cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Pomagajmo NINI

clock-img

03.04.2008, 23:31

clock-img

sonce78

pencil-img

582

user posted image user posted image user posted image user posted image TO PA JE NOVICA user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se grem vpisati v register takoj, ko neham dojiti.

Čudovito je biti mama!

clock-img

04.04.2008, 14:02

clock-img

biba 78

pencil-img

434

Super, upam, da bo Nina res čimprej ozdravela. Držim pesti.

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

clock-img

04.04.2008, 18:19

clock-img

sonce78

pencil-img

582

Sem dolžna odgovor za vpis v register v SB Celje. Pisala sem na e-mail g.Cveti iz Zavoda za transfuzijsko medicino in odgovorila je, naj jo pokličem po 1.maju, da naj bi takrat začeli z vpisi tudi v Celju.

Glede dojenja in poroda pa velja, da dojilje in do enega leta po porodu ni mogoč vpis v register. Če pa dojite dlje kot eno leto, pa je mogoč vpis v register en mesec po prenehanju dojenja.

Čudovito je biti mama!

clock-img

10.04.2008, 19:28

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

Jaz sem šla tja v torek, ko so ponovili postopek za Nino, pa so me zaradi dojenja zavrnili. Tko da to o dojenju definitivno drži.

clock-img

01.06.2008, 18:51

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

Kako pa je sedaj z Nino?
držimo pesti

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

clock-img

03.06.2008, 21:25

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Presaditev kostnega mozga so odpovedali, ker je njen zdravnik na nekem simpoziju v Ameriki zvedel, da tam tega že nekaj let ne delajo več. user posted image Je baje tveganje pri sami operaciji dosti večje kot možnost, da bo telo sprejelo kostni mozek darovalca. user posted image

Nina je zdaj že zaključila vse kemoterapije in izvidi so zelo vzpodbudni. Trenutno v njenem telesu niso našli nobene bolne celice. Eno leto bo zdaj na "vzdrževalni" terapiji. Vsi seveda naprej molimo in upamo, da bo ostala zdrava. Največja nevarnost je ponovitev bolezni. user posted image
Nina, močno verjamem, da si premagala bolezen. Bodi še naprej tako pogumna in močna punčka. user posted image

clock-img

03.06.2008, 22:20

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

a potem kostnega mozga sploh več ne presajajo, ali kako?

clock-img

03.06.2008, 23:06

clock-img

Samrela

pencil-img

217

NINA.... kakorkoli.....drži se punca!!!! Upam in želim ti, da si za vedno premagala bolezen!user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

23.06.2008, 22:57

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

Šele sedaj sem našla tole temo,

Draga mala velika Nina iz vsega srca ti želim, da ostaneš tako pogumna punčka in da boš še dolgo dolgo nagajala svojim staršem user posted image user posted image Za vse tvoje ljube pa en velik user posted image .

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

24.06.2008, 09:15

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Jaz sem tudi šele zdaj našla ta post.....in mi je prav hudo pri user posted image .

Res upam in držim pesti, da je mimo in da bo lahko končno zaživela kot otrok, ne pa da se mora že tako mala ukvarjati s tegobami odraslega človeka. 

Nina drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem