cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: IUI

clock-img

07.10.2008, 22:27

clock-img

neela

pencil-img

2128

lenna, v kolikem času pa si opravila UZ? Si potem šibala v službo nazaj al si vzela tisti dan prosto??

ja ja....že vidim Fargi, da se mi spet smeješ, ker toliko sprašujem...user posted image ...

clock-img

08.10.2008, 07:25

clock-img

boob

pencil-img

1127

IZVIRNO SPOROČILO: kittyy

zivjo punce,joj kolk enih novih stvari,upam da si bom vsaj pol zapomnila.ja boob jst sem iz kranja,kaj pa ti
oz a je se katera blizu?
a pol ko gres prvic po zdravila,pa do iui traja en teden,oz sklepam da bo treba it ene 4x v lj,al kako? morda katera ve?

vsem bodocim mamicam posiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro jutro pince,

uuuu ste se pa razpisale učeri. .
Kittyy jaz sem pa iz Grosuplja, delam pa v Lj dokaj blizu KC. Mi je pa mal zoprno ker bom morala hodit iz službe, pa nevem kaj naj rečem kam grem. Neki si bom morala zmislt, nemorem pa kr it oz kr neki rečt, ker smo v zelo dobrih odnosih sam šefici pa lih nebi povedala zakaj gre.
A mislte da bo res pošta že naslednji tedn?prejšnji mesec so jo dobile po 20. . . ahh kukr koli itak user posted image  pride šele zaetek novembra. . upam pa da boste ostale dobile dovol zgodi.

lenna kako je šlo ponoči?

clock-img

08.10.2008, 08:04

clock-img

lenna

pencil-img

234

Dobro jutro, ste že pri kavici??

Neela, prvi  UZ sem imela v nedeljo, tako da ni blo panike glede službe, po 2. UZ pa sem prišla kasneje v službo. Sem bila pa tazadnja na UZ in sem bla fertik ob 9.30. Bo treba dons kakšno uro nadoknadit.
Jutri sem pa mislila kar bolniško dat - se mi zdi škoda dopustauser posted image , že tako ga je bolj malo.

Boob, ponoči sem šla po stop inekcijo, pa so mi štalo naredil. Preden je sestra pogledala kakšno dozo mi mora dat, je odprla vse ampule, tako da sem ostala za naslednjo dozo brez zdravilauser posted image . Morem danes v 105 poklicat pa obrazložit. Upam da ne bo problema in da bom jutri dobila dodatno zdravilo.

V službi jest tud nisem povedala kaj imam oz. kam grem- rekla sem samo da imam ene preiskave in to je to. Res ne vem koliko naj povem sodelavkam.

Držim pesti, da pride pošta čimprej. Vem kako nestrpno jo pričakujete 

clock-img

08.10.2008, 09:08

clock-img

boob

pencil-img

1127

a res al kaj?? user posted image  ja upam da ti nebodo kaj komplicirali, kr čim prej pokliči sej so ful prijazne tam. . . jst bi pa uni vrat zavila. .
držim pesti da bo vse ok

Neela pa ti pripada bolniška? ker men je tud škoda dopusta.

clock-img

08.10.2008, 09:48

clock-img

kimsy

pencil-img

904

lenna, jst držim pesti, da boš jutr najbolš opravla.
Drugač pa, v službi ne rabte nč razlagat, rečte, da mate težave s ščitnico in hodte na ene preiskave. Jih čist nč ne briga. Tud če se s sodelavci oz šefom super štekate, ziher pride trenutek, ko ti enkrat na pladnju poservirajo kok so ti šli na roko...

clock-img

08.10.2008, 10:44

clock-img

lenna

pencil-img

234

Sem se že dogovorila in bom brez problema dobila še dodatno ampulo. Ufff, kako mi je odleglouser posted image
user posted image user posted image user posted image za tako razumevajoče in dobre sestreuser posted image user posted image user posted image

Glede bolniške pa ne vem kako je. Meni je osebna zdravnica rekla, da lahko pridem po bolniški list. Je pa tudi razumevajoča kar se tega tiče.

clock-img

08.10.2008, 14:26

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

neela, ti si itak smešna! ko pa sprašuješ, pa še bolj!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

08.10.2008, 16:37

clock-img

kitka1

pencil-img

327

Kitty, jaz sem iz Kranja.

Lenna, očitno res tako tempirajo, da ne bi v četrtek zamudila O. Ko sem imela samo stimuliran ciklus, ni bilo tako pomembno, kdaj točno bo O in so mi stopko dali kar na kliniki zjutraj po UZ.

No, potem bom morala najti koga, ki mi bo dal injekcijo čim bolj nežno user posted image . Imamo sicer zdravnika v hiši, ampak če bo dežural, bo pa problem. Bom morala kar v dežurno.

clock-img

08.10.2008, 18:07

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

Kitka, ja jaz sem tud stopko takoj po UZ dobivala ko ni bilo IUI...

clock-img

08.10.2008, 19:47

clock-img

kittyy

pencil-img

202

mam spet eno vprasanjjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
a vi govorite o bolniski za tisti dan ko imas postopek,al kdaj?jst mislim it pol u sluzbo,al ne?aja pa se to ali ti postopek iui opravlja moj ginekilog?

clock-img

08.10.2008, 19:55

clock-img

lenna

pencil-img

234

ma sm glih hotla vprašat kdo naredi IUI pa sme prehitela, ha ha. Mogoče bo katera hitro odgovorila.

Jest mislem kar jutar imet bolniška, z mojim bova itak šla istočasno v Lj ( se mi zdi brezveze da bi vsak s svojim avtom hodila).  Med 10.30 in 11.00 je postopek, pol se mi pa itak ne splača u službo hodit. ..bi prišla ravno na kosilouser posted image user posted image
Mislem da mi zdarvnica ne bo kaj zakomplicirala zarad tega. Drugače bom pa dopust dala,  bo pa to  tud ena izkušnja za naprej, a neuser posted image

clock-img

08.10.2008, 20:15

clock-img

neela

pencil-img

2128

Jaz bom tud hodila nazaj v službo na dneve UZ...sem tud z dolenjskega konca. In tudi ne vem, kaj v bistvu bom rekla, ko bom vsakih nekaj dni odsotna. Sicer pa upam, da bom tudi kakšen dan čez vikend na vrsto.. Na dan IUI pa kr frej - najboljš; tako kot si ti rekla, lenna.

clock-img

08.10.2008, 20:23

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Punce, valjda da si morate vzet fraj tisti dan, ko boste imele postopek.
Pa na bolniško al pa na dopust.

Sem mal uletela sem, k neele ni nč na sosednji temi user posted image

clock-img

08.10.2008, 21:50

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

ja, jaz sem mela frej...hmmm, bila je sobotauser posted image user posted image user posted image user posted image

ne, tud drgač bi si frej vzela...najkrajši seks kar sem ga kdaj doživela, pa sem bila čist izmučena in sem celo popoldne spala!!!

clock-img

08.10.2008, 22:18

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia
..najkrajši seks kar sem ga kdaj doživela, pa sem bila čist izmučena in sem celo popoldne spala!!!

........user posted image user posted image user posted image ...čisto tantrični seks torej....user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.10.2008, 07:58

clock-img

boob

pencil-img

1127

lenna. . . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držimo pesti danes. . . srečno. . . bom nate misnla pa dobro opravi user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.10.2008, 12:10

clock-img

kimsy

pencil-img

904

lenna, upam, da je šlo vse lepo. Sm full nate mislna in držala pesti!!!

Danes sm bla v 105, pa je sestra rekla, da majo drug tedn konzilij in če je vse ok, naj v roku 14 dni pričakujemo pošto! Upam, da bo čim prej! Jst sem šla dat kri, pa upam, da bodo izvidi dobri, ker v začetku mesca pričakujem user posted image  in pol v alcijo!

clock-img

09.10.2008, 16:39

clock-img

lenna

pencil-img

234

user posted image user posted image user posted image punce hvala da ste mislile name. user posted image user posted image user posted image user posted image  Objemček vsem
Ej tako kratkega seksa pa res še neuser posted image .

Kot je Fargi rekla, sem jest tud morala mal počit popoldne. Sem prav zares zaspala. 
Ne vem a je to normalno, da me malo trebuh pa ''tam spodaj '' boli. Mogoče je pa to od ovulacije, ker dosedaj je še nikoli nisemčutila.

clock-img

09.10.2008, 16:51

clock-img

boob

pencil-img

1127

user posted image user posted image user posted image . . . a tko hitro gre. . in kaj so ti rekli, a moreš še kaj na pregled, al sam test narediš takrat ko bi morala prit user posted image
kdo ti pa to dela, tvoja G al kdo drug?

clock-img

09.10.2008, 17:06

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

lennauser posted image user posted image user posted image user posted image ...superca! zdaj pa dolgih 17.dni...pravijo da test prav počaže 15.dan pi IUI...a stopko boš dobila čez en teden?

clock-img

09.10.2008, 17:47

clock-img

boob

pencil-img

1127

zakaj pa mora še eno stopko dobit ?

clock-img

09.10.2008, 17:51

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

za podporo morebitni nosečnosti... 8 dan po IUI se jo dobi...vsaj v LJ je tako.

clock-img

09.10.2008, 17:56

clock-img

boob

pencil-img

1127

a res. . no še neki novega user posted image   do druzga mesca ko mene čaka to, bom pa že vedla kej user posted image
Hvala tistim puncam ki imate živce da odgovorite na vsa uprašanja, čeprav še kako ''neumna''

clock-img

09.10.2008, 18:04

clock-img

kittyy

pencil-img

202

evo mene,a pol ti da tvoj G notr,...a to kej boli?
a se to sam dopoldan dogaja?

clock-img

09.10.2008, 18:06

clock-img

kittyy

pencil-img

202

joj boob se strinjam s tabo
men je to prvic pa nimam pojma,pol si pa kr ene plane delam,kako bo pa to
res ful hvala vsem ki odgovarjateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem