cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Priprava na krst

clock-img

18.03.2008, 14:13

clock-img

zabica26

pencil-img

465

Če gospod tako želi, bo jaz otroka s sabo vzela. Čeprav mi ni jasno, kaj boste tko dolg tam delal.
Mi smo imel sestanek, da je pobral podatke od vseh krščencev, nam povedal, kako vse skupi zgleda in smo šli domov.

Pri mejhnih otročkih nardi krst celo pomaši, da je vsega skupaj v 15 minutah konec-če slučajno otrok joka. user posted image

clock-img

19.03.2008, 12:01

clock-img

ROmama

pencil-img

494

clock-img

14.04.2008, 19:39

clock-img

Anonimen

A zdaj so še priprave na krst? Ne samo da si obremenjen vedno s sto stvarmi, poleg tega pa še človek varstva nima, in kaj ti tam povedo kaj novega?
Včasih sem bila ful verna, pa me čedalje bolj mineva.

clock-img

17.06.2016, 12:26

clock-img

IanAlex

pencil-img

1

Pozdravljeni!

Obupano vas prosim za pomoč! S partnerjem živiva v tujini in se nama je rodil fantek, ki je sedaj star 9 mesecev. Ker se je rodil septembra, ga nisva želela voziti ne v njegov rodni kraj (Portugalska) in ne v mojega, da bi ga krstili. Toda sedaj se nama pa zdi, da je že dovolj velik, da ga dava krstiti in ravno tukaj nastane problem. Ker oba delava, imava dopust že planiran in do sedaj sva imela upanje, da ga bo krstil župnik mojega župnišča, toda on zahteva dokumente, ki pa jih žal na Portugalskem ne poznajo in ne izdajajo. Izdali pa so dokument, edinega, ki ga izdajajo in to je certifikat, da je oče katoliške vere in da je bil krščen. Naš problem je sedaj najti župnika s srcem in razumevanjem, ki bi otroka krstil... Če mogoče kdo izmed vas pozna kakega, bi ga lepo prosila za konktakt, saj sva ga pripravljena odnesti v katero koli župnišče, samo da bi bil krščen in da bi bili njegovi najbližji ob tem pomembnem dogodku zbrani okoli njega.

Hvala za razumevanje ter pomoč vsem v naprej!
Lep pozdrav,
Barbara

clock-img

08.05.2023, 14:32

clock-img

MojaMalaBiba

pencil-img

2

Sicer ne vem koliko je aktivna ta tema, vendar je meni prišlo zelo prav ko so mi priporočali da se za krst moje hčerke obrnem na trgovino pax ki prodajajo krstne sveče - https://www.pax.si/unikatne-svece/krstna-sveca/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem