cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Coton de Tulear

clock-img

20.09.2008, 13:53

clock-img

Najki

pencil-img

1593

zdej bojo pri nas legla za oddat v naslednjih 2 mesecih, pa je cena 1500 eur baje. so ga sli eni ravno zadnjic iskat na cesko za 1000 eur.

clock-img

15.12.2008, 22:45

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Na Hrvaškem so po 1000-tukaj je povezava  www.sapice.hr

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

15.12.2008, 22:46

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Leglo bo sebtembrauser posted image 2009

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

10.02.2009, 21:35

clock-img

CotoDeTulear

pencil-img

2

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Kaj ima ta povezava s Cotoni?

Kako veš da so na Hrvaškem po 1.000€? Kolikor je meni znano so v Zagrebu po 1.500€
Katero psarno to misliš?

clock-img

10.02.2009, 23:29

clock-img

cotonella

pencil-img

18

Cotoni so na Hrvaškem (v psarni Orobianco) po 1500 evrov, tako kot pri nas. V Italiji je cena za razstavnega cotona višja - 1700 in več. Cenejši so na Češkem (razstavni psi so okrog 1200 evrov).

clock-img

11.02.2009, 11:22

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

v tej psarni-kaj ni jasnouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

11.02.2009, 13:43

clock-img

cotonella

pencil-img

18

To je očitno preprodaja!user posted image   Mislim, imamo pse, ribe, ptiče,... tudi pasji hotel. :-) To me spominja na slavnega slovenskega preprodajalca.
Ful rada imam mešančke, ampak če hočeš pasmo, kupi psa z rodovnikom po taki ceni, kot pač je za določeno pasmo. Zakaj mislite, da maltežana vsak poveže z živčnim, nemogočim psom? Ker rodovniških skoraj ni videti! Upam, da ne čaka cotonov ista usoda...

clock-img

11.02.2009, 13:50

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

cotonella, če si šla pod petshop pogledat... tam ne prodajajo živali, ampak reči za njih (hrano, pripomočke,...) in sicer za pse, mačke, ribe in druge živali...
ne vidim pa, kje nej bi tuki sploh prodajal živali, tbh.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

11.02.2009, 20:21

clock-img

CotoDeTulear

pencil-img

2

Sori, samo iz strani ni očitno, da je to psarna, še manj pa da prodajajo cotone ;)
Verjetno bo pa res kaj takega kot pravi cotonella.

Lp

clock-img

11.02.2009, 22:24

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Madona si hecna-oni imajo res trgovino za male živali in lani so si tudi kupili tole pasmo in mislijo imet mladičke-ni nobene preprodajeuser posted image -lahko jih kontaktiraš na tistem naslovu -da boš vse o svoji konkurenci zvedela

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

12.02.2009, 16:30

clock-img

cotonella

pencil-img

18

Laubica, soditi po nekaj besedah je grdo... 
Cotona še sploh nimam, nameravam ga kupiti v psarni, ki bo imela leglo marca in nanj čakam že leto in pol. Kaj tukaj ni jasno in v čem naj bi videla konkurenco?! user posted image  Če me skrbi za pasmo, ne pomeni, da sem vzreditelj in da v vsakem lastniku cotona vidim konkurenco! V prihodnje pričakujem več strpnosti in manj nepremišljenega pisanja. Oziroma se bom umaknila, ker imate očitno nekateri vse pravice pisati, kar se vam zazdi...

clock-img

12.02.2009, 17:32

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

IZVIRNO SPOROČILO: cotonella

Laubica, soditi po nekaj besedah je grdo... 
Cotona še sploh nimam, nameravam ga kupiti v psarni, ki bo imela leglo marca in nanj čakam že leto in pol. Kaj tukaj ni jasno in v čem naj bi videla konkurenco?! user posted image  Če me skrbi za pasmo, ne pomeni, da sem vzreditelj in da v vsakem lastniku cotona vidim konkurenco! V prihodnje pričakujem več strpnosti in manj nepremišljenega pisanja. Oziroma se bom umaknila, ker imate očitno nekateri vse pravice pisati, kar se vam zazdi...

no se podpišem pod tvoj post-če razumeš

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

13.02.2009, 00:57

clock-img

CotonDeTulear

pencil-img

3

Kdo bi te razumel Laubica.

Tole glede konkurence pa res ne vem kaj si hotela povedat. Ne vem zakaj bi sploh kdo v kom videl konkurenco, če nas zanima od kje podatek o novi psarni s cotoni na Hrvaškem.
In še nekaj, a ni čudno, da jih gospa iz Zagreba prodaja po 1.500€ in jih uspe prodati, tile jih bodo pa po 1.000€. Morda veš v čem je razlika?

clock-img

13.02.2009, 01:31

clock-img

Nikita***

pencil-img

673

Jaz ne vidim nobene veze s to povezavo in cotoni user posted image

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

clock-img

13.02.2009, 10:25

clock-img

cotonella

pencil-img

18

CotonDeTulear, točno to sem želela jaz napisati... Da pač en vestni vzreditelj ne bo spustil cene za 500 evrov, če bo vložil enako truda v socializacijo mladičev, jih cepil, razglistil, vestno izbral samca za paritev (ki bo morda v Franciji ali pa na Finskem),... kot tisti, ki jih prodaja za 1500 evrov. Ampak raje nisem napisala nič, ker mi Laubicin način obsojanja ljudi ni všeč. Upam samo, da bodo ti ljudje, ki bodo rodovniške mladiče prodajali za 1000 evrov, vestni vzreditelji!
Jaz vsaj vem, zakaj čakam leto in pol na mladiča... Ker izbira psarne ni isto, kot da greš kupit kruh! user posted image

clock-img

13.02.2009, 10:31

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

cotonella, lahko vprašam, kje ga čakaš?

clock-img

13.02.2009, 10:59

clock-img

CotonDeTulear

pencil-img

3

A lahko uganem :)? V Moetici ga čakaš ;)?

clock-img

14.03.2009, 10:34

clock-img

CotonDeTulear

pencil-img

3

Oglaševanje na forumu ni dovoljeno.

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 16.3.2009 20:21:38 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem