Čer!
Evo mene na raportu!
Danes sem imela pregled. Maladva sta očitno izredno živahna, saj sta vedno drugače obrnjena. Danes je A prečno in z glavo na levi, nazadnje jo je imel na desni. B pa je na pregledu sedel Aju v naročju. Samo sem sigurna, da se je do sedaj že nekajkrat obrnil, ker sem dobila par krepkih brc gor v rebra, pa spet dol, no zdaj pa spet nekam navzgor... Vmes pa trebuh sem in tja in risi s komolci al koleni, saj ne vem Upam samo, da se do poroda odločita postavit na glavo in da rodim naravno. Mi je g danes rekla da tako kot je ležal A še s CR težko ven vzamejo.
Sicer pa smo vsi trije v redu, maladva pa sta prava velikana, saj tehtata 1200g in 1160g. In to v 28. tednu!
IZVIRNO SPOROČILO: meta22
country, a boš mela vsako v svoji posteljci? jaz če sem dosti na nogah kar mislim da mi bo vse skup ven padlo. ne naprezaj se preveč. tudi če še nisi tako daleč. si pa dobra da še sploh delaš. sama sem tudi učiteljica, pa mi je na koncu sapo jemalo že pri navadni razlagi snovi.
A misliš ko se rodita? Na začetku ju nameravam imeti v eni posteljici, potem pa vsakega v svojo.
Ja, tudi mene učenje kar utruja, saj je nemogoče učiti inštrument ne da bi kaj pokazal in otroka popravljal. Potem se pa hitro pojavijo kakšni gibi, za katere ugotavljam, da niso ravno preveč za ponavljat. Tudi jaz zdaj ne igram violine zaradi tega, ampak samo še citre in klavir. Pa še to ne smem "noter past"
.
Kar se pa cunjic tiče imam pa jaz tudi precej podarjenega/izposojenega. Nekaj je od svakinje, ki je tudi imela dvojčici, pa je potem posodila meni za prvo, potem je šlo še do ene kolegice, sedaj pa spet k meni. Vsaka je seveda še kaj dodala, tako da je tega toliko, da sem jaz kupila samo nekaj bodijev na preklop št 50, ki jih ni bilo med temi cunjicami in pa kompletke za domov.
Gapii je pa izgleda kar v p ostala. SREČNO!
No, toliko zaenkrat, pa lep večer še naprej!