cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: IUI

clock-img

31.10.2008, 15:18

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

neela, a bolelo te je? jaz pa nič nisem čutila...očitno drobnič bolj z občutkom dela...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

31.10.2008, 15:19

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

neela, a bolelo te je? jaz pa nič nisem čutila...očitno drobnič bolj z občutkom dela...user posted image

...saj sem ti rekla, da se ga ne bi čisto nič branila...user posted image user posted image user posted image ...očitno so moški bolj sočutni...

clock-img

31.10.2008, 15:23

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: neela

...saj sem ti rekla, da se ga ne bi čisto nič branila...user posted image user posted image user posted image ...očitno so moški bolj sočutni...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sori tkole je...pri vama bo ta IUI uspešen, tak da do drobniča ne boš prišla!

clock-img

31.10.2008, 15:32

clock-img

neela

pencil-img

2128

Fargi, iz tvojih ust v moj trebušček....user posted image user posted image user posted image ...

P.S.: daj pridi še kaj na on-line chat...

clock-img

31.10.2008, 15:47

clock-img

lenna

pencil-img

234

Neela, držimo pesti da bo ratalo kar takoj. Vem pa da bo dolgih naslednjih 14 dni. Mene pa tud ni neč bolelo ko sem imela iui.

No da še js js poročim kako je šlo. Nimam prav nobene dobre info, ker sem zelo slabo odreagirala oz. skoraj ničuser posted image user posted image user posted image  Imam samo majhno število drobnih foliklov. Nobeden pa ne izstopa.  
Pa imam isto terapijo kot v 1. postopku, pa sem imela na 1 uz velik že folikel velik 15mm. V pondelk grem ponovno, pa upam da bojo kaj zrasli. Bo treba pivo pit za dobro rast.user posted image

clock-img

31.10.2008, 15:55

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

Lenna, stiskam pestke tudi zate!!!

clock-img

31.10.2008, 16:01

clock-img

lenna

pencil-img

234

Hvala, Fargi za pestke

Sem še pozabila omenit,  da sva v tem postopku začela pit tudi krvomočnico.

clock-img

31.10.2008, 16:24

clock-img

kimsy

pencil-img

904

neela - upam, da nas kmalu razveseliš z user posted image
lenna - držim pesti, do pondelka! user posted image
Jst pa sem že včeraj zvačer dobila tak rahel izcedek in sem že mislna da je user posted image , pa je še kar pr izcedku ostalo. Tok da komaj čakam, da se ulije, ker me že vse boli.
Mam pa še eno vprašanje. Kdaj ste se ve ponavad pikale? Zjutraj al zvečer? začneš drugi dan. Če maš prvi dan full švoh, se ti to ne šteje za 1 dan al kako to gre?

clock-img

31.10.2008, 16:32

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

Kimsy, pa si ti ziher da je tole M?! mene je tak bolelo, da sem mislila da mi bo vse ven padlo, pa sem bila noseča...

clock-img

31.10.2008, 17:09

clock-img

lenna

pencil-img

234

Kimsy,  držim pesti da se NE ulije.
Glede špikanja - js se špikam zvečer(ob 21-ih) , ker mi časovno tako najbolj odgovarja.  Ni važno kdaj se, samo da se vsak dan ob istem času.

Če dobiš M popoldne in je res švoh, se ti naslednji dan šteje za prvi dan. Mene itak zmeri obišče zjutraj, tako da ni dileme kateri dan je prvi dan

clock-img

31.10.2008, 17:27

clock-img

kitka1

pencil-img

327

Ja, Kimsy, tudi jaz te imam na sumu... Po statistiki že mora kateri uspeti kar tako... Torej lepo naredi en test in nas razveseli z novico!

Neela, kdo ti je pa delal? Meni je Bokalova, pa me ni nič bolelo. Sem pa začutila, ko mi je potisnila tisto cevčico skozi. Mogoče za sekundo malce neprijetno. Pravijo pa, da je precej odvisno od oblike materničnega vratu. Drugače pa... Ja, res se vleče teh 14 dni.

Punce, a pivo res priporočajo? Ker potem ga bom danes zvečer gotovo pila namesto kuhanega vinčka :)

clock-img

31.10.2008, 21:47

clock-img

kittyy

pencil-img

202

caw!
ali morda katera ve kako dobis zdravila cez vikend,kako deluje soba 105?
namrec danes sem dobilauser posted image user posted image in sem ze zracunala da novo dobim okol 1.12.in to bo za vikend.sem ze mal upala da se ne bo treba spikat,pa verjetno bo kar treba,ker se pac narava mal igra z nami,a ne?

aja,katera bo ze z mano v decembru?

clock-img

31.10.2008, 21:52

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: kittyy

caw!
ali morda katera ve kako dobis zdravila cez vikend,kako deluje soba 105?
namrec danes sem dobilauser posted image user posted image in sem ze zracunala da novo dobim okol 1.12.in to bo za vikend.sem ze mal upala da se ne bo treba spikat,pa verjetno bo kar treba,ker se pac narava mal igra z nami,a ne?

aja,katera bo ze z mano v decembru?

jaz bom s teboj!

boš pa prej poklicala in povedala da jo čez vikend pričakuješ, pa boš šla po injekcije.

clock-img

01.11.2008, 00:10

clock-img

obayifo

pencil-img

856

mi gremo tut v nov boj! tokrat je fsh 10,7 in jutri začnem s klomifenčkom!
če bo šlo vse po planu, bo IUI okol 12.11.
za vse držim pesti!

clock-img

01.11.2008, 09:31

clock-img

kimsy

pencil-img

904

Jst sem končno dobila user posted image , tok da jutr začnem s špikanjem. Se je zjutraj kar ulila! user posted image . Tok da... V soboto 1 Uz, pol pa naprej!
boob, kok pa teb kaže? Se že kaj prpravla?

