cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kaj pomaga, ko peče zgaga?

clock-img

13.02.2009, 16:10

clock-img

urška

pencil-img

3136

IZVIRNO SPOROČILO: andie

Najbolj mi je vedn pomagal mleko-kratkotrajno sicer

ja ravno zato mleko ni proti zgagi. veliko ljudi ga pije, ker mislijo da jim pomaga. sej pomaga ampak kratkotrajno, potem začne zgaga še bolj pečt.

clock-img

24.02.2009, 12:49

clock-img

SAŠA77

pencil-img

148

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Joj, kako vesela bi bila za en pameten nasvet. Donat proti zgagi več ne pomaga, rupurut tudi ne (itak se ga poskušam izogibat), ampak ta zgaga postaja tako huda, da mi gre od sile celo na bruhanje...

Kaj naj jem? Trudim se, da bi bila hrana čim manj mastna... Po sadju je vsa zadeva še hujša...

pozdravljena,
tudi sama sem imela podobne težave v prvi nosečnosti v tej pa hvala bogu malo manj,meni najbolj pomaga srov korenček jaz sem ga pojedla veliko in je res pomagalo,kadar pa nisem imela korenja sem si pomagala z malo sode-bikarbone v vodi in popila,upam da se ti težave odpravijo ker vem kako zna to bit nadležno,lpuser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

clock-img

24.02.2009, 14:39

clock-img

rj1808

pencil-img

98

Kisela smetana..Pa domače olivno olje!Pol žličke in si kot nova!!!!(Če se ti ne gabi seveda..)

Carpe diem!

clock-img

02.03.2009, 19:31

clock-img

Bubble

pencil-img

20

Hja vidim da je tudi drugim pomagalo mleko...Meni je zadnja dva meseca mleko gledalo iz ušes  user posted image  Težave sem imela že leta prej in mi je pomagal samo Gastal. Ampak tega ne smeš jemati med nosečnostjo tako da sem popila 1  - 1,5 litra mleka samo ponoči, nekaj pa tudi čez dan. Zanimivo da je bilo najhuje ponoči in ugotovila sem tudi, da je po pici bila zgaga zelooooooooo moteča, tako da sem vsake pol ure pila mleko....Raje to kot pa tablete zaradi otroka pa naj rečejo da lahko jemljemo te ali one tablete...Srečno

clock-img

02.03.2009, 20:08

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: Bubble
Težave sem imela že leta prej in mi je pomagal samo Gastal. Ampak tega ne smeš jemati med nosečnostjo

Gastal lahko jemlješ med nosečnostjo - meni je rekel zdravnik, da ga lahko, in to tudi po 2 skupaj, če je treba, poleg tega pa tudi v navodilih piše, da ne škoduje, pa še dr. Pušenjak je na MON-u rekel, da se ga sme jemati.

clock-img

14.03.2009, 15:53

clock-img

Joob

pencil-img

563

Mene je zgaga pekla vsakič ko sem jedla agrume, jedla sirne namaze, pila mleko, jedla jogurte...in pomagal mi je zelo hitro le Donat.user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

clock-img

15.03.2009, 10:33

clock-img

Lidy

pencil-img

271

V 1 user posted image  je bilo full hudo Rupurut sem jedla kot bonbončke, pomagalo je 5 min potem pa ne več.

Zdej v 2 user posted image  so se težave pred kratkim ponovno začele in sedaj mi pomagajo JAGODE!!!!!!
Po jagodah nimam teh težav več.

clock-img

17.03.2009, 23:28

clock-img

niwaj

pencil-img

219

Meni pomaga al Rupurut, al pa PREŽGANKA! Vem da se cudno sliši ampak meni pomaga. Druače pa je mami svetovala, naj jem kuhano PROSO. Baje ful veže kislino nase oz. jo nekak izniči. Tudi proso je pomagalo. 

clock-img

18.03.2009, 09:57

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

Jaz sem imela težave z zgago-kiskino že kako leto pred user posted image  (kandida) .Tako da že od takrat prakticiram ,da imam mandlje pri roki,pojem jih pet,ko jo začutim in je v redu.

clock-img

06.04.2009, 10:27

clock-img

suzy85

pencil-img

3863

IZVIRNO SPOROČILO: vesna.com

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Meni pomaga toplo mleko.

Meni pa mrzlo.

tudi meni je pomagalo mrzlo mleko

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem