cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: a bi katera začela na novo?

  
clock-img

03.04.2008, 11:09

clock-img

*erika*

pencil-img

938

nemorem tako zgodaj,morm kosilo nardit pa mojga pocakat da pride iz sluzbe.mogoce za vikend,da bi se zmenile

_____________________________

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

clock-img

03.04.2008, 14:06

clock-img

LEA27

pencil-img

149

ojla kako ste? no,jaz sem danes user posted image user posted image user posted image user posted image ,sem taka trapa pregrešila sem se z dve kosoma milke s keksom,tak sem se lepo držala zdaj pa to!ful mi je žal,ampak gremo naprej,če bo vaga v ponedeljek pokazala kaj gor bom ćist sama kriva!kako pa kaj ve?

clock-img

03.04.2008, 18:43

clock-img

A.N.J.A.

pencil-img

88

Jaz sem pa ta teden toooook pridna, samo upam, da ne bom čez vikend spet vse zaj...
Mi je dal kar mal volje, ker sem bila v ponedeljek spet na istih kilah kot pred prazniki....
Tko da sem od ponedeljka do danes že -1 kg... user posted image user posted image user posted image

Hvala za spodbudne besede, ko sem že hotla obupat!!!!
Brez vas bi najbrž res že spet normalno papcala naprej.

Pa bi res ful rada shujšala - vsaj še ene 7 kg...

Sej bomo zmogle, SKUPAJ!!!!

Pa sadni dan je totalno uspel danes!!! Jupi.
Zdaj pa ne vem, a bi jutri vodni al rajš kar direkt na meso navalim?
Dilema.

Me pa mal mika iz Top shopa ene dve stvari - una za trebušnjake in tist kao steper - a kakšna ma? Kakšne so kaj izkušnje?
Hvala in uspešno hujšanje vam želim!!!

clock-img

03.04.2008, 20:09

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Če bomo preveč jedle si bo treba omislit takle krožnik, pa bomo takoj vitke. Fuj!!!

TUKAJ

clock-img

03.04.2008, 20:16

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

Olla sexi mamice,
kako smo kaj danes?

luka jan, tale krožnik pa: ne, hvala, raje stradam, blaj, bljak

*raci*, vse bo v redu s tvojo user posted image , ne preveč razmišljat o temu. Aha, bom pogledala, najbrž se datudi kaj po inernetu najti o tej dieti.

bibyzan, ne razmišlja tako; človek nosi največje bogastvo v svoji notranjosti, srcu in ne v zunanjosti, KG pa bodo že šle dol, brez skrbi.

no, evo jaz pa sem danes grešila; namesto da bi imela S dan, ki mi je šel do kosila zelo dobro, sem za kosilo pojedla testenine, ker je moj user posted image  kuhal in je tako dišalo, je pa mislu da imam OH dan in me je presenetil za kosilo. Le kako naj bi mu rekla NE user posted image user posted image user posted image

Kaj, če en dan greš, nadaljuješ normalno naprej ali???

clock-img

03.04.2008, 21:09

clock-img

DEBELUŠKA30

pencil-img

1329

IZVIRNO SPOROČILO: *raci*

Evo, še mene. Včeraj me ni blo, sam bla z hčerkico na pregledu pri kardiologu in se stanje očitno ni nič zboljšalo, tako, da nas čaka UZ srčka in povsej verjetnosti tudi operacijauser posted image , ampak zaenkrat se bom poskušala ne obremenjevat s tem in uživat vsak dan posebej.



Raci, kje si pa imela pregled, a v KC ali na Pediatrični? Kdaj pa imaš UZ srčka? Imam nekaj vez v KC, če boš kaj rabila samo povej, pa bomo vidli, če se da kaj zrihtat!!
Držale bomo pesti zate in tvojo princesko!!!

Bibyzan, samozavest je v glavi in ne v kilogramih. Si samozavestna, al pa nisi, tko da tukaj kile igrajo majhno vlogo!!!!!!! Sem zelo samozavesten človek, pa imam čez sto kil, tko da ...
Ko mi pa začne primanjkovati moči, pa si preberem tole:

Rekli so mi: MOČNA SI!
Ne gre za mojo moč,
le oni nimajo moči nad menoj!!!!
 
... to si zapomni!!!
 

_____________________________

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

clock-img

03.04.2008, 21:19

clock-img

RAKICA1

pencil-img

1925

IZVIRNO SPOROČILO: *raci*

Evo, še mene. Včeraj me ni blo, sam bla z hčerkico na pregledu pri kardiologu in se stanje očitno ni nič zboljšalo, tako, da nas čaka UZ srčka in povsej verjetnosti tudi operacijauser posted image , ampak zaenkrat se bom poskušala ne obremenjevat s tem in uživat vsak dan posebej.

Raci držimo pesti za tvojo hčerko ,saj bo vse vredu.

clock-img

03.04.2008, 21:56

clock-img

majra

pencil-img

1499

Raci in hčerkica user posted image

clock-img

03.04.2008, 22:00

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Raci tudi jaz verjamem da bo s tvojo user posted image  vse vredu in držim pesti zanjo.
Pa še tole je zanjo user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.04.2008, 22:25

clock-img

*erika*

pencil-img

938

raci se od mene vse lepe zelje da bo s tvojo puncko vse uredu in drzim pesti zanjo



_____________________________

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

clock-img

03.04.2008, 22:43

clock-img

bibyzan

pencil-img

296

Evo, zjutraj sem se malo spovedala, malo ste me opogumile, zdaj pa naprej!!! Sem zjutraj bila s kolegico na kavi(ja, še kr jo pijem), pa mi jemalo lažje. no, pojedla sm pa :zjutraj vodo, kosilo dušeni zrezki, solata, malica solata, zvečer vroča čokolada-mela obisk in sm se še sama mogla štulit. Ma, niti ni blo tak slabo. Predvsem nism jedla nič kruha, pa sladkarij tudi ne, ker mi jih je zmanjkalo-komi sem jih nagrabla za obisk.
Jst bi najrajši vidla, da doma nikoli ne bi imela nič sladkega. Sej zmeraj kupim kao za obiske, pol pa sama pohrustam. Če doma ne bi bilo sladkega pač ne bi pojedla. Samo kaj, ko pa obisku nimam kaj dat??
Kako delate to ve, al imete pač doma in se uspete brzdat??

clock-img

03.04.2008, 23:07

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

bibyzan, jaz doma ima vedno nekaj sladkarij, že zaradi Žigca in user posted image , ker jih pač enostavno jesta; nekaj časa se jim nisem mogla upret ampak zdaj brez težav, na mizi v kuhinji je vedno skleda polna kinder jajčkov, pa čokoladic in čokolatinov, zraven pa je še skodelica suhega sadja, tako da ko me zagrabi nekaj slatkega, vzamem sadje ali pa enostavno kozarec vode. Za obiske, nam se vedno najavijo prej (zaradi urnikov dela) tako da za njih pač nekaj malega kupim ali spečem in to je to.....boš zmogla brez skrbi, malo dobre volje in gre user posted image
user posted image  pa se jaz ne odpovem, jo pa pijem brez sladkorja.

Koliko pa želiš izgubiti kg?

clock-img

03.04.2008, 23:54

clock-img

bibyzan

pencil-img

296

Jah, moja želja je 15 kg, da bom nekako zgledla, pa da bom šla v trgovino pa kupla fajn cotke. Predvsem pa se počutla bolš.  V bistvu pa imam preveč 30 kg, toliko sm se namreč zredila odkar sem spoznala svojgauser posted image -ha ljubezen gre skozi želodec. user posted image user posted image
Sem se pa zredila ful v nosečnosti-do 27 tedna, se pravi 6. meseca celih 17 kil-potem sem rodila. Sploh si ne znam predstavljat, da bi bla noseča do konca, ne vem če bi še lahk hodla. No, po porodu sm kr shujšala-živci, ko je bla mala čist narobe, ko pa je prišla domov, pa zopet navali narodeuser posted image user posted image . Sm misla, da me bo dojenje kaj oklestilo, pa nimam take sreče. Se kr bojim, ko bom nehala dojit (upam, da še ne kmalu), ka j bo potem.
Sicer pa že itak celo življenje hujšam-sem hujšala ko sm mela 60 kil (pri višini 172 cm)user posted image user posted image , sm takrat misla, da sm debela. No, zdej ko sm res debela (90 kiluser posted image user posted image user posted image user posted image ), pa nimam prave volje al kaj mi je.
Rada bi pa pred naslednjo nosečnostjo-če bom upala zanosit, ker me bo potem tud pritisk manj matral (al pa tud ne). Zdej mam namreč čist ok.

Sm pa napisala življenjepis.
Zdej pa grem spat. lepo bodite!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2008, 07:30

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Jaz sem verjetno največji sladkosned na tem forumu, če se mi je zaluštal čokolade sem jo lohk pojedla tud 300 g naenkrat. Tako sploh nisem bila presenečena da so kile šle kar gor, je pa res da sem pred mesecem dni začela jemat hormonske tablete in takrat sem se pa zbala zase in se tako odločla da začnem hujšat, ne pa da še dobim kako kilo gor.
Kot poznam sebe jih verjetno ne bi nikoli več izgubila. Glede sladkarij si je treba najprej poštimat v glavi, pol pa gre. Jaz namesto sladkarij sedaj uživam sveže in suho sadje, sploh rozine so mi njamm. Da pa ne govorim da imam doma en čist poln predal vseh mogočih sladkarij, pa še sama velikokrat kaj spečem, ker mož pa ni na dieti.user posted image

Mama_milchy dons sem vidla tvoje fotke, ste taka cart familijauser posted image , pa prav zavidam ti da si z obala, to je moja večna želja živet na vašem koncu, ki pa se mi ne bo verjetno nikoli uresničila. Razen takrat ko šibnem do vas za kakšnih par dni.user posted image

clock-img

04.04.2008, 08:08

clock-img

bajsika

pencil-img

10

Podzravljene punce!

Bajsika se javlja malo pozno. Sem bila na eni konferenci in itak da grešila user posted image user posted image . Ampak kaj če je bilo pa tako dobr, pa še 4 dni je trajala. user posted image user posted image user posted image  No včeri sem šla potem prec na telovadbo, da se malo bolj počutim in grem naprej. Sicer kar z nekaj grehi v prvem tednu, pa vseeno obupala ne bom.

Sem se pa tehtala v ponedeljek in ni bilo spremembe, torej lahko dobim 0 v tabelci.

Dajmo punce, dajmo dol te user posted image  kg. user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2008, 08:17

clock-img

*raci*

pencil-img

210

Punce, res najlepša hvala za vaše vspodbudne besede. Saj verjamem, da bo vse o.k. z našo pupiko. Samo, tok sem že psihično pretrpela zaradi nje, saj se je rodila 3,5 mescov prezgodaj in se je dolgo časa borila za življenje. Posledica prezgodnjega poroda je tudi ta napakica na srčku. Zdravniki so upali, da se bo popravilo samo pa se na žalost niuser posted image . Ampak sej bo. Smo močni pr nas. Dokaz je tudi ona, ki je danes res neverjetna in preseneča vsakega zdravnika. Za svojo starost je celo nadpovprečna in ne morem povedat kako sem ponosna na njouser posted image .

clock-img

04.04.2008, 08:32

clock-img

*raci*

pencil-img

210

debeluška30, pregled sem imela v Pediatrični, tako, da bo tud UZ opravljen tam

clock-img

04.04.2008, 09:52

clock-img

RAKICA1

pencil-img

1925

dobrojutro seksi mame no da se še jast malo oglasimuser posted image
Bibyzan pri nas imamo tudi na pretek slatkarij, že zaradi otrok ker so preveč slatkosnedi, samo sama sem se odločila da bom začela z hujšanjem in da se moram odpovedati slatkim stvarmi. Prvi teden je biu problem sedaj pa ne sedaj se pa brez problema okrog njih sprehajam in me nič neprivlečejo zato ker sem zelo vesela ko zjutraj vidim na vagi da je kakšna deka manjuser posted image .
Zato ti svetujem ko dobiš krizo za slatke stvari da spiješ kozarec vode ali greš kaj narediti da pozabiš na njih in ti bo uspelo user posted image  brez problemu samo ne obupat in veliko sreče

clock-img

04.04.2008, 10:23

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

Živjo punce, jaz sem vredu, hujšanje poteka odlično, upam da bo v ponedeljek vsak pol kile če ne že kila manj... raci pri nas bomo tudi držali pesti, da bo vse ok, kar sploh ni dvoma v to.

_____________________________

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

04.04.2008, 14:29

clock-img

bibyzan

pencil-img

296

Raci moja je bila rojena 3 mesece prezgodaj. Imamo srečo, da se je Botallov vod zaprl in da na srčku niso večje luknjice (ima pa tri). Poleg bronhopulmonalne displazije večjih problemov k SREČI nimamo. Zakaj se pa nič ne oglasiš na forumu nedonošenčki? Iz katerega konca pa si?

clock-img

04.04.2008, 14:43

clock-img

*erika*

pencil-img

938

pozdravljene hujsarice,evo men otroci spijo in sem glih izpod tusa,ker sem bila prej na orbitrku.joj sploh ne upam na vago stopit se bojim da bo spet isto.danes imam sadni dan in do tehtanja bom vsak dan jedla le polovicno kot je dovoljeno,da vidim ce bom kaj shujsala.no zj grem pa malo pocivat dokler se spijo malcki
lp


_____________________________

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

clock-img

04.04.2008, 21:33

clock-img

*erika*

pencil-img

938

pa kje ste danes hujsarice,cel dan se nobena ne javlja,no js se pocas odpravljam spat.debeluska30,zanima me zakaj imas zaklenjene albume,js sm pa hotla pogledatuser posted image .no mama milchy,tale tvoj zigec je res cukercek._andreja_ ti imas tudi cukercka,res je lustkan.no hujsarice upam da boste mirno spale brez kruljenja u zelodckuuser posted image

< Sporočilo je popravil *erika* -- 4.4.2008 21:35:10 >


_____________________________

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

clock-img

04.04.2008, 22:54

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

U, men tak kruli dons da je joj. Sem za kosilo naredla kremno cvetačno juho, zraven pa pečen krompir in solato in sem bila sita skoraj do sedaj. Sedaj pa me napada neka grozna lakota, a se ji ne dam.user posted image  Bom šla zdele mal jagod pojest, pol pa hitr spat. Kaj čmo, ponedeljek se bliža, pa še v nedeljo sem povabljena na krst, tak da bom ziher mal grešila, dans pa res ne smem.

clock-img

05.04.2008, 16:56

clock-img

RAKICA1

pencil-img

1925

doberdan seksi mame kako kaj hujšanje poteka vid da ste vse tako zasedane da nobena nič ne napiše lep vikend še naprej user posted image user posted image

clock-img

05.04.2008, 17:16

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

Olla dekleta in mamice,

kako ste kaj? Evo jaz delam popoldan, Žigec je v vartsvu pri babici in dedku (hvala mama in tata user posted image ), moj dragi user posted image  pa tudi dela.
Včeraj nam je crku dostop do interneta in nisem mogla na RR user posted image .

No, včeraj smo imela dan B - puranji zrezki na žaru in skledo solate; danes pa dan Š - zajtrk so bila jabolka, za kosilo kuhan krompir in ohrovt ter skleda solate s koruzo, za večerjo pa sadje user posted image .
Včeraj smo tudi user posted image  s kolebnico in sem naredila cca.150 skokov, smo pa šli proti večeru 3km hodit tako da sem bila prav user posted image , ampak na tehnici ni kaj dosti sprememb.

Luka jan, ti kr pridi na obisk, te - vas z veseljem user posted image sprejmemo, hvala na pohvali; zdaj pa mi povej kako ti narediš to kremno cvetačno juhico.

erika, hvala; je res pravi cukerček ampak tudi zelo živahen in nagajivček user posted image

No, kako kaj preživljate vikend?

Lp z user posted image ,

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem