cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Električni priključki v kampih

clock-img

01.07.2008, 10:47

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

IZVIRNO SPOROČILO: Pi-kica 1

Najlepša hvala, upam, da v Merkurju to dobim.

Ni vrag, če pa so vse, kar si želim! user posted image user posted image user posted image user posted image
Pojona HVALA!! user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

01.07.2008, 11:14

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Mi smo ravno nazaj z Krka in nismo mogli imet el. ker so imeli tiste z 3 luknjami pa me moj ni poslušal ko sem rekla da ga naj kupi-tak da KUPITE SI GAuser posted image

Pa kašnga maš to deca. V prvo trgovino po pol metra kabla, euro vtikač, navadno kabelska vtičnica, pet minut dela, pa maš adapter.

clock-img

01.07.2008, 11:30

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Mi smo ravno nazaj z Krka in nismo mogli imet el. ker so imeli tiste z 3 luknjami pa me moj ni poslušal ko sem rekla da ga naj kupi-tak da KUPITE SI GAuser posted image

Pa kašnga maš to deca. V prvo trgovino po pol metra kabla, euro vtikač, navadno kabelska vtičnica, pet minut dela, pa maš adapter.

veš saj če bi rabli -bi on to šel kupit-samo kuhalnik imam plinski,hladilnik smo v kampu najeli,luč-tudi ne rabim ker imamo tiste sveče za komarje in za 3 dni se nisem obremenjevalauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

01.07.2008, 12:30

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Viš, jest taprav dedec bi šel pa to nabavit, pa tud če nakonc otoka....pivo všteto sevedauser posted image

clock-img

01.07.2008, 12:37

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Viš, jest taprav dedec bi šel pa to nabavit, pa tud če nakonc otoka....pivo všteto sevedauser posted image

no takih ne delajo več-žaluser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

03.07.2008, 16:06

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

No, danes smo kupili v Merkurju en tak vmesni člen, kjer je na eni strani navadna vtičnica, na drugi pa ta slavni vtikač s tremi vtiči. Upam, da bo pravouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem