cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: epilator / depilator

clock-img

24.05.2009, 09:30

clock-img

punci

pencil-img

146

jaz imam depilator star ene 4 leta ampak če si res hočem vse pobrit u nulo od kolen navzdol mi vzame ziher pol ure, zgleda da imam bolj švohnega. Te pa si rajši kar z depilacijsko namažem, počakam 10 min in obrišem pa je vse gladko. Pe depilaciji z depilatorjem mi zdrži do 1 tedna pol pa že vse raste nazaj, z depilacijsko kremo pa 2 dni, pol  pa že pikam user posted image

clock-img

30.03.2010, 15:03

clock-img

slutnja

pencil-img

217

no kako pa je pol z bikini predelom.. a si tud epilirate.. ciljam samo na tisto puljenje dlak.. pa kok boli, sama sem enkrat probala z weet voskom pa je bla kopalnica vsa od voska.. moje noge tega niso prenasale da bi pa probala se na  bikini predelu bi pa pomoje res umrla od bolecin,,.. tko da sem na britvici, sam sem ze navelicana da moram res vsak dan al pa dva se brit... tko da prosim sporocite kako je z epilatorjem in bilini predelom??

hvala

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...

clock-img

30.03.2010, 21:42

clock-img

Orchis

pencil-img

24

Joj jst še po nogah ne zdržim z epilatorjiuser posted image Sem tudi na britvicah skoraj vsak danuser posted image

clock-img

19.04.2010, 13:25

clock-img

dana

pencil-img

1395

No jaz sem se potem le opogumila in kupila epilator. Na začetku je bolelo ko user posted image , zdaj pa je dlak čedalje manj in tudi boli ne več toliko. Mam pa kar za 3 tedne mir.
Si pa cele noge epiliram, čeprav zdaj ko sem že večkrat to naredila, dlak od kolen navzgor skoraj ni več.

Bikini predel si pa tudi, pa moram reči da me po nogah bolj boli kot pa na tem predelu. Pa nimam nobenih mozoljev po tem, se pa vedno namažem s hladilno kremo.

clock-img

25.04.2010, 12:53

clock-img

metuljčicaa

pencil-img

6

Meni pa je vosek the bestuser posted image mam 3 tedne sigurno mir,pred nadležnimi dlačicami user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem