Hoj *viva* :)
Jaz sem bla čist prva na UZ-ju, sem šla tud prva notri tko da sem bila pomojem v kabini 1. A si bla ti potem takoj za mano poklicana? Koliko pa si stara drugače?
5 let že se trudita, uf potem sva midva z 2-ma letoma še amaterja heh..Pa že to se mi zdi dolgo, predolgo. Nič ne dajejo podpore za debelitev sluznice izgleda, jaz je tudi ob gonalu nsiem dobila, samo tam se mi je lepo debelila brez kakšnih dodatkov, na koncu je bila 12, na dan, ko bi mogla imet IUI.
Jaz upam da bo jutri vsaj 6, raje 7...In potem v četrtek 8-9. To bi bilo že kar super. Pijem zdaj krvomočnico 3x na dan, pa maco vsako jutro.
Glede gonala ti lahko jaz povem nekaj. Jaz sme imela gonal in je bilo vse super...do časa po ovulaciji. Prej nisem mela nobenih težav, nič me ni bolelo, razen malo jajčniki...Potem dva dni po ovulaciji pa katastrofa. Hodit nisem mogla (komaj), ko sva šla z mojim na sprehod sem vsak kamenček pod nogami čutila v treuhu in jajčnikih...Napihnejna sem bila tako kot da bom ravno rodila, težje sem dihala, malo mi je tud voda zastajala, ker sem mela 2 kg več...In to se je vse vleklo do menstruacije. Potem pa kot da bi odrezal. Napihnjenost in bolečine so izginile in spet sem se počutila kot človek. Jaz sem bila tudi prepričana da bom šla takoj naslednji ciklus lahko spet v IUI samo ti nekaj povem, če maš potem 14 dni take bolečine komaj čakaš en mesec na off...Ker dejansko sem se glih dobro začela počutit ko bi se mogla spet špikat al pa začet jest hormone in ni variante...Mislim pa da po gonalu tudi oni zahtevajo en ciklus pavze.
Jaz sem že šla čez uno fazo obupa itd, tako da je ves tale trud dejansko samo ena vzporedna tirnica v mojem življenju. Prvo leto je bilo obupno, samo na to sem mislila, se spraševala zakaj midva, bila vsak ciklus ful razočarana...Zdaj pa ne več. Nekako se tolažim s tem da imam še čas, da še ni pozno, da enkrat bo že in me rdečka sploh več ne prizadane. Je pa najhujši tisti čas med O in M, to je pa res katastrofa, vsakič. Tegam i še ni uspelo naštimat tako, da me ne bi živciralo in bilo stresno :) Ampak bo uspelo, počasi :)
No poročajta kako je bilo danes, *Viva* in anonimna, držim pesti za obe! Jaz imam pa jutri ;)