clock-img

01.11.2008, 11:03

clock-img

neela

pencil-img

2128

lenna - katero terapijo pa imaš??? Boš vidla, da bodo foliklčki sedaj čez praznike ponoreli in zrasli kot gobe po dežju....no, saj vidiš, kako zunaj dežuje in jih zaliva...user posted image ...Držim pesti!

kitka - ja, tud meni je delala dr. Bokalova...user posted image ...res me je še cel včerajšnji dan bolelo. Pa tud krvavela sem malo še cel dan. Kaj si ti tud?

kimsy in obayifo - pogumno v boj! Držim pesti!!! user posted image

kittyy - bojim se, da s. 105 med prazniki in vikendi ne dela, ker so vse amb. Leonišča menda zaprte. Prav zato naj bi lahko prišle prej po zdravila. Tud IUI-ja se takrat tam ne dela (dela se ga v stari porodnišnici).

clock-img

01.11.2008, 14:05

clock-img

boob

pencil-img

1127

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Jst sem končno dobila user posted image , tok da jutr začnem s špikanjem. Se je zjutraj kar ulila! user posted image . Tok da... V soboto 1 Uz, pol pa naprej!
boob, kok pa teb kaže? Se že kaj prpravla?

kimsy user posted image user posted image user posted image  
jst se pa tko neki čudno počutim, pa nč ne kaže na user posted image  . . zdej k si želim da bi jo čim prej dobila jo pa nebom user posted image  . . na konc bom pa res user posted image  . . hahahaha. . itak da. . user posted image user posted image user posted image  pa sej nevem al bi se smejala al jokala

punce user posted image  . . jst vam povem da si bojo trije možički (miklavž, božiček, dedamraz) porazdelili darila tako da do novega leta bomo dobile vsaka svojega

clock-img

01.11.2008, 18:41

clock-img

kimsy

pencil-img

904

boob - moja kolegica se je dve leti trudila za user posted image , pa ga ni blo. potem je čakala na IUI v MB, doma imela že vse, user posted image  ni blo in lej... Ima eno leto staro punčko! Tko da držim pesti, da si na njeni poti!

lenna - kok enot gonala pa maš? Jst mam 100, pa sploh ne vem, al je to veliko al ne?!

clock-img

01.11.2008, 19:00

clock-img

lenna

pencil-img

234

IZVIRNO SPOROČILO: boob

punce user posted image  . . jst vam povem da si bojo trije možički (miklavž, božiček, dedamraz) porazdelili darila tako da do novega leta bomo dobile vsaka svojega

Ja tile 3 dobri možje bodo vsekakor prav dobrodošliuser posted image user posted image  z velikm košem daril seveda. Čarovnice so nas zgleda spustile..bodo možakajri prnesli tisto težko pričakovano 

Boob, ma  da rata. Nas kar nekaj navija da se ti uresniči tale velika želja.

Kimsy, jst mam pa 75 enot, res ne vem na podlagi česa se to odločijo. Pa  v prvem krogu sem lepo reagirala, zdaj pa...user posted image  Bomo vidl kaj bo v ponedelk pokazal.

clock-img

01.11.2008, 21:00

clock-img

kitka1

pencil-img

327

Neela, jaz nisem nič krvavela, sem imela pa vse skupaj malo razboleno. No, potem sva naslednji dan  user posted image , pa sem čutila, da je še vse malo razboleno, pa tudi krvavela sem malo.

Gonalke, jaz si dajem 112,5 i.e. (to je med 75 in 150). Nimam pojma, na podlagi česa se odločijo. Mogoče glede na reakcijo na klomifen (2 zrela folikla pri dveh tabletah dnevno). Sicer sem tudi jaz mislila, da bom vedno enako odreagirala, pa nisem. V prvo sem imela že na prvem UZ velike folikle, zadnjič sem pa imela še premajhne in sem jemala gonal še dva dodatna dneva. Tako da v sredo, ko imam prvi UZ, sploh ne vem, kaj naj pričakujem. Upam, da bo že ok, da bo v petek IUI in da ne odpade martinovanje :)

clock-img

01.11.2008, 21:53

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

kimsy, kitka, boob, kittyy, zdej pa tkole...une tri na K mate tok podobne nicke, da si jih je kr mal težko zapomnit...avatarji vam manjkajo! tukaj je ena fajn stran, pa si dejte kake fajn avatarje gor da se vas bo lažje prepoznalo...lenno smo že opremili!!!

http://www.avatarji.com/

clock-img

01.11.2008, 23:53

clock-img

kitka1

pencil-img

327

Fargesia, imaš prav... Na hitro sem se registrirala in pustila izbiro za kasneje, potem pa malo pozabila...

Bo ok?

clock-img

02.11.2008, 08:48

clock-img

neela

pencil-img

2128

kimsy, kitka, boob, kittyy, zdej pa tkole...une tri na K mate tok podobne nicke, da si jih je kr mal težko zapomnit...avatarji vam manjkajo! tukaj je ena fajn stran, pa si dejte kake fajn avatarje gor da se vas bo lažje prepoznalo...lenno smo že opremili!!!

http://www.avatarji.com/

user posted image user posted image user posted image ...ja, naša Fargi je po vseh žilah tršica....v prostem času in zares....user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.11.2008, 09:27

clock-img

lenna

pencil-img

234

Evo kako te ubogamo...pa še tovaršica si? Pol mi je pa vse jasnuser posted image user posted image

clock-img

02.11.2008, 13:08

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

Neela, in lenna

user posted image user posted image user posted image

Kitka1 in kittyy, ODLIČNO!!! sedita, 5!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem