IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Pozdravljene, se bom pridružila kar tej temi čeprav bom šla v 1. postopek ICSI šele po dopustih. Danes sem dobila evidenčno številko na GK LJ, septembra ko dobim menstruacijo pa moram pa poklicati na kliniko. Prosim vas, da mi malo opišete kaj me čaka, da ne bom cele počitnice čisto na trnih. Ali to pomeni, da ko pokličem grem takoj po zdravila in pričnem s postopkom ali kako? Hvala hvala za vaše izkušnje.
lp
Pozdravljena Anonimna
Postopek je sledeči, tisti dan, ko boš dobila menstruacijo, boš poklicala sestro Miro in ona ti bo povedala, kdaj se moraš oglasiti pri sestri Blanki, da te vpiše. Ko te Blanka vpiše, takrat se začne postopek. Ko boš šla sestri Blanki imej s seboj vse izvide: bris, spolno prenosljive bolezni,...
Ko te sestra Blanka vpiše, tudi zveš kakšen postopek te čaka, dolga ali kratki, in kakšna zdravila boš imela.
Potem te pošlje na oddelek SIII, kjer dobiš zdravila in tudi vse napotke, kako jih jemati, kdaj priti na UZ,...
To naj te ne skrbi, vse sestre na oddelku SIII so zelo prijazne.
Kdaj bosta na vrsti punkcija in ET, ti težko povem, ker je to odvisno od postopka in pa tudi od tega, kako reagiraš na zdravila. Tako, da najbolje, ko se ti bo postopek začel, da se zopet oglasiš tukaj pri nas, če boš imela vprašanja in mi ti bomo skušali pomagati.
Upam, da sem zaenkrat odgovorila na tvoja vprašanja