cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Sneži!!!!!

clock-img

18.03.2008, 10:18

clock-img

lelčy

pencil-img

336

user posted image user posted image user posted image  Zjutraj me je skoraj KAP!!! user posted image   

enako, pa še elektrike nismo imeli do sedaj

clock-img

18.03.2008, 10:33

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Volga, prvič sem bila presenečena nad tvojim odgovorom.. user posted image user posted image user posted image

Zakaj?

clock-img

18.03.2008, 11:29

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ah, saj zdaj sem že OK, sem se pomirila, jezna sem bila pa res. Pa saj bi šlo, čisto normalno, ampak zaradi ene nesreče smo stali v koloni in potem se je vse zabasalo. V LJ pa še nekaj naletava oz. gre skoraj dež.

clock-img

18.03.2008, 11:31

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Ah, saj zdaj sem že OK, sem se pomirila, jezna sem bila pa res. Pa saj bi šlo, čisto normalno, ampak zaradi ene nesreče smo stali v koloni in potem se je vse zabasalo. V LJ pa še nekaj naletava oz. gre skoraj dež.

V NM se je pa spet oblak utrgal. Sneži kot pri norcih. Amak jaz grem proti večeru na srbsko kuhinjo, tako da mi je čsito vseeno ali sneži, dežuje, sije sonce, .....user posted image

clock-img

18.03.2008, 11:34

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Pri nas pa ni snega user posted image user posted image user posted image user posted image , samo na pohorju se ga malo vidiuser posted image

clock-img

18.03.2008, 11:44

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

V NM se je pa spet oblak utrgal. Sneži kot pri norcih. Amak jaz grem proti večeru na srbsko kuhinjo, tako da mi je čsito vseeno ali sneži, dežuje, sije sonce, .....user posted image

user posted image user posted image user posted image  a to boš spet jedla, po možnosti kak pasulj, pa prebranac, da boš pujdala po bajtiuser posted image .

clock-img

18.03.2008, 12:00

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

user posted image user posted image user posted image  a to boš spet jedla, po možnosti kak pasulj, pa prebranac, da boš pujdala po bajtiuser posted image .

Čist možno ja, ker sem povabljena, če je zastonj, pa tud če rit poč.

clock-img

18.03.2008, 13:37

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ti si kar privošči, pa še zame daj eno žlicouser posted image

clock-img

18.03.2008, 18:28

clock-img

Anonimen

A pri vas tudi sneži?

Nic vec :).

clock-img

18.03.2008, 19:25

clock-img

Anonimen

V soboto vas bo doletelo nadaljevanje.Sneg bo do nižin.

clock-img

19.03.2008, 07:16

clock-img

srki

pencil-img

9222

Pol pa rek "zelen božič, bela velika noč", nič ne drži, ker letos je bil tudi božič bel, vsaj pri nas. Mah, meni je že vseeno, saj bo itak vikend, bom pa samo doma jedla, spala, jedla, spala.....user posted image

clock-img

19.03.2008, 07:18

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

V soboto vas bo doletelo nadaljevanje.Sneg bo do nižin.

Aja, spet user posted image  No, pa saj hvala bogu, da smo še v ponedeljk prosti user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem