viva vesela sem, da ste se vrnila nazaj. Zdaj pa močno držim pesti, da bo uspešno. Pa daj se zmeni za neko stmulacijo. Ker je res brezveze da hodiš tam, O pa ni.
Sisley držim pesti, da bo ta postopek uspešen
ela33 najina diagnoza je bila nepojasnjena neplodnost. Pri obeh vse ok. No, ko sem se končno po pol leta odkar sem imela napotnico za iui opogumila in šla v postopek, nama je ta prinesel tisto, kar sva si najbolj želela. Tako da je bil prvi postopek uspešen in trenutno v meni že 30. teden razgraja malo bitjece. Pravijo, da iuiji niso preveč uspešni, lahko tudi pri njih čakamo pozitivne rezultate. Tako da optimistično v postopek. Ta je samo korak bližje uspehu. E
anonimna ko boš opravila pri uz, te bodo naprej naročili na uz na podlagi dolžine tvojih ciklov. Če so daljši prideš malo pozneje, če so krajši pa pač prej. Jaz sem imela prvi uz 4. dan, drugega 12. dan, tretjega 16. dan in potem 18. dan cikla postopek. Dolžina cikla pa je bila 32. dni ali več dolga. Tako za primerjavo.
aspera držim pesti, da bo icsi bolj uspešen.
Ela še enkrat pozitivno in optimistično. Vem da pri vama že veliko predolgo traja. Ampak vsak postopek je bližje cilju. Za vsako je hudo ko ne gre in ne gre zanositi. Povem pa ti, da ne glede na to kako boš zanosila, kdaj boš zanosila, bo tisti trenutek pravi. In jaz ga ne bi menjala za nobenega drugega. Tista leta ko sva se trudila, so bila včasih zelo težka. Vendar sva si jih naredila lepa. Uživala sva drug z drugim, potovala, se zabavala, imela lepo, učila novih stvari, delala stvari, ki jih z otrokom težje, postala sem močnejša in na svet gledam drugače. Ogromno sem se naučila. In vem, da bom zdaj še boljša mamica. Glej na življenje s pozitivne strani. Naj bo kozarec na pol poln. Pikica bo prišla ob pravem času. V tistih težkih trenutkih pa se zjoči, bodi jezna na cel svet, ampak se poberi in optimistično zakorakaj v nov dan. Jaz sem vedno rekla tako, moja situacija ni bila najhujša. Zanositi nisem mogla, nisem vedela, če bom sploh lahko zanosila. Ampak ko sem slišala zgodbo punce, ki je bila z mano v bolnici, pa sem rekla samo moja težava je malenkost v primerjavi z njo. Zanosila 3x, nobenkrat donosila. Prvič je otrok umrl v 23. tednu, druga dvojčka v 13. tednu, tretji v 20. tednu. Ta zgodba se me je dotaknila. To, da dejansko čutiš otroka v sebi, da raste, raste trebušček, potem pa ga ni več... Moja težava je bila minimalna v primerjavi z njo.
Pozitivno stopi na to pot iui pa tudi če ne bo prvi uspešen, stopaj še bolj optimistično in pozitivno naprej.
Punce VSEM vam želim, da bi bili vsi postopki uspešni, in da boste vse čim prej doživljale to, kar trenutno doživljam jaz.