IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77
prehitevalni pas je za prehitevat, ne za vozit se tam in tam tudi če boš malo pospešila na 140 ali pa 150, da boš prehitela počasnejše vozilo, te ne bo nobena provida ustavila, če se boš pa z enim ki pelje 125, ti pa 130 vštric vozila 5 ali pa 10km, da ga boš prehitela, bo pa folk znorel za tabo ja in z vso pravico, al pospešiš al se pa voziš za njim 125.
pa AC je najmanjši problem oz. je problem za tiste, ki ne gledajo v ogledala, ko zavijajo na prehitevalne pase oz, ko se vključujejo v promet s 60km/h.
- Sem že napisala, da na prehitevalnem pasu samo prehitevam. Beri bolj natančno.
- Ne, 150 pa že ne bom vozila. Daj ti zaradi mene. Če je omejitev, je omejitev in se jo je treba držat. To je isto, kot če bi ti samo ene čigume v trgovini ukradla. Eno malenkost pač.
- Kar se pa tiče gledanja v ogleda, pa pravi moj partner, da še malo preveč gledam nazaj.
- Se mi zdi, da ste sami nestrpneži tukaj gor. Pač me moti, da mi nekateri blendajo že od daleč, da naj se jim umaknem. Pa pol metra za mano vozijo. Pa kje jim je varnostna razdalja?
Pa samo sem hotela napisat, da bi bilo dobro, če bi provida blendarje mal kaznovala
Jao...