IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka
mižek midva greva na maldive.. ampak ja tudi midva imava navito ceno ker imava 6*.
Drugače je pa veliko lepih hotelčkov na maldivih za manj denarja tako da se veliko kaj najde...
no jaz sem danes zjutri poslala diplomsko mentorju pa bom vidla kaj bo nazaj napisal... verjetno bo spet reku da naj pridem k njemu v ljubljano, in bom spet mogla vse popravljat
drugače pa grem danes probat obleko v italijo tako da držite pesti da mi bo ok... čeprav mislim da jo bodo spet mogli ožat.. haha..
a boste ve zahvale vnaprej si pripravile? Jaz razmišljam da bi kar začela delat na zahvalah da lahko takoj po poroki jih pošljem!
kaj je kaj novega pri vas???
Ja ni kaj dobra sta, ampak cene so lahko kakorkoli nizke pod 1000€/osebo ne prideš skoz, če pa imata 6* pa sta itak plačala ene 2000€/osebi, če še ne kje več.
Midva sva gledala kanarske otoke, pa bi naju že ti stali 1200€ All za oba, še namreč gradima in nebi rada nekaj preveč zapravljala, ampak malo se še odločava, ker imava že otroka in če gre zraven nebova imela od potovanja ničesar, je namreč dve leti star in je navit, tako kot treba, tako da ne vem bova videla kako in kaj bo ko bomo malo bližje datumu. Doma pa nama ga ni za pustit
Jaz pa sem si danes kupila čevlje v Arsu v MB-Europark, drugje sploh niso imeli nič v belem, sem pa zato tukaj imela tri pare na izbiro, upam da bodo zdržali in da mi nebodo prehitro razpadli
.
Sedaj pa že razmišljam, da bom morala it rezervirat plesni tečaj, ker namreč rabiva malo pomoči
, pa da nebo na koncu vse zasedeno, se bom raje šla jutri pomenit
. Potem pa so še tukaj rožice in pa seveda ličenje, imam ful problem ker sem bolj iz vasi in ne najdem nobene, ki bi mi prišla na dom
. Tako da ne vem, kaj naj naredim
,... ja ogromno še je stvari, ki jih bo treba naredit
. Si moram kar seznam naredit