cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nepošteni zbiralci

clock-img

04.03.2012, 14:47

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

IZVIRNO SPOROČILO: MiranNG

IZVIRNO SPOROČILO: hart

Pozdravljeni! Tudi to ni pošteno,da nekateri uporabniki Ringaraje menjajo sličice,katere se težje dobijo na (Med Over Net),potem pa jih na Ringaraji menjajo za pet krat toliko ali več!!!!!!!! Res nepošteno!!!! lp.

Se popolnoma strinjam!! Žal so tudi na Ringaraji takšni, ki bi radi z menjavo "zaslužili", ponudili čimmanj in dobili čimveč. Npr.:  menjava figurice iz čokoladnega jajčka, ki ga dobiš v Spar trgovini za 1€ bi hoteli imeti 5 nalepk SM, ki jih v isti trgovini dobiš za 10€. Res nefer!!

Verjamem. Rečem vam lahko le, da bodite previdni pri teh menjavah in da se izogibate uporabnikov, s katerimi se vam zdijo menjave nepoštene.

Veliko sreče pri zbiranju še naprej,
katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

05.03.2012, 21:49

clock-img

MC09

pencil-img

282

Prvič menjam na ta način preko foruma in sem bila zelo pozitivno presenečena nad odzivom in korektnostjo večine zbirateljev.

Uporabnica biser mi pa ni poslala obljubljenega, ker nisem bila edina, ki je ostala brez obljubljenega sem se odločila, da njen nick objavim, da se to ne zgodi še drugim.

clock-img

06.03.2012, 18:06

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

Pozdravljeni! Tudi to ni pošteno,da nekateri uporabniki Ringaraje menjajo sličice,katere se težje dobijo na (Med Over Net),potem pa jih na Ringaraji menjajo za pet krat toliko ali več!!!!!!!! Res nepošteno!!!! lp.

Se popolnoma strinjam!! Žal so tudi na Ringaraji takšni, ki bi radi z menjavo "zaslužili", ponudili čimmanj in dobili čimveč. Npr.:  menjava figurice iz čokoladnega jajčka, ki ga dobiš v Spar trgovini za 1€ bi hoteli imeti 5 nalepk SM, ki jih v isti trgovini dobiš za 10€. Res nefer!!

to je pa stvar vsakega posameznika... sej vas noben ne sili menjat s takimi.. sej se itak v naprej zmente za pogoje menjave... torej če vam ni všeč pač ne menjate... jz s takimi k se mi ne zdijo normalne menjave pač ne menjam.. in se ne obremenjujem s tem

clock-img

13.03.2012, 15:44

clock-img

biser

pencil-img

147

MC09

V zasebnem sporočilu sn se ti iskreno opravičila in ti pojasnila zakaj ti še nisem poslala. Sem ti pa zdaj poslala, tako da bi mogla dobit. Lahko pa se ti še tukaj opravičim. Oprosti, ker ti nisem pravi pravi čas poslala, ker me ni bilo doma. Se opravičujem! LP

clock-img

14.03.2012, 07:52

clock-img

jinxy26

pencil-img

714

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

to je pa stvar vsakega posameznika... sej vas noben ne sili menjat s takimi.. sej se itak v naprej zmente za pogoje menjave... torej če vam ni všeč pač ne menjate... jz s takimi k se mi ne zdijo normalne menjave pač ne menjam.. in se ne obremenjujem s tem

Blueeyes se čisto strinjam s tabo....In tudi javno lahko povem da sm bila jaz tista ki je menjala 2 figurice Hello kitty za 9 sličic safari mania in gospoda nisem silila v menjavo
lp

clock-img

16.03.2012, 08:49

clock-img

MC09

pencil-img

282

IZVIRNO SPOROČILO: biser

MC09

V zasebnem sporočilu sn se ti iskreno opravičila in ti pojasnila zakaj ti še nisem poslala. Sem ti pa zdaj poslala, tako da bi mogla dobit. Lahko pa se ti še tukaj opravičim. Oprosti, ker ti nisem pravi pravi čas poslala, ker me ni bilo doma. Se opravičujem! LP

Biser, hvala za sličice. Če bi bila komunikacija oboljestranska (na zs-jih) tega ne bi objavila, tako pa nisem vedela, kaj se dogaja.
lp

clock-img

19.04.2012, 19:59

clock-img

lananai

pencil-img

3613

od osebe natasaelma nisem dobila pošte z nalepkami Safari Mania niti odgovora na ZS, ko sem ji napisala, da pošte nisem prejela

clock-img

20.04.2012, 12:24

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: jinxy26

Blueeyes se čisto strinjam s tabo....In tudi javno lahko povem da sm bila jaz tista ki je menjala 2 figurice Hello kitty za 9 sličic safari mania in gospoda nisem silila v menjavo
lp

jz dostikrat menjam tudi če rabim eno sličico magar za 10 drugih sličic... vseeno mi je kaj dam, samo da dobim tisto ki jo potrebujem... če mi pač ponudba ni všeč, menjalcu to povem, zdej če se da kako drugače zmenit, drugače pa pač ne menjam

clock-img

20.04.2012, 12:31

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

NEPOŠTENI ZBIRALCI/MENJALCI

- danci
- lilela
- nik2
- natasaelma

clock-img

04.05.2012, 10:38

clock-img

jinxy26

pencil-img

714

smonca4

clock-img

20.08.2012, 21:15

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

- danci
- lilela
- nik2
- natasaelma
- smonca4

clock-img

24.08.2012, 15:40

clock-img

ursYY

pencil-img

518

Pozdravljeni, ima kdo kakšne izkušnje z osebo Neizkušena? Njeno pošto že čakam dva dni, tudi odgovora zakaj ni pošte ne dobim. Upam, da se vse uspešno reši...

clock-img

25.08.2012, 16:11

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: ursYY

Pozdravljeni, ima kdo kakšne izkušnje z osebo Neizkušena? Njeno pošto že čakam dva dni, tudi odgovora zakaj ni pošte ne dobim. Upam, da se vse uspešno reši...

počakaj kakšen teden (mogoče dopust, bolniška,...) če se ti ne javi in ne dobiš pošte jo damo na seznam

clock-img

01.09.2012, 09:56

clock-img

ursYY

pencil-img

518

Ker se neizkušena ni javila niti nisem dobila njene pošte, jo dajem na seznam...

clock-img

02.09.2012, 12:07

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

- danci
- lilela
- nik2
- natasaelma
- smonca4
- Neizkušena

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 2.9.2012 12:08:35 >

clock-img

08.09.2012, 15:00

clock-img

Roži_

pencil-img

525

jz dostikrat menjam tudi če rabim eno sličico magar za 10 drugih sličic... vseeno mi je kaj dam, samo da dobim tisto ki jo potrebujem... če mi pač ponudba ni všeč, menjalcu to povem, zdej če se da kako drugače zmenit, drugače pa pač ne menjam

Se podpišem user posted image user posted image
Jaz zaenkrat nisem imela slabih izkušenj,...

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

clock-img

11.09.2012, 11:14

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

- danci
- lilela
- nik2
- natasaelma
- smonca4
- Neizkušena

clock-img

27.04.2013, 15:37

clock-img

robert1975

pencil-img

368

NA SEZNAM NEPOŠTENIH ZBIRALCEV BI RAD DODAL SNOOPY261, KER MI PRI MENJAVI NI POSLAL SVOJIH SLIČIC, ČEPRAV SEM MU POSLAL ŠE TRI MAILE DA JIH NISEM DOBIL, PA NI BILO ODGOVORA.

ROBERT

clock-img

23.05.2013, 14:25

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

- danci
- lilela
- nik2
- natasaelma
- smonca4
- Neizkušena
- Snoopy261

clock-img

27.05.2013, 17:28

clock-img

robert1975

pencil-img

368

PROSIL BI ČE LAHKO IZ RUBRIKE NEPOŠTENIH ZBIRALCEV IZBRIŠETE SNOOPY261. SLIČICE JE POSLAL Z ZAMUDO ZARADI BOLEZNI O KATERI NISEM BIL OBVEŠČEN. OPROSTITE.

ROBERT

clock-img

02.06.2013, 13:54

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

- danci
- lilela
- nik2
- natasaelma
- smonca4
- Neizkušena

clock-img

02.06.2013, 13:55

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: robert1975

PROSIL BI ČE LAHKO IZ RUBRIKE NEPOŠTENIH ZBIRALCEV IZBRIŠETE SNOOPY261. SLIČICE JE POSLAL Z ZAMUDO ZARADI BOLEZNI O KATERI NISEM BIL OBVEŠČEN. OPROSTITE.

urejeno.... lp

clock-img

28.06.2013, 12:29

clock-img

snoopy261

pencil-img

9

spoštovani,

tako so tudi mene dodali kot nepoštenega zbiralca čeprav je robert1975, ki me je dodal dobil svoje sličice. tako da ne nasedajte vsem, ki jih dodajajo kot nepoštene, saj sem sama doživela to na lastni koži kljub poslanim sličicam. sedaj bi ga morala jaz dodati kot nepoštenega saj navaja laži.

snoopy261

clock-img

28.06.2013, 20:31

clock-img

Flavia_

pencil-img

837

IZVIRNO SPOROČILO: snoopy261
spoštovani,
tako so tudi mene dodali kot nepoštenega zbiralca čeprav je robert1975, ki me je dodal dobil svoje sličice. tako da ne nasedajte vsem, ki jih dodajajo kot nepoštene, saj sem sama doživela to na lastni koži kljub poslanim sličicam. sedaj bi ga morala jaz dodati kot nepoštenega saj navaja laži.

Kot lahko vidim, se je robert1975 tudi opravičil user posted image

Upam, da uredite nesoglasja med seboj in uspešno menjavo še naprej user posted image

lp, flavia

Be the change you want to see in the World ...

clock-img

30.06.2013, 09:52

clock-img

snoopy261

pencil-img

9

robert1975

snoopy261

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem