cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: prekinitev nosečnosti

clock-img

24.01.2009, 21:14

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Mojcek....držim pesti. Jaz sem imela AC, ker sem imela šanso 1:47, pa je bilo vse ok. user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

05.08.2009, 12:05

clock-img

Anonimen

imam eno vprašanje - po slabem izvidu na AC sem se odločila za prekinitev nosečnosti. zanima me (čakam na odločitev komisije), če se je katera spopadla z UPN in kako to poteka v tako visoki nosečnosti (20 tednov)

clock-img

05.08.2009, 21:28

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Sprožijo ti porod in normalno rodiš.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

14.08.2009, 10:48

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

to mora biti pa grozljivouser posted image ....ali katera ve, ali tako delajo povsod (tudi izven slo)?

clock-img

14.08.2009, 10:51

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

imam eno vprašanje - po slabem izvidu na AC sem se odločila za prekinitev nosečnosti. zanima me (čakam na odločitev komisije), če se je katera spopadla z UPN in kako to poteka v tako visoki nosečnosti (20 tednov)

skate, eno user posted image , da to čim lažje prebrodiš in upam, da se ti dobro izteče, kolikor se pač lahko...

clock-img

15.08.2009, 12:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sanasan

to mora biti pa grozljivouser posted image ....ali katera ve, ali tako delajo povsod (tudi izven slo)?

Ja, je grozljivo... predvsem pa boleče, tako fizično, še bolj pa psihično. Kar se vsega po tem ''porodu'' tiče, se je dobro izteklo - ostaja le še psihična bolečina in solze user posted image user posted image

clock-img

15.08.2009, 13:02

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

želim ti, da ti nikoli več ne bo treba skozi kaj podobnega in en velik user posted image

clock-img

15.08.2009, 13:08

clock-img

mama11

pencil-img

1385

IZVIRNO SPOROČILO: skate

IZVIRNO SPOROČILO: sanasan

Ja, je grozljivo... predvsem pa boleče, tako fizično, še bolj pa psihično. Kar se vsega po tem ''porodu'' tiče, se je dobro izteklo - ostaja le še psihična bolečina in solze user posted image user posted image

user posted image

clock-img

18.08.2009, 15:05

clock-img

lana38

pencil-img

6327

skate, zelo grozljivo je, predvsem psihično.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti pošiljam, da sei boš čimprej opomogla. Kaj je bilo pa narobe?
LP

lana38

clock-img

20.08.2009, 14:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Kaj je bilo pa narobe?
LP

Fantek bi imel Klinefelterjev sindrom in glede na to, da imam doma že otroka z DS, se žal nisem mogla odločit drugače user posted image user posted image

clock-img

21.08.2009, 11:03

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

Kaj je bilo pa narobe?
LP

Fantek bi imel Klinefelterjev sindrom in glede na to, da imam doma že otroka z DS, se žal nisem mogla odločit drugače user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

21.08.2009, 11:42

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

Kaj je bilo pa narobe?
LP

user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

clock-img

24.08.2009, 15:22

clock-img

lana38

pencil-img

6327

skate!user posted image user posted image
Te popolnoma razumem. Jaz sem imela doma zdravega 9. letnika, ko sem bila v taki situaciji, pa sem se odločila za UPN.
Zdaj imam pa še enega 20 mesecev starega, ki je tudi zdrav. Tudi v tej zadnji user posted image sem bila na NS in AC.
LP

lana38

clock-img

29.08.2009, 00:29

clock-img

frost

pencil-img

89

Mislim da je duševno stanje( a misliš tu na motnje v duševnem razvoju ali duševne motnje?)odvisno od kariotipa, se pravi če gre za na primer 47,xxy bi naj bila normalna inteligentnost, pri npr. 49,xxxy pa je večja možnost motenj v duševnem razvoju. 

clock-img

29.08.2009, 11:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: frost

Mislim da je duševno stanje( a misliš tu na motnje v duševnem razvoju ali duševne motnje?)odvisno od kariotipa, se pravi če gre za na primer 47,xxy bi naj bila normalna inteligentnost, pri npr. 49,xxxy pa je večja možnost motenj v duševnem razvoju. 

Meni je bilo na genetiki rečeno, da približno 4% teh dečkov oz. moških ima tudi motnje v duševnem razvoju.
Res pa je najbolj značilno za njih, da imajo majhna moda in penis, bolj izrazite prsi in širše boke oz. telesne spremembe ki so zapisane, če kliknete na link, ki ga je prilepila ronči.

clock-img

29.08.2009, 12:39

clock-img

frost

pencil-img

89

Za % ne vem, je pa tako da je za vsak dodaten X znižana raven mentalnih sposobnosti. 

clock-img

10.09.2009, 20:56

clock-img

tinas

pencil-img

409

skate, ali so ti na genetiki mogoče ponudili možnost predimplantacijske genetske diagnostike, glede na to, da si imela že 2. otročka s kromosomskimi nepravilnostmi? če si sploh razmišljala še o kakšni nosečnosti...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem