...no ja bomo videli. Za backup še vedno lahko poskušava "the old fashioned way" :) user posted image
Zdaj sem že kul. Si vedno ponavljam podpis od witch, v takih trenutkih zelo pomaga.
Drugače pa, tudi jaz ful delam na sebi in je napram začetku čist druga pesem. Zdaj pač vem da ne moreš nič, je kot je, to ni nekaj kar bi lahko kupil....ampak se zgodi ko je čas za to. Najbrž se morajo še kakšne reči v naših življenjih prej poklopit in postavit na svoje mesto!

clock-img

10.12.2013, 21:09

clock-img

miska**

pencil-img

109

Anonimna jaz sem vredu nič posebnega,..se poskušam ne obremenjevat s tem, kot da se ni nič zgodilo. Kak si pa ti, kak se počutiš?user posted image

Radenska_ to je bil moj zadnji iui, tak da me potem čaka ivf. Tak, da če nebo zdaj bo pa potem ziher in bom tudi jaz nocečakuser posted image . Ti pa tudi jaz priporočam kak pirčekuser posted image meni je pomagalo. Ja sem bla v sredo tam ob 9 nekjeuser posted image radenska ne razumem kak greš na čakalno listo za iui?

*viva* jaz ti res želim, da se čim prej vse uredi in da zagledaš user posted image . kaj taktat ko si prvič zanosila je bilo spontano?

punce kak dolgo pa se že trudite?

clock-img

10.12.2013, 21:20

clock-img

Anonimen

Vredu sem user posted image nočem sploh mislit da je kaj bilo,bo pa pol pomoje hudo, ko se bo bližal dan D user posted image
Jutri grem v službo komaj čakam, da ne mislim na to kaj,kako...... je pa teško odklopit..
Me pa zanima a v IUI ne dajo nobene podporo (dabroston,estima...)? user posted image
miska** kdaj pa lahko pade prvi testek?

clock-img

10.12.2013, 21:51

clock-img

miska**

pencil-img

109

Meni niso dali nič za podporo in tudi ko sem vprašala so rekli, da ne dajo. Vprašanje kak pa je ko ti vstavijo zarodek,..takrat pa morejo nekaj dat, vsaj upam da takrat dobiš kakšne tablete.
Testek bo padel, če bo seveda zamujala 25.12. prej pa ne.
Ti boš kaj prej testkala?user posted image

clock-img

10.12.2013, 21:58

clock-img

Anonimen

jaz nisem nič spraševala,pri IVF pa vem ti dajejo..
kaj pa user posted image kdaj lahko hheheh s čim se to obremenjujem a? user posted image
joj nevem za test,niti newem koliko časa treba počakat (meni je samo rekla če ne bo M potem delat test) pa se kaj prej že lahko...bi bilo pa lepo božično darilo za pod smrekico user posted image

clock-img

10.12.2013, 23:29

clock-img

miska**

pencil-img

109

Midva se nisva mogla upreti in sva že danesuser posted image No sva vedno po vsakem postopku takoj. Pa sej so rekli da lahko. Se ne ozirsm na postopek in delam kot, da nič ni blouser posted image

clock-img

11.12.2013, 09:55

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

miska**,
mislila sem na čakalno za IVF/ICSI. Imam že spisano dokumentacijo, ker smo imeli že posvet. A maš ti vmes še kakšen posvet a greš tudi direktno na čakalno listo?
Potem bova pa najbrž blizu skupaj na vrsti :) Koliko si pa stara, mlada mi izgledaš :)
Jaz sem 26, trudiva pa se mal več kot 2 leti.
jaz zdaj čutim kar dosti špikanja v jajčnikih,n o bomo videli v petek.
Držim pesti za vse :)

clock-img

11.12.2013, 11:59

clock-img

miska**

pencil-img

109

RADENSKA_ jaz se mam v januarju posvet potem pa akcija. Bomo vidli kak dolgo bo vse skupaj trajalo. Upam da boš ti vseeno prej prišla na vrsto in da zagledaš user posted image

Jaz sem stara 27 let, trudivq pa se 3 leta 5 mesecev. Enkrat bo pusek to sto procentnouser posted image . Kje pa si ti sedela, stala?

clock-img

11.12.2013, 13:43

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

Sem mislila da si ene 23 :)
Uf, ja pol se pri vama že dlje časa vleče ja.
Jaz sem sedela na stolih pri oknu, z očali, rdeče črno sem bila oblečena pa knjigo sem brala :P
Tudi jaz verjamem da bo plus, enkrat :) Ko se bodo stvari poklopile bo že prišel.

clock-img

11.12.2013, 18:30

clock-img

Anonimen

Hej punce,evo jaz glih iz službe ma kaj sem pridna cel dan v službi user posted image jaooo komaj se plazim,jaz sem toooook napihjena ko balon user posted image
No jaz sem pa malo starejša 32let in trudiva se malo manj kot 2 leti (vmes bila noseča....)
ja pozitivno tude me bomo zagledale pluske user posted image mi je pa sestra Jasna zadnjič tako lepo rekla:mogoče še ni pravi čas.....ko bo pravi čas takrat bo pa plusek...user posted image

clock-img

11.12.2013, 20:15

clock-img

*viva*

pencil-img

366

Miska ja takrat je bilo spontano. Ravno tisti mesec sem bila dogovorjena,da pridem po napotnico za neplodnostno user posted image Drugače pa bo zdaj cca 4,5 leta kaj delava na otroku. Stara sva pa jaz 28 on pa 35.... Tak da ja, čas beži... Ampak ja, vse nas čaka user posted image , samo čas še ni pravi. Jaz se rada pohecam pa rečem,da si naju najin otrok še ni izbral, ker je pač bolj izbirčen user posted image user posted image

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

clock-img

11.12.2013, 22:33

clock-img

miska**

pencil-img

109

Se te spomnim Radenskauser posted image
Ja vse bomo enkrat dočakale ta magični + . Upam da čim prej pride nas cas

Anonimna to je že dober znakuser posted image

Viva kak hecno, da je takrat upelo spontano zdaj pa noce. Res ne razumem tega.

clock-img

12.12.2013, 06:43

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

Hehe :)
mishka**, ja se strinjam je zanimivo kako kakšnim rata takole kar enrkat pol pa ne več.
Jaz imam znanko, prvi je ratal takoj, za drugega sta v postopkih.
Tako da, jaz ne vem kje točno je fora ampak nekje pač mora bit :)
Pomojem čudeža življenja nikoli ne bomo razumeli... :)

clock-img

12.12.2013, 13:58

clock-img

*viva*

pencil-img

366

Kot so rekli v bolnici...zgleda je bilo srečno naključje, ki pa ni uspelo v celoti.... Je pa tudi takrat uspelo po 2 letih šele...tak da...kdo ve kaj se je dogajalo in kaj se dogaja sedaj user posted image

Radenska_ a si ti mogoče vprašala za kako podporo? Kaj je zdaj s tem? Nič več se ne dobi?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem