cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Cene v Londonu

clock-img

20.03.2008, 22:38

clock-img

Anonimen

Mi smo imeli 15-20 min z busom, se mi zdi. Mozno, da kaj manj. Do Big Bena smo hodili mal manj kot uro, ker smo vmes se mal zalutal, pa se slikal pa tko user posted image Je takoj pri postaji Oval.

tintin, se ne vem, ce bo sreca (pa ce mi bo g. odgovoril na mail), bom lahko jeseni porocala. Z dojenckom kaj pa vem - mogoce je lazje, ker imas vozicek in lahko dete v vozicku spi, malo vecjega je treba pa pac zamotit od 10h do 18h, ko ni zazeljeno, da si v domu.

Ne vem, midva ne komplicirava. user posted image

clock-img

21.03.2008, 03:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Volga
Saj Fiša tudi ni nikjer pisala o nobenih otrocih, ki naj bi šli zraven user posted image  Edino, če njo smatraš za otroka user posted image

Glede na to, da si meni odgovarjala, Volga - predtem je bil "pogovor" med Fišo in Karmy in sklepam, da je Karmy pisala o otroku od Fišinega fanta, tako, da se je moj komentar nanašal na to.

clock-img

21.03.2008, 05:35

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007

IZVIRNO SPOROČILO: Volga
Saj Fiša tudi ni nikjer pisala o nobenih otrocih, ki naj bi šli zraven user posted image  Edino, če njo smatraš za otroka user posted image

Glede na to, da si meni odgovarjala, Volga - predtem je bil "pogovor" med Fišo in Karmy in sklepam, da je Karmy pisala o otroku od Fišinega fanta, tako, da se je moj komentar nanašal na to.

karmy že, karmy, samo Fiša ne vem če je kje pisala o otroku. Sicer pa meni je ravno do Pakistana in nazaj, imejte se lepo v Londonu.

clock-img

21.03.2008, 07:44

clock-img

Anonimen

Predvidevam, da je Karmy predvidevala, da gre Ribica v London s fantom in z njegovim otrokom. Kaj je pa res, je pa tudi meni vseeno. user posted image

clock-img

21.03.2008, 08:12

clock-img

viv_

pencil-img

9144

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Tole pa še sama veš da ni res. user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

21.03.2008, 08:13

clock-img

Anonimen

No, no, no, viv... user posted image

clock-img

21.03.2008, 09:09

clock-img

glista

pencil-img

201

Živ,
a lahko tiste, ki niste stanovale pri Cikaneku daste prosim kakšen link oz. bolj natančno info, kje ste stanovale in kakšna je bila cena?
Jaz sem bila pri Cikaneku enkrat, pa mi je bilo rahlo čudnouser posted image , tako da tja raje ne bi šla več.
LP,
Pija.

clock-img

21.03.2008, 11:23

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Če gremo gor na družinski izlet, potem spim pri prijateljih. Če pa grem z možem v vlogi "soproge" smo pa običajno tule:

http://www.glenlynhotel.com/

enkrat smo bili pa tuki:

http://fancyapint.com/pubs/pub1660.html

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

21.03.2008, 12:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: viv

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Tole pa še sama veš da ni res. user posted image

Okrog Londona ne komplicirava, bomo ze vse postimal tko kot je treba, sploh transport ne predstavlja prov nobenga problema. Na to mislm, da ne komplicirava, o drugem pa tako ali tako ne tece debata (no, naj ne bi). Kompliciram samo kolk € oz. funtov rabimo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem