cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Zbogom najina mala sreča!!!

clock-img

09.05.2008, 20:36

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Bodi pozitivna kljub temu, kar se vama je z možem zgodilo. Pač ni bilo usojeno.
Meni se je tudi to zgodilo v prvi nos., potem sem pa hitro zanosila in do konca je bilo vse ok. Tako da imej upanje. user posted image

clock-img

09.05.2008, 20:44

clock-img

Anchikaa

pencil-img

491

Kako mi je hudo to prebrati....jočem,res mi je hudo Mojca.Držita seuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2008, 19:27

clock-img

vrtnica21

pencil-img

242

Mojca,

držita se oba. Res mi je hudo za vaju.

Mi tudi jokamo s tabo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodita močna in pojdita novim zmagam naproti.
Za vsakega enkrat posije sonček.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp,
decembrka

clock-img

10.05.2008, 19:48

clock-img

Matejčika

pencil-img

779

user posted image user posted image user posted image user posted image Moje sožalje! Vem kako hudo je. Saj bo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.05.2008, 18:21

clock-img

bastian111

pencil-img

800

KOmaj zdaj sem zvedla,zelo mi je žal da si morala iti skozo to .Sama Vem ,da tudi tvojemu možu ni lahko,zato vama pošiljam le user posted image  ! Darja

clock-img

12.05.2008, 11:25

clock-img

Rožica82

pencil-img

1267

Iskreno sožalje! Bodita močna, zjočita seuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.05.2008, 12:11

clock-img

Neža7

pencil-img

2556

user posted image user posted image user posted image user posted image   Iskrene sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako mi je žal, da si tudi ti morala user posted image  izgubit. user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

clock-img

15.05.2008, 22:57

clock-img

nana35

pencil-img

2383

Sem spremljala tvojo zgodbo in tvojo srečo in sem ti iskreno želela vso srečo sveta...Hudo mi je da se je tako žalostno končalouser posted image ,a vseeno vama želim,da se vama kmalu izpolni največja želja po otročku.

Upam,da kmalu preberem lepo novičko.Držita se.

:))

clock-img

02.06.2008, 18:33

clock-img

_ancica_

pencil-img

3014

Sulfinija...tudi sama sem prejsnji teden dozivela prvi in upam, da tudi zadnji SS. Bile sva skupaj pri decembrkah. Tam si mi napisala, da ce si zelim, ti lahko napisem ZS, ampak vsakokrat, ko kliknem na tvoj nick mi pravi, da clan ne zeli razkriti svojega profila, tako da ti ne znam poslati sporocila. user posted image Bi se pa rada pogovorila z nekom, ki je dozivel isto in me razume. user posted image

Zelim ti vse lepo in drzim pesti zate user posted image

clock-img

02.06.2008, 20:16

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ancica, za pošiljanje ZS ne rabiš članovega profila - v Sulfinijinem postu pojdi čisto na dno sporočila in tam imaš na levi ikonice, tudi ZS.

clock-img

02.06.2008, 20:24

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Ancica,ker več ne berem te teme me je frendica obvestila,da me nekdo išče sem ti pisala ZS javi se mi lahko na mail,ki sem ti ga napisala.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

02.06.2008, 20:44

clock-img

_ancica_

pencil-img

3014

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Ancica, za pošiljanje ZS ne rabiš članovega profila - v Sulfinijinem postu pojdi čisto na dno sporočila in tam imaš na levi ikonice, tudi ZS.

hvala user posted image user posted image

clock-img

14.06.2008, 09:57

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.07.2008, 19:52

clock-img

Oaza

pencil-img

616

Kako žalostno.... user posted image    Žal mi je! user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem