cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: bogi pes!

clock-img

01.06.2008, 10:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Sam odstranit je treba psa da se ne bo več izživljal nad njim. Pa poskrbet da mu ne pride pod roko nov.

Aha.
Pejt pa mu povej...user posted image

Z veseljem, sam naslov mi dejte. Ne bi blo prvičuser posted image

Nanč, hitro kontakt na zs.

clock-img

01.06.2008, 11:41

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

ni se ti treba nič bat,da bo sosed zvedu,da si ti prijavila.tudi jaz sem sosede prijavila,pa mi je žal,da jih nisem že prej...midva sva jih prosila naj svojega psa vozijo na sprehod,mu dajo za pit in jest pa ni blo haska.ko sem pa prijavila so mi pa zagrozli,da bodo tistemu,ki je prijavil kosti polomil..pa da je moj pes,ki je bil z nami v hiši 3xdo 4x na dan na sprehodu,vedno z nami,sam največ 4h pa še to ne vsak dan....trpinčen.
taki ljudje,ki imajo pse zaprte v pesjaku brez sprehoda so zame itak debili,ki bi jih bilo treba zapret v pesjak brez vode in hrane.
registra o cepljenju pa ne more bit,če niso vsi psi prijavljeni in čipirani.poklič na inšpekcijo al pa kontaktirej shanijo..men je ful pomagala

clock-img

01.06.2008, 13:41

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Strawberrie pol pa idi po sloveniji,pa sproti vse kužke in mačke reši.Pa boš prišla še do nas...

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

01.06.2008, 18:10

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: nanč

Strawberrie pol pa idi po sloveniji,pa sproti vse kužke in mačke reši.Pa boš prišla še do nas...

In ja, če mi zaupaš podatke, kje se ta kuža nahaja, bom jaz poklicala društvo, ja.

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 3.6.2008 15:17:14 >

clock-img

01.06.2008, 20:01

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Seveda da sem..ne,ne bom ti zaupala podatkov,bomo že sami rešili!Ne da se mi več s takimi ubadat...

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

01.06.2008, 23:24

clock-img

Anonimen

Oprosti, sam ta je pa res bolana. Ne boš verjela, ampak celo obstajajo ljudje ki res rešijo če se le da vsako žival ki vidijo da trpi. Isto ljudi. In obstajajo ljudje ki jim pač ni mar. Ampak vse se vrača.

clock-img

02.06.2008, 07:06

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Seveda da sem..ne,ne bom ti zaupala podatkov,bomo že sami rešili!Ne da se mi več s takimi ubadat...

S kakšnimi?

clock-img

02.06.2008, 07:58

clock-img

oka

pencil-img

1773

U mater si mi pa pritisk dvignla! Ne bi rada prijavila, nočeš dat podatkov, pa še nesramna si, ker se tukaj ne strinjamo s teboj. Pa kaj si mislila, da ti bomo ploskale? Pa to, da pes ni vaš, še vedno ne pomeni, da morate mirno gledati kako trpi. Še enkrat: vsi, ki mirno gledate to pasje trpljenje niste nič boljši od pasjega lastnika! Po tvojem načinu pisanja na tej temi lahko mirno predvidevam, da boste še naprej mirno gledali kako pes trpi in se zgražali. Ampak veš, samo zgražanje in pisanje o tem problemu ne bo rešilo kužka pred njegovim trpljenjem. In SC ima prav, vsi skupaj ste za bruhat!

clock-img

02.06.2008, 12:35

clock-img

Shania

pencil-img

558

Res je neprijetna situacija.ne prijavi ga noben od sosedov,kr potem bi se vedlo,da ga je nekdo od nas..Bi pa letelo na nas,kr smo se na novo preselili.Pač vsi zatiskamo oči,žal.Niti ne cepijo psa,ne obstaja kak register,kjer bi se videlo,da pes ni cepljen?

Isti ste, kot lastnik. Nič boljši.  Sram vas je lahko. Ma, ne zaslužijo si kazni samo tisti, ki tako ravnajo z živalijo ampak še vsi tisti, ki vidijo tako ravnanje z živalijo in ne ukrepajo!

Prijavite na VURS!

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

clock-img

02.06.2008, 15:44

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: oka

U mater si mi pa pritisk dvignla! Ne bi rada prijavila, nočeš dat podatkov, pa še nesramna si, ker se tukaj ne strinjamo s teboj. Pa kaj si mislila, da ti bomo ploskale? Pa to, da pes ni vaš, še vedno ne pomeni, da morate mirno gledati kako trpi. Še enkrat: vsi, ki mirno gledate to pasje trpljenje niste nič boljši od pasjega lastnika! Po tvojem načinu pisanja na tej temi lahko mirno predvidevam, da boste še naprej mirno gledali kako pes trpi in se zgražali. Ampak veš, samo zgražanje in pisanje o tem problemu ne bo rešilo kužka pred njegovim trpljenjem. In SC ima prav, vsi skupaj ste za bruhat!

Se strinjam.

Pritisk je tut meni dvignila..na 350 user posted image user posted image  minimalno.

Nanč ti si nesramna do nas?

ZAMISLI SE NAD SABO IN SBOJIM POČETJEM ŽE ENKRAT!

Upam  da ga boš prijavila, če ga pa ne boš PA UPAM DA BOŠ TI VSAJ ENKRAT V ŽIVLJENJU TAKO TRPELA!

PA BOŠ VIDLA KAKO JE TO LEPO, KO TI NOČEJO POMAGATI, VIDIJO PA TRPLJENJE!

Za bruhat!

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

02.06.2008, 17:53

clock-img

Anonimen

Aha, le dajte. Pa sporoci, kako se je izslo.

clock-img

02.06.2008, 20:40

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Zanimivo..ene te iste..enih par še čakam..Bedarija,berem večino tem,ki se sprevržejo v ..sploh nimam besede za to!Začaran krog-se postavi vprašanje al pač karkoli,pol pa dajmo po njej!Še nikogar nisem tako popljuvala sama od sebe,razen če me kdo povleče za user posted image ,pol pač..!Ve pa razturate,grozne ste!

clock-img

02.06.2008, 20:41

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Prosim moderatorje,da zaklene ali izbriše temo!

clock-img

02.06.2008, 21:40

clock-img

Anonimen

Začaran krog-se postavi vprašanje al pač karkoli,pol pa dajmo po njej!

Kaksen odgovor si pa pricakovala, ce smem vprasat?

clock-img

02.06.2008, 23:18

clock-img

Shania

pencil-img

558

Zakaj pa? Da vas ne opominja na tisto, česar nočete videti? Je lažje a ne, če se delaš, kot da ni ničesar. Samo en problem je. Če se delaš da nekaj ne vidiš in, da ne obstaja, to ne pomeni, da tega dejansko ni. Če se delate, da ne vidite bede, trpljenja, zanemarjanja psa ... to ne pomeni, da ta pes ne trpi, dan za dnem, uro za uro, minito za minuto v svojih lastnih iztrebkih in premajhnem pesjaku, pred vašimi očmi. To ne pomeni, da tega ni, razumete? Pomeni le, da ste sokrivi njegovega trpljenja in, da ste na celi črti pogoreli, kot človek.

< Sporočilo je popravil Shania -- 2.6.2008 23:20:09 >

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

clock-img

02.06.2008, 23:45

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

Zanimivo..ene te iste..enih par še čakam..Bedarija,berem večino tem,ki se sprevržejo v ..sploh nimam besede za to!Začaran krog-se postavi vprašanje al pač karkoli,pol pa dajmo po njej!Še nikogar nisem tako popljuvala sama od sebe,razen če me kdo povleče za user posted image ,pol pač..!Ve pa razturate,grozne ste!

Pa daj no, kaj ma pa to veze, kdo ti odgovarja? Se jaz strinjam z njimi, ista si kot lastnik! In še nekaj : kdor nima rad živali, ni dober človek. Ti si med njimi,  ampak da si tako zahrbtna, da to gledaš in nič ne ukreneš.....

Ja, sej najlažje je stokati na forumu, ko pa te kdo prosi za kontakt, pa ne daš... Groza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 3.6.2008 15:19:54 >

clock-img

03.06.2008, 07:35

clock-img

Anonimen

In kaj ma to veze s psomuser posted image

Mislm zdej bodo naši grozni kao odgovori krivi da ti nič ne nardiš? Prosim te. Al si človek s srcem al pa nisi. Naši odgovori nimajo pri tem nič.

clock-img

03.06.2008, 07:57

clock-img

oka

pencil-img

1773

A me smo grozne? Ne vem, kdo je tisti, ki gleda trpečega psa in se prav lepo spreneveda. Me ali ti, boga napadena duša? Daj bodi no tako pogumna in napiši kako se ima sosedov kuža na forum mojpes.net. Boš videla kaj so to grozni odgovori!

< Sporočilo je popravil oka -- 3.6.2008 7:58:06 >

clock-img

03.06.2008, 15:18

clock-img

Anonimen

Tema ne bo ne zaklenjena, ne brisana, ker ni razloga. Brisane bodo le osebne žalitve, ki jih prosim, PREUSMERITE NA ZS!

clock-img

03.06.2008, 20:22

clock-img

ursalara

pencil-img

2232

Jaz še vedno mislim da je to nedopustno jaz bi še tiste kaznovala ki vse to gledajo pa nočejo prijaviti!Saj če realno pogledamo takim gospodarjem tisti dovolijo mučiti živali še naprej ki to gledajo,potem se pa tukaj pritožujejo kako je bogi pes,ja pes je bogi samo če se ti smili zakaj mu ne pomagaš in mu probaš zagotoviti boljše življenje!Mislim pa da gre tebi samo lajanje na živce nič drugega če bi se ti res smilil bi že ukrepala!

Pa brez zamere to je moje mnjenje!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

clock-img

03.06.2008, 20:24

clock-img

ursalara

pencil-img

2232

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Tema ne bo ne zaklenjena, ne brisana, ker ni razloga. Brisane bodo le osebne žalitve, ki jih prosim, PREUSMERITE NA ZS!

se strinjam s teboj naj bo ta tema še komu v poduk!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

clock-img

04.06.2008, 11:28

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

se strinjam s teboj naj bo ta tema še komu v poduk!

Se popolnoma strinjam.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

18.06.2008, 15:29

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Se strinjam z vsem, kar so napisale moje predhodnice. Mislim, da te pes moti, ker skozi  laja in ne zato, ker bi se ti smilil. Če ti sama niti anonimo nočeš prijaviti kršitelja, potem ne pričakuj, da ti bomo ploskale, ker nisi nič boljša kot lastnik psa. Meni se samo trpeča žival, ki si ne more pomagati sama, zelo smili....

clock-img

20.06.2008, 16:56

clock-img

Anonimen

Kaj je zdaj, si prijavila sosede?

Ali jih slučajno nisi in še povrhu mirno spiš ponoči?

Ne moreš verjet kakšni ljudje obstajajouser posted image
Jaz pa mogoče enkrat mesečno nimam časa da bi se igrala s svojim psom, grem samo na hitri sprehod in me že peče vestuser posted image

clock-img

20.06.2008, 17:04

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Ja pa kaj pa mislite, da bi bi bilo, če bi prijavila?

Jaz sem enkrat (oziroma ena forumovka v mojem imenu - se ji še enkrat zahvaljujem).

En tip je imel dva psa (stafordska bulterierja) celo ves čas v kleti zaprta. Saj ju ima še sedaj. In kaj se je zgodilo po prijavi?

Inšpektor ga je poklical in napovedal obisk čez par dni, tip je pred obiskom iz kleti pokidal dreke, najbrž rekel, da psa vodi na sprehode ali kaj takega, potem sta se z inšpektorjem nekaj po ramenih trepljala in je bilo.

Fajn, a ne?user posted image

Ta dva psa sta kot tempirani bombi. Enkrat se bo nekaj hudega zgodilo.

Velika rit je velika stvar.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem