cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prosim za nasvet

clock-img

24.02.2005, 02:00

clock-img

sabina*

pencil-img

12

Resnično se zahvaljujem vsem, da ste mi priskočile na pomoč, z nasveti, svojim stališčem in vzpodbudnimi besedami. Včasih se ljudje znajdemo v situaciji, ko enostavno ne zmoremo več sami objektivno gledati na stvari in takrat je še kako dobrodošlo, če se lahko z nekom popolnoma nepristransko pogovoriš in pogledaš zadeve tako s čustvene plati(želje po otročku),kot tudi kakšno življenje lahko otroku nudiš.Ali je roditi otroka zaradi želje po otroku sebično dejanje za zadovoljitev lastne želje? Ali je bolj fer ne roditi otroka, ker veš, da mu ne moreš dati vsega, kar malo bitje potrebuje(poleg tvoje lastne ljubezni seveda)? S takšnimi zadevami se ša vedno obremenjujem. Jaz upam, da bom sprejela pravo odločitev, kakršnakoli že bo. Je pa res, da jo moram sprejeti HITRO!!

Vsem srečnim mamicam se še enkrat iz srca zahvaljujem. Zelim vam veliko radosti ob Vaših najdragocenejših:duda:...upam, da bom nekega dne začutila srečo, ko držiš v naročju malo bitjece.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

24.02.2005, 15:22

clock-img

Pika10

pencil-img

159

Jaz se ne bi odločila za splav. Bila sem ravno tako noseča in je hotel splav, pa sem ga šla delat. Bila sva skupaj še pet let, a je odšel pred mesecem dni ko se mu je rodil sin, katerega nisem šla splavit in ga tudi ne bi šla,ker je moja velika sreča. Z moškim si lahko deset let pa te lahko zapusti na dan otrokovega rojstva. Nikjer ni nobene garancije.Glej nase in na svoje želje in čustva.

clock-img

24.02.2005, 16:13

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Pika10, prav si se odločila:bravo: Želim ti vse najlepše in veliko sreče, zdravja in cartanja s sinčkom:)

LP

clock-img

03.03.2005, 11:00

clock-img

sabini

pencil-img

466

Jaz pa pravim da vedno čas prinese svoje pomoje ti bo žal kot še nikoli zakaj bi šla na splav?Tudi tako bo šlo boš videla saj boš dobila pomoč pač od drugih fanta pa pusti na miru in ga ne poslušaj. Jaz bi obdržala otroka v vsakem primeru, ker ti zdaj povem da ti ne bo nikoli žal. Držim pesti zate upam da se odločiš v pravo smer9nebesa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem