cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Blok smrdiii

clock-img

22.02.2008, 12:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007
Nisem rekla, da je BOLJE brez sosedskega krega in/ali policije, ampak nekateri se tega dvojega bojijo in/ali izogibajo kakor hudič križa (ne vem sicer, zakaj, ampak pa po besedah Mašolinke "bolj zlobne narave je, pa si nihče nič ne upa").

A nisi ti članica DPMŽuser posted image

Ne. Sem pa bila pred juhuhu leti, ko je bil sedež na Trubarjevi ulici v Ljubljani.

clock-img

22.02.2008, 23:57

clock-img

Anonimen

No super, da sta zrihtale. Držim pesti, da se muce takoj rešijo!

clock-img

24.02.2008, 09:17

clock-img

Anonimen

Včeraj sta prišli dve punci.Vem samo toliko,koliko je povedala mami.V kleti je 5 mačk.Smrdelo je ko kuga.Tisto žensko sta ostro prijeli a pomoje jim ni hotla odpreti vrata kleti.Zabičali sta ji da danes pridejo in da muck ne sme spustiti ven.Včeraj ob enajstih zvečer jih je pa  spustila ven,vsaj tako je mami vidla (je bilo temno).Več ne vem....
Bo gotovo kaj več Jolly povedalauser posted image

Enkrat je že prišla inšpekcija pa ni bilo učinkauser posted image

clock-img

24.02.2008, 10:03

clock-img

jolly123

pencil-img

2465

Oj

a res a ven jih je spustila??? Kaj jih ni več v kleti sedaj? Punce sta ji rekle, da naj jih pusti notri dokler ne dobita izjave od občine, da bo občina za njih plačala zdravljenje in sterilizacije in kastracije.

Ma od inšpekcije ne bi zgubljala besed, ker je vsaj na kranjskem področju porazna. Upam, da nam uspe mačke porihtat brez njih, ker so baje ravno primerni za oddajo.

clock-img

24.02.2008, 10:16

clock-img

Anonimen

Enkrat so ji že vzeli 7 mačk.
Je mamic prov gor zasmrdelo,ko je odprla okno kletiuser posted image Opozori punce da se zna ona delat budalo,da to niso njene mačke in pa da jih ona ni spustila.Je pa bila ona z baterijouser posted image

clock-img

24.02.2008, 10:21

clock-img

jolly123

pencil-img

2465

ja sej so rekle, da je z vsemi žavbami namazana. Da ni hotela odpreti kleti, ker ona kao nima ključa.  Jah shit je, ker če zdej kličemo inšpekcijo ne bo mogel noben dokazat da so to njeni mački. Ona pa tud verjetno ne bo priznala.
Ma punce so rekle, da bodo šle najprej po izjavo na občino, pol bodo pa pač prišle po mačke.  Sam to  ni rešitev, ker tale mama jih bo nonstop nabavljala. user posted image

Takim starim se res ne da nič dopovedat, usekala bi jo enkrat ena res fejst položnica, bi mogoče potem kdaj premislila.

clock-img

24.02.2008, 10:30

clock-img

Anonimen

Za 3 v bloku vem da bi pričali da so njene mačke.Dve ima še v stanovanju in včasih po zračniku kopalnice zasmrdi.Ampak tam ima pomoje zrihtano.

Take tudi položnica ne bo ustavila pa itak jo ne bi plačala.
Ma dej,če podnevi spi,ponoči pa okoli bloka leta z baterijo in jih kliče in daje hrano.

clock-img

26.02.2008, 07:38

clock-img

Anonimen

In kaj se zdaj dogaja s temi mačkami?

clock-img

26.02.2008, 07:41

clock-img

jolly123

pencil-img

2465

Punce so včeraj spet bile tam, mačke so seveda spuščene, ujeti se jih ne da. Ko dobimo nazaj sposojeno živolovko jih bodo prišle ujeti. 

clock-img

26.02.2008, 07:52

clock-img

Anonimen

No, upam, da se bo srečno končalo tole. Lepo jolly, da se tako trudite.

clock-img

26.02.2008, 09:08

clock-img

ninataja

pencil-img

434

Jaz sem dve leti nazaj dobila bolezen od takih bolnih mačk - mikrosporija. Začeli so se mi delati nekakšni mozolči ki so se sušili in večali ... Izpuščaje sem imela po celem telesu in srbelo je kot user posted image . Še isti dan ko sem bila pri zdravniku sem morala v LJ v KC. Ker sem imela že tko razširjeno zadevo mi mazilo sploh ne bi  pomagalo, zato sem dobila tablete, za katere sem še isti dan prebrala, da ob jemanju KT povzročajo razpad jeter ... Hvala bogu da sama berem navodila tablet! Stvar so mi potem stabilizirali in sem mogla še leto dni hoditi vsak mesec v LJ na testiranja, da so pregledali ali je mikrosporija še prisotna ali ne ... Da ne omenim da sem imela veliko srečo, da izpuščajev nisem dobila na lasišču, ker bi mi lahko na tistem delu kjer bi bil izpuščaj odpadli lasje za vedno ... Res ni se za hecat s temi zadevami.

clock-img

26.02.2008, 12:24

clock-img

pijja

pencil-img

356

Uh,naš moj bivši sosed je imel v stanovanju okoli 20 mačk in so skozi okno not pa vn hodile.Včasih jih je bilo tudi na stopnišču po 10 komadov na enkrat.

Da ne govorim o svinjariji v stanovanju,bruhanje, dlake,iztrebki,pa ni nič čistiluser posted image .Pa smo ga lepo na veterinarsko prijavli,da ne govorim da so našli crknjene mačke tudi pod kavčemuser posted image Od takrat je mir,ker to so bile neznosne razmere tudi za mucke.

Se pa še vedno spomnim ,ko sem šla zjutraj na šiht,pa sem pred vhodnimi vrati stanovanja stopila nikamor drugam ,kot v mačje bruhanjeuser posted image user posted image .Mater sem popizdevala kot user posted image . Res ti svetujem, da se obrneš na veterinarsko in ti bodo  potem oni svetovaliuser posted image

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

clock-img

11.03.2008, 08:17

clock-img

Anonimen

Uštimano ni nič-mačke še vedno zaprte,blok še vedno obupno smrdiuser posted image user posted image

clock-img

11.03.2008, 08:24

clock-img

Anonimen

A ni nihče pršu pol k ste prjavliuser posted image

clock-img

11.03.2008, 19:44

clock-img

Anonimen

Prišli so ampak očitno ženski nič ne morejo.user posted image  babji

clock-img

19.03.2008, 08:48

clock-img

jolly123

pencil-img

2465

Dva mačka sta ji bila odvzeta in imata tudi že nov dom. a inšpekcije ni bilo? Kot smo slišale naj bi se inšpekcija tudi zglasila pri njej? 

clock-img

19.03.2008, 21:16

clock-img

Anonimen

Eni so prišli ja ampak ne vem če niso bili za zaščito živale.

V glavnem mačke spušča mal ven ampak večinoma so očitno v kleti,ker ti gre na bruhanