cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Družinski odnosi

clock-img

28.02.2005, 12:20

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Torej nas od tega loči samo še par:sloncek::sloncek::sloncek: - to je vedno fajn!!!

:ups:

clock-img

28.02.2005, 20:33

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Z taščo in tastom se bolj malo vidimo, sicer so v istem kraju kot mi,ampak nimamo veliko stikov.. Z mojo mamo in očetom smo kar blizu doma cca. 1 km pa se vidimo skoraj vsak drugi dan in se tudi zelo dobro razumemo...

clock-img

28.02.2005, 22:24

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Z očetom 1x na mesec (slišiva se vsak dan), s taščo 3x na leto. Oba živita kar daleč stran. Mame nimam, tasta tudi ne.

clock-img

01.03.2005, 19:30

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

tako z mojimi, kot z njegovimi starši se vidimo maksimalno enkrat na teden, sedaj, ko so viroze, pa se že ves februar nismo videli. Živijo pa oboji kar precej daleč vstran. Slišimo se pa vsak dan in zelo dobro se razumemo!

LP

Pi-kica

clock-img

01.03.2005, 21:36

clock-img

Anonimen

Bagi:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
10 točk za to izjavo:)-:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

02.03.2005, 10:55

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

z mojimi se odlično razumemo. vidimo se navadno ob vikendih, včasih pa se pri meni oglasi katera od sester ali pa ati ali pa mami:) z njegovimi, ki živijo zelo blizu, pa se vidimo zelo redko. in prav je tako.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem