cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: V sredo bo na RTV SLO Bela Masajka

clock-img

11.04.2008, 13:22

clock-img

Volga

pencil-img

9346

1. je Bela Masajka, za ostale pa ne vem.

clock-img

11.04.2008, 13:24

clock-img

African queen

pencil-img

1430

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

A film je pa nemški? no, saj meni je to bolje kot holivudski, itak.

Samo, punce, kaj se to lahko zgodi, da te nekaj takega trofi? Ne vem no, zagledala ga je in jo je začaral. jaz ne vem, če bi bila tako vztrajna, da bi ga dobila za vsako ceno user posted image

Nemški ja.
Ma, če bi mene en tak tip natrofil, tudi ne bi nič razmišljala.user posted image

Ja, samo seksat pa ne znajo oz. samo na hitro vse naredijo, vsaj do 250 strani v 1. knjigi user posted image

Samburujci pa baje res ne znajo...od koga naj bi se pa naučiliuser posted image ...edin od njihovih koz user posted image

clock-img

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Samo, punce, kaj se to lahko zgodi, da te nekaj takega trofi? Ne vem no, zagledala ga je in jo je začaral. jaz ne vem, če bi bila tako vztrajna, da bi ga dobila za vsako ceno user posted image

Nemški ja.
Ma, če bi mene en tak tip natrofil, tudi ne bi nič razmišljala.user posted image

Ja, samo seksat pa ne znajo oz. samo na hitro vse naredijo, vsaj do 250 strani v 1. knjigi user posted image

No, v filmu mu ona pol mal pokaže, kako se tej stvari streže. Na bolj nežen način. user posted image

Aha, ptoem bo tudi akcija user posted image

clock-img

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Jaz sem pa 2.del prebrala

user posted image user posted image user posted image  Ojoj... NE GLEJ filma! Najprei si knjigo preber!!

To je pa se hujs, kot da bi film na sredini zacela gledat...

Ceprav je film posnet samo po prvem delu.

clock-img

11.04.2008, 13:25

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

1.Bela Masajka
2.Zbogom, Afrika
3.Vrnitev v Barsaloi

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

11.04.2008, 13:25

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Nemški ja.

Samburujci pa baje res ne znajo...od koga naj bi se pa naučiliuser posted image ...edin od njihovih koz user posted image

Pa saj on ni Samburujec, a ni Masaj? A je to eno in isto? A Sambur je kakšna pokrajina tam?

clock-img

11.04.2008, 13:30

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Tale njen tip je 100% Samburu,to je pleme,ki je v sorodu z Masaji.Lahko mal preberš tukaj:

http://www.africaguide.com/culture/tribes/samburu.htm  

clock-img

11.04.2008, 13:36

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Ja kaj no, če pa ne vajmuser posted image . Vedno, ko pa slišim o tej Beli Masajki, se pa na Sayuri spomnimuser posted image .

Zakaj pa na Sayuri?A ona ima podobno zgodbo?

Ne ne, zato ker je že davno enkrat na RR pisala, da bere to knjio in se mi je pač ta naslov vtisnil v spomin. Zato na Sayuri.

Za Sarajo pa se mi malo svitauser posted image .

clock-img

11.04.2008, 13:38

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Tale njen tip je 100% Samburu,to je pleme,ki je v sorodu z Masaji.Lahko mal preberš tukaj:

http://www.africaguide.com/culture/tribes/samburu.htm  

ne vem zdaj, kateri, ta, ki je v knjigi je Samburu? kako če ves čas govori o "moj Masaj" user posted image  pa čeprav so v sorodu.

clock-img

11.04.2008, 13:43

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Ja,njen bivši mož Lketinga je Samburu.Verjetno govori,da je Masaj,ker je to pleme bolj poznano..

clock-img

11.04.2008, 13:45

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Ja kaj no, če pa ne vajmuser posted image . Vedno, ko pa slišim o tej Beli Masajki, se pa na Sayuri spomnimuser posted image .

Ne ne, zato ker je že davno enkrat na RR pisala, da bere to knjio in se mi je pač ta naslov vtisnil v spomin. Zato na Sayuri.

Meni se pa nič ne svita!user posted image A boš še nam kej povedala?

clock-img

11.04.2008, 13:47

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

user posted image user posted image user posted image  Sem že mislna, da jst kaj ne vem user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem težila s to knjigo že pred časom nazaj, ja user posted image user posted image user posted image  
No, jst se pa vedno na Maxico spomnm ob tej knjigi user posted image user posted image user posted image  Ona dol pada zaradi tegale Masaja user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2008, 08:38

clock-img

srki

pencil-img

9222

Bi, če bi kaj vedelauser posted image , tako pa samo to vem, kar je Volga napisala, pa še to sem se spomnila z njeno pomočjo.

No, sem imela prav glede Sayuri.

clock-img

16.04.2008, 07:34

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Samo, da se ne pozabi, danes je sreda.

clock-img

16.04.2008, 14:03

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Samo še enkrat prestavljam, da ne bo katera rekla, da slučajno ni vedela user posted image

clock-img

16.04.2008, 14:28

clock-img

dana

pencil-img

1395

Je pa filmski Lketinga veliko bolj fejstuser posted image kot tapravi Lketinga, s katerim je bila poročena Corinnauser posted image

Upam, da ne pozabim gledat. Mam listek prpopan na hladilniku, da ne bi slučajno pozabilauser posted image

Sem ga pa že videla v kinu. In itak, da je knjiga 100x boljša.

clock-img

16.04.2008, 22:43

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Za en čas sem spet potešena...user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

17.04.2008, 09:55

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Za en čas sem spet potešena...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2008, 12:59

clock-img

srki

pencil-img

9222

Mater, je pa imel rito, tako črno, da se je še videlo ni. še dobro, da je bila ona tako belauser posted image .

No, že na čveku sem napisala, da sem gledala samo akcije, čisto po naključju.

clock-img

17.04.2008, 23:22

clock-img

Anonimen

Jaz sem prvo gledala film in ta preklemansko lep Masaj me je čisto začaral. user posted image

Dober je. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem