cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kje sexat

clock-img

17.06.2008, 14:40

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz te tudi več ne razumem, poseksala bi se, dokler zaljubljensot ne mine. Kaj pa če ne bo? Kaj če bo potem samo še močnejša? A potem tudi ne boš več razmišljala o skoku čez plot. In dobra si, če misliš to tako furat, pa mislit, da noben nikoli ne bo nič posumil. Samo upam, da potem ne bo hudič v hiši.

Čisto res je, da se vsakemu lahko zgodi. Še najbolj pa se strinjam z zadnjo anonimno.

clock-img

17.06.2008, 14:45

clock-img

Anonimen

Zveze prekinjat ne misli noben kajti doma se razumemo v redu in ni te potrebe.In vsaka zaljubljenost enkrat mine.

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Če se doma razumete vredu, kaj te pa potem vleče k njemu???

clock-img

17.06.2008, 14:49

clock-img

GI_jane

pencil-img

3

Po vseh teh postih sem skoraj 100% prepričana, da to kar ti nameravaš storiti s njegovim prijateljem,  tvoj možek ŽE POČNE (ali pa nekoč je počel) s kakšno tvojo prijateljico; in da se mu želiš čim bolj boleče maščevati.user posted image

clock-img

17.06.2008, 14:53

clock-img

srki

pencil-img

9222

Zveze prekinjat ne misli noben kajti doma se razumemo v redu in ni te potrebe.In vsaka zaljubljenost enkrat mine.

Če se doma razumete vredu, kaj te pa potem vleče k njemu???

Zaljubljenost, ki pa bo enkrat minila.

clock-img

17.06.2008, 15:09

clock-img

Anonimen

A je kera varala in jo niso dobili??? In kako se je končala zgodba...

clock-img

17.06.2008, 15:23

clock-img

puncica

pencil-img

9847

ej punca, jaz mislim da je pri vama veliko možnosti da vaju dobijo, ne razumem zakaj bi spala z nekom, če si prepričana da bo enkrat pa zaljubljenost minila, zakaj na to ne bi počakala, ne pa da varaš.

Evo meni se je to zgodilo, zaljubila sem se, tako močno da me kar boli ko se na to spomnem in tako jaz kot on imava otroke, ampak razlika med mano in tabo je ta, da sem sama naredila črto prej preden bi kogarkoli prizadela, prav tako je naredil črto on, menim da bi to morala naredit tudi ti sploh ker sta družinska prijatljeja, ne vem kako lahko ti verjameš da tvoj mož in partnerka tega tvojga prijatelja tega kar jima počneta za hrbtom kdaj ne bosta posumila? Sem skoraj 100% prepričana, da tole ne bo dolgo trajalo in da bo potem ko bo prišlo vse na plano hudič in bo pokalo in jokalo.

Premisli če je vredno...

< Sporočilo je popravil puncica -- 17.6.2008 15:24:37 >

clock-img

17.06.2008, 16:07

clock-img

Anonimen

Imate prav punce res ni vredno zaradi enega sexa zgubit vse kar se je gradila leta in leta.Bolje ostati dobri prijatelji kot se na koncu skregat med sabo vsi prek.

clock-img

17.06.2008, 18:23

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

Ostati prijatelj je res najboljša rešitev, ampak ali si lahko samo prijatelj po vsem kar se je zgodilo...

clock-img

17.06.2008, 18:42

clock-img

Anonimen

user posted image

clock-img

17.06.2008, 19:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mojcapr

Ostati prijatelj je res najboljša rešitev, ampak ali si lahko samo prijatelj po vsem kar se je zgodilo...

Saj se nič ni zgodilo drugega kot par poljubov pa še to takih otroških.

clock-img

17.06.2008, 19:39

clock-img

Anonimen

družinski prijatelji?? pa skupaj na dopust in ti imaš namen biti z njim.....meni niti na pamet ne bi prišlo, da bi bila z nekom ki dobro poznam njegovo partnerko in vem da z njo...sexauser posted image ne, ne, ne in ne!

clock-img

clock-img

jernejav

pencil-img

863

oooooooo ženska, kupi si pamet!
A je res vredno zaradi par poljubčkov zavreči svojo družino????? On tebe pol ko bo dobil kar hoče, itak bo...
Malo pomisli na svoje otroke, če že na partnerja ne........ Ker če bodo enkrat zvedeli kaj si naredila, verjetno v njihovih očeh ne boš več to kar si.

Razmisli

clock-img

clock-img

Anonimen

Na Trojanah.

Tam je vedno dovolj avtov, da lahko svojega skrijes...user posted image .
Samo ne vem, ce imajo sobe, ce hoces posteljo.

Lahko ti preverim, sem jutri zmenjena na popoldanski kavi...user posted image

clock-img

17.06.2008, 19:41

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

A tako se po novem reče, ko misliš sexat?user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

17.06.2008, 19:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

A tako se po novem reče, ko misliš sexat?user posted image

ah ne, pol bi samo seksala, pri vseh mojih kofetih user posted image . saj ne bi imela nic proti, to je pa tudi res user posted image

clock-img

17.06.2008, 19:48

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

družinski prijatelji?? pa skupaj na dopust in ti imaš namen biti z njim.....meni niti na pamet ne bi prišlo, da bi bila z nekom ki dobro poznam njegovo partnerko in vem da z njo...sexauser posted image ne, ne, ne in ne!

Kak že gre tisto z zarečenim kruhom?

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

17.06.2008, 19:50

clock-img

Anonimen

a misliš, da ga bom zdaj jaz jedla ta kruh......

clock-img

17.06.2008, 19:58

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

a misliš, da ga bom zdaj jaz jedla ta kruh......

Če si ti tista anonimna katere post sem citirala, potem ... Glej, nikoli ne reci nikoli, ker ne veš, kaj ti prinaša jutri. Jaz sem za določene stvari rekla 10000 x ne, evo, pa sem v večini že ves ta kruh požrla. Tak da ... no, samo nasvet je bil in na nek način sem ti hotela povedat, da se moraš dati tudi v kožo tistega, ki trenutno ima probleme. Ker jutri si lahko na vrsti ti. Nikoli ne veš.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

17.06.2008, 20:01

clock-img

Anonimen

Vsaj veš s kom sexa pri nekaterih še tega neveš sploh pri takih,ki se vlačijo okoli vsak dan z drugo.

clock-img

17.06.2008, 20:41

clock-img

Anonimen

vem da pregovor tako pravi in vem da precej drži, samo jaz pač ne bi mogla....če bi že prišlo do tega,raje s kom drugim, ki ga vseeno poznam....njegove pa ne, ne pa z prijatelji, moje mišljenje, ker si ne predstavljam, da bi bil zdaj z mano potem pa z njo......ki jo dobro poznam,...   

clock-img

17.06.2008, 23:20

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Evo meni se je to zgodilo, zaljubila sem se, tako močno da me kar boli ko se na to spomnem in tako jaz kot on imava otroke, ampak razlika med mano in tabo je ta, da sem sama naredila črto prej preden bi kogarkoli prizadela, prav tako je naredil črto on, menim da bi to morala naredit tudi ti sploh ker sta družinska prijatljeja, ne vem kako lahko ti verjameš da tvoj mož in partnerka tega tvojga prijatelja tega kar jima počneta za hrbtom kdaj ne bosta posumila? Sem skoraj 100% prepričana, da tole ne bo dolgo trajalo in da bo potem ko bo prišlo vse na plano hudič in bo pokalo in jokalo.

user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

18.06.2008, 07:39

clock-img

Anonimen

Težko. Ker gre tukaj za privlačnost. Mislim, da bosta težko furala naprej. Tudi, če takoj prekineta, kar sta že začela.
Prijatelji ste, ki se obiskujete, skupaj greste na morje. On te privlači, ti bi sexsala z njim. Težko se boš zadrževala, ko ga boš gledala kako se njegova žena obeša na tvojega ljubimca.

clock-img

18.06.2008, 07:44

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Sama tega nisem zmogla biti prijatelj z nekom, ki ga gledam z čisto drugimi očmi, zato pa sem prekinla vsakršne stike tudi prijateljske, ampak pri meni ni šlo za družinskega prijatelja ampak čist nekoga tretjega, tako da bo po moje pri tejle anonimni težje, saj ste le družinski prijatelji, uh ne vem, ste res v eni štali, tako ti anonimna kot un tvoj prijatelj in upam da se vse skupaj reši brez prizadetih. Pa še na morje greste, ma men se bi zmešal čist zares, ker tega ne bi zdržala.

Kaj pa on pravi na vse to, a on nič ne misli na svojo partnerko, otroke, a mu je čist vseeno?

< Sporočilo je popravil puncica -- 18.6.2008 7:47:28 >

clock-img

18.06.2008, 07:48

clock-img

Anonimen

Sama tega nisem zmogla biti prijatelj z nekom, ki ga gledam z čisto drugimi očmi, zato pa sem prekinla vsakršne stike tudi prijateljske, ampak pri meni ni šlo za družinskega prijatelja ampak čist nekoga tretjega, tako da bo po moje pri tejle anonimni težje, saj ste le družinski prijatelji, uh ne vem, ste res v eni štali, tako ti anonimna kot un tvoj prijatelj in upam da se vse skupaj reši brez prizadetih. Pa še na morje greste, ma men se bi zmešal čist zares, ker tega ne bi zdržala.

Kaj pa on pravi na vse to, a on nič ne misli na svojo partnerko, otroke, a mu je čist vseeno?

Tudi meni bi se mešalo, da bi ga gledala. Privlačnega ljubimca, jaz se pa ne bi mogla stiskati k njemu user posted image .

clock-img

18.06.2008, 07:58

clock-img

Anonimen

Saj oba gledava na družine,če nebi bi že pristala v postelji nekoč.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem