cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Piknik v Mostecu 2008

clock-img

03.06.2008, 19:09

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: anajmad
Vojska pa pač ni bilo mišljeno nič slabega.

Anajmad, saj ne, da bi bilo mišljeno kaj slabega, ampak mislim, da enostavno vojska ni "pasala" na srečanje nedonošenčkov.

clock-img

03.06.2008, 20:47

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Zgleda,da so se samo oni odzvali vabilu. Mene v glavnem ni motilo. Prej me je motila preveč naglas muzika. Ko sem gledala naokoli,se je večina otrok drlo zaradi preveč naglas muzike in gramofonov.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

03.06.2008, 21:00

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

IZVIRNO SPOROČILO: anajmad

Zgleda,da so se samo oni odzvali vabilu. Mene v glavnem ni motilo. Prej me je motila preveč naglas muzika. Ko sem gledala naokoli,se je večina otrok drlo zaradi preveč naglas muzike in gramofonov.

Tole je pa definitivno tudi moje mnenje. Za otročke je bilo ful prenaglas, mamice se sploh nismo mogle normalno pogovarjat v bližini odra,... user posted image Komot bi bilo ozvočenje slabše, pa še otroci bi bili raje pri odru.

clock-img

04.06.2008, 10:58

clock-img

@ndri

pencil-img

26

Punce saj ja veste, da niso mislili nič slabega, želeli so le pripraviti eno krasno rajanje.
Vojska mogoče res ni najbolj pasala na piknik a nekateri otroci so bili navdušeni nad tem da so si lahko ogledali tank od znotraj, pa da so se lahko usedli na motor ali pobožali njihovega psa in da so jih poslikali z bojnimi barvami.
To da so se javili le Kingstoni je boljzelo žalostno, če pomislimo kako radi govorijo o dobrodelnih nastopih. Očitno so dobrodelne le prireditve, njihovi nastopi pa neuser posted image .

No ja, mi smo bili prvič in nam je bilo všeč ter se veselimo naslednjega leta. user posted image  Mogoče bo pa takrat kaj bolj nežnega kot vojska.

clock-img

04.06.2008, 18:16

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Men je povedala koegica,ki je sestra na EINT. Res,na žalost so se javili samo Kingstoni. Potem so jih pa raje zakupli. Res žalostno. Tako kot zmeraj :pri dnarju se vse neha.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

06.06.2008, 00:40

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

sam Kingstoni imajo ponavadi ful ceno, dobri so, da so se javili!

clock-img

06.06.2008, 13:12

clock-img

@ndri

pencil-img

26

Kingstoni so frajerji, da so se bili pripravljeni odpovedati svojemu honorarju. Čestitam!!! Pa pri vsej poplavi pevcev, ki je trenutno v naši ljubi SLO.

clock-img

09.06.2008, 19:13

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Klik 

clock-img

10.06.2008, 22:30

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Jaz pa moram reči, da sploh ni nobene dileme - vojska ne spada na takšne in podobne prireditve. Če so ukinili Tom and Jerry risanke, ker so preveč agresivne, ne vem sploh, kako si nekdo dovoli, da se na pikniku nedonošenčkov predstavlja vojska z vsemi svojimi rekviziti, med katerimi so seveda prvi mitraljezi, tanki ipd. Verjamem, da to majhne otroke zanima - pa saj, kaj jih pa ne, kar izgleda tako odraslega in "nedostopnega"- vendar pa to ni nobeno opravičilo za prisotnost rekvizitov, ki po celem svetu sejejo smrt. Predvsem pa me moti to, da pridem na piknik, ki je namenjen druženju prezgodaj rojenih otrok, ki so se vsi morali močno boriti za svoje življenje že od vsega začetka, in prvo, kar zagledam je tank! Pa saj nismo na prireditvi ob dnevu vojske!

clock-img

23.06.2008, 14:31

clock-img

katka28

pencil-img

1083

Tudi mi smo bili tam ampak ne dolgo kajti za enkrat smo se premajhni, da bi otrokoma bilo zanimivo dogajanje okoli. Moram priznati, da nisem pricakovala taksne guzve. Drugic se bomo morali bolj organizirati s tistimi, ki smo bili skupaj kajti v taksni gneci se tezko najdes. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem