cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: IUI

clock-img

17.10.2008, 21:37

clock-img

neela

pencil-img

2128

kittyy, kimsy, boob (oprosti, ker sem te pozabila user posted image )...ste že dobile pošto? Jaz sem šla danes že kar iskat zdravila, pa mi je sestra še pošto dala. Drugi teden dobim M in potem v akcijo. Je še kakšna od vas, ki bo približno v enakem času v postopku???

clock-img

18.10.2008, 10:47

clock-img

boob

pencil-img

1127

jst sm pa užaljena ker si me spustila user posted image user posted image user posted image  . . . user posted image user posted image user posted image  se hecam.

Če je učeri še imela pošto tam, se pravi da jo me dobimo v ponedeljek, jaaaoooo sem nestrpna, user posted image  imam pa za dobit šele v začetku novembra. . .mislim da z kimsy sva približno isto časno navrsti, a ne?

clock-img

18.10.2008, 11:01

clock-img

kimsy

pencil-img

904

Ja, jst jo mam za dobit v začetku novembra. Upam, da jo dobim točno, ker me včasih mal heca, še posebej, kadar si jo želim.
Čeprov jst intenzivno telovadim user posted image , ker še kar upam, da bo...  Haha, optimistka! A ne?

clock-img

18.10.2008, 11:04

clock-img

boob

pencil-img

1127

sej jst sm tud optimistka user posted image  . . no ta mesec pa ne ker je bol mal user posted image  . . user posted image  

clock-img

18.10.2008, 12:31

clock-img

kitka1

pencil-img

327

Punce, pustite se presenetiti. Mene je ta mesec user posted image prehitela za cel teden in sem zato prej začela s postopkom... 

clock-img

19.10.2008, 12:33

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: boob

sej jst sm tud optimistka user posted image  . . no ta mesec pa ne ker je bol mal user posted image  . . user posted image  

....evo, pod to pa se tud jaz podpišem....sem imela včasih občutek, kot da je pa sedaj greh user posted image , ker morava najboljše seme pustit za IUI...user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.10.2008, 07:50

clock-img

lenna

pencil-img

234

Dobroooo jutrooooo
zopet ponedeljek in službene obveznostiuser posted image user posted image  .

Danes imam točno tak občutek kot pred mesnstro - sem že celo jutro user posted image  in vsakih 10 min hodim na WC kontrolirat stanje kdaj se bo ulilo
Sem bila čist preveč prepričana v moj uspeh že v 1 krogu postopka, zato je razočaranje še toliko večje. Še veno pa upam, da me samo tako malo za brez veze boli in špika

clock-img

20.10.2008, 08:33

clock-img

kimsy

pencil-img

904

Ahoj!!!
lenna, to so samo živci! Jst toooook stiskam pesti za user posted image , ker pol bomo tud me mele več upanja! Jst vrjamem v uspeh! Pa sej ene pravjo, da jih tok stisksa kot da bojo user posted image  dobile, pol so pa noseče! Jst tebi in vsem nam tok prvoščm.
kitka 1- kok pa si ti?

clock-img

20.10.2008, 09:27

clock-img

boob

pencil-img

1127

lenna ne bit user posted image . . . sej ni še nič in še prezgodi za user posted image  . . .  veš kok takih je k jih trebuh boli kot pred  M , pol pa user posted image  . . držimo pesti zate in za druge seveda . . . .raj se v delo zakopaj pa ne misli na to, boš vidla da bo .. user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.10.2008, 09:27

clock-img

boob

pencil-img

1127

ajaa. . mi pa pošto čakamo danessss. . a ne punce. . ?

clock-img

20.10.2008, 09:41

clock-img

lenna

pencil-img

234

Joj punce hvala za vzpodbudne besede in tolažbo. Mi je takoj lažje, ker vem da ste z mano. Vas moram kar user posted image user posted image user posted image
Vem da je za user posted image  še zgodaj, ampak znaki so pa že prisotni. Sem ravno preverla, pa še ni nič.user posted image

clock-img

20.10.2008, 10:12

clock-img

kitka1

pencil-img

327

Kimsy, zaenkrat vse po starem. Danes ob 6h zjutraj sem dobila še eno HCG injekcijo... Je fino, če imaš zdravnika v hiši, ni treba v dežurno :) Nestrpno pričakujem 1. november. Težko bo zdržat.

Lenna,  znaki menstre in nosečnosti so po moje lahko kar podobni... Tako da - ti kar bodi optimistična.

clock-img

20.10.2008, 10:40

clock-img

boob

pencil-img

1127

lenna psiha dela. . ti se kr pomiri pa se čim bol zamoti z drugimi stvarmi, da neboš tok misnla. . . .

clock-img

20.10.2008, 11:15

clock-img

lenna

pencil-img

234

Psiha dela 100/h. Še v službi se ne morem zbratuser posted image , upam samo da ne bo kdo opazil da sem vsa raztresena in da ne bodo začel spraševat če je kaj narobe z mano.
Meni še za user posted image ni , ne vem če je to sploh normalnouser posted image

Kitka1, držim pesti za naju in za vse ostale.

clock-img

20.10.2008, 18:59

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: lenna
Danes imam točno tak občutek kot pred mesnstro - sem že celo jutro user posted image  in vsakih 10 min hodim na WC kontrolirat stanje kdaj se bo ulilo
Sem bila čist preveč prepričana v moj uspeh že v 1 krogu postopka, zato je razočaranje še toliko večje. Še veno pa upam, da me samo tako malo za brez veze boli in špika

hihi...jaz sem še preden sem kri dala, mela filing da se mi bo vsak čas ulilo in sem non stop na wc hodila! pa se ni!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

20.10.2008, 20:32

clock-img

lenna

pencil-img

234

Kje ste, ni nobene gor?

jupiiiiuser posted image user posted image user posted image , minil je že cel dan, pa še kar ni user posted image . mogoče so pa res nosečniški znaki tole in sem srečka  user posted image .

A ste dobile pošto? 

clock-img

21.10.2008, 07:14

clock-img

boob

pencil-img

1127

dobro jutrooo punce,

jaaaa pošto smo dobile. . sam zdej je treba čakat še skor 14 dni user posted image

lenna itak da je nebo user posted image  . . . . user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2008, 09:25

clock-img

kimsy

pencil-img

904

OJ, jst pa še nisem dobila pošte... Sem klicala, pa je sestra rekla, da so mi poslali!
user posted image  pa predvidevam okoli 1 novembra!Tko da boob, mogoče se pa srečava! user posted image

clock-img

21.10.2008, 12:44

clock-img

kittyy

pencil-img

202

ojla bejbe
jst sem bolj malo tu gor,ker mam racunalnik na popravilu in samo tu pa tam kej preberem,da vidim kaj se vam dogaja.jst sem vsauser posted image user posted image user posted image user posted image ker sem v lj,klicala in moja posta sele pride drug mesec,ker sem imela G sele konec sptembra.skoda ker padem ven,sem bla ze zelo vesela da bomo skupaj,zdej bom pa sama dru tedn.za vse vas pa drzim pesti.

papa,vsem zelimuser posted image user posted image user posted image ,upam da sem prav napisala.

clock-img

22.10.2008, 09:52

clock-img

lenna

pencil-img

234

samo da se javim, pri meni še ni prišlauser posted image user posted image

Kittyy, ne bit zalostna, bomo vsekakor tvoje navijačke.

clock-img

22.10.2008, 10:48

clock-img

boob

pencil-img

1127

kimsy a si učeraj dobila pošto? Bi blo kr fajn da bi isto časno ble tam user posted image

Kittyy user posted image user posted image user posted image  . . . škoda da nebomo vse skupi. . . boš pa drg mesec imela več navijačic, ne bit user posted image

clock-img

22.10.2008, 12:30

clock-img

kimsy

pencil-img

904

boob- sem dobila ja! user posted image  Pa kljub temu, da moj ni imel testa za spolno prenosljive bolezni, je šu šele dons delat! Predviden  user posted image  je 2.11. sam nč kaj ne vrjamem. Mislim, da bom šla v čet. drug tedn kar po material, da me kaj ne preseneti med prazniki.  Kdaj pa ti dobiš? No, bi blo še najbolš, da ne dobiva a ne? user posted image  user posted image  user posted image
kittyy -  veš kaj, ni taka tragika, če bo en mesec kasneje, sam da bo!!! Boš pač en mesec kasneje user posted image . držim pesti!
lenna - še par dni, pa boš zagledala  user posted image .  Obveščaj nas! Še 3 dni, če se ne motim?

clock-img

22.10.2008, 15:17

clock-img

boob

pencil-img

1127

kimsy jst jo mam tud takrat za dobit, pa sm tud študirala da bi šla v sredo al četrtek tja. . .sej se bova še kej 'slišale' mogoče se pa kr tam vidva user posted image  . . . . a ti imaš tud Gonal al Klomifen

lenna kdaj moreš tja kri dat, al boš kr test delala

clock-img

22.10.2008, 15:43

clock-img

lenna

pencil-img

234

Bom šla kar kri dat v petek. Krvni test je bolj zanesljiv v primeru hormonske stimulacije. Navaden test naj bi zaradi inekcije hcg pokazal lažno pozitiven test....česar si pa ne želimo... Test imam doma pa si ga ne upam uporabit, da ne bi bla potem u petek preveč razočarana. Joj sem že na trnih.  Še dan in pol moram preživet pa bouser posted image user posted image .

Me pa že nekaj časa muči vprašanje glede aerobike in *morebitne user posted image *.. 2x tedensko obiskuje bodyattack. Zdaj pa ne vem ali je to preveč intenzivna vadba in naj si raje omislilm kakšno navadno aerobiko ali pa mogoče pilates (ki mi je v bistvu preveč dolgočasen) 
Vem, da čisto preveč kompliciram glede tega, ker koliko punc sploh ne ve da so že nekaj časa srečke nosečke, pa počnejo vse sorta.  Ne morem se pa zdaj dol usest pa čakat  kaj bo.
Po drugi strani se pa ne bi rada obremenjevala z mislijo da sem pri kakšni stvari preterala, in da je šlo zaradi tega kar  koli narobe.

Sem malo zakompliciralauser posted image , ampak mislim da boste ujele bistvo napisanega.

Vsaka info bo dobrodošla.

Lepo izkoristite popoldne, CAOOOO

clock-img

22.10.2008, 16:28

clock-img

boob

pencil-img

1127

mislim da sploh ni panike glede bodyattacka (al kuk se že napišeuser posted image ). . ko pa boš za zihr da si user posted image  lahk pa mal zmanšaš oz bol na izi. . sej boš sama vidla kako se boš počutla. .
Kolegica je tud hodila in to še pol k je bla noseča, sam je pač delala manj in bol na izi. . uglavnem prilagodila si je. .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem