cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kamp oprema

clock-img

17.06.2010, 18:00

clock-img

Zivahna

pencil-img

26

Za tehnične stvari okrog tega poskrbi boljša polovica. Sama sem pa posodo zrihtala v nulo.
Mam kolekcijo izdelkov od light my fire, ki pa jih uporabljam določene tudi za v službo (notri dam malico) in še za kakšno drugo priložnost (izlet,...). Na priporočilo prijateljev iz skandinavije ki so mojstri za outdoor življenje so mi priporočili izdelke saj so narejeni iz kvalitetne plastike, made in EU, različnih trendy barvnih kombinacijah in tudi lepi so.
Spork
http://www.armyrations.co.uk/images/LMFspork.jpg
LunchBox
http://lightmyfireusa.com/images/Green-LunchBox300.jpg
Mealkit
 http://www.light-my-fire.com/data/images/produkter/mealkit%20new%20grey%20bottom.jpg

clock-img

19.06.2010, 21:38

clock-img

livia

pencil-img

2395

Jaz morem še nabavit nekaj za kuhat (štedilnik) in omarico zanj. Kak nasvet?

Ful bi kupila kar indukcijski prenosni kuhalnik, samo nikjer ne najdem takega, da bi bil za dve posodi.
Kaj imate ostale?

clock-img

21.06.2010, 16:19

clock-img

n4t4L1J4

pencil-img

35

od danes naprej imajo v mercatorju indukcijsko kuhalno ploščo z dvema kuhališčema... cena: 90€ ;)

clock-img

22.06.2011, 09:55

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

IZVIRNO SPOROČILO: livia

Jaz morem še nabavit nekaj za kuhat (štedilnik) in omarico zanj. Kak nasvet?

Ful bi kupila kar indukcijski prenosni kuhalnik, samo nikjer ne najdem takega, da bi bil za dve posodi.
Kaj imate ostale?

to je pa ful dobra izbira.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js mam tudi indukcijski kuhalnik, sicer dva, ker sta bila takrat ko sem kupovala bistveno ceneje kot pa on ko sta dva skupaj

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

clock-img

30.06.2011, 23:19

clock-img

pikca1

pencil-img

3

Pozdravljene,
mi smo pa nabavili hladilno torbo mobicool u32 za 12v in elektriko.Stestirali smo jo ta vikend in kr vredu hladi,zanima pa me če tem hladilnim torbam nonstop dela ventilator?A ima mogoče katera iskušnje s tem?hvala

clock-img

01.07.2011, 22:29

clock-img

majrim

pencil-img

3991

Mi imamo, oz.smo imeli podobno Campingazovo...ventilator non stop vrti in sčasoma postaja glasnejši, kljub rednemu servirsiranju in čiščenju...sedaj imamo navadnega coolstar in imamo tišino v šotoru user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

02.07.2011, 17:13

clock-img

pikca1

pencil-img

3

Hvala za odgovor,sem že mislila da je kaj narobe z njim ker nonstop dela,ko smo ga kupovali nisem nikjer zasledila tega podatka da nonstop dela.No dokler služi svojemu namenu,bomo pač imeli dodatno melodijo v šotorju :)

clock-img

03.07.2011, 22:00

clock-img

alamar

pencil-img

121

Mah pustite te hladilne torbe, ki sploh ne hladijo, ampak samo vzdržujejo temperaturo. Saj tudi ne morejo brez kompresorja, ventilator je pa glasen. Kot že 100x rečeno, kupite si pravi mini hladilnik. Sedaj je en v akciji pri mercatorju za 80 EUR, če se ne motim. Tišina v šotoru, ledeno mrzla pijača, jogurti, meso... vse imaš lahko noter kolikor dni ti paše. user posted image

clock-img

15.01.2012, 16:30

clock-img

ašun

pencil-img

528

Prosim pomoč!

Kako izgleda euro priključek, ki ga rabiš v kampu?
Je to to ?

http://www.camp-ing.si/products/Adapter-CEE%7B47%7DSchuko-30-cm-.html

clock-img

15.01.2012, 16:40

clock-img

n4t4L1J4

pencil-img

35

ja to je pravi priključek ;)

SMILE & THE WORLD WILL SMILE WITH YOU

clock-img

01.05.2012, 11:14

clock-img

revival

pencil-img

3

To je touser posted image

clock-img

07.05.2012, 11:45

clock-img

modrooka

pencil-img

813

Je to potrebno imeti v vseh kampih, tudi na Hrvaškem?

Lp

Lep dan!

clock-img

16.05.2012, 15:48

clock-img

n4t4L1J4

pencil-img

35

nisem prepričana, da je to potrebno imeti v vseh kampih, a v veliki večini imajo to...

SMILE & THE WORLD WILL SMILE WITH YOU

clock-img

16.05.2012, 17:04

clock-img

Anonimen

Euro priključek za elektriko smo do sedaj potrebovali še v vseh kampih na hrvaškem.

clock-img

10.06.2019, 09:08

clock-img

Hotel na Kljuki

pencil-img

1

O naši opemi si lahko kaj več preberete tukaj:

https://hotel-na-kljuki.com/camp-let/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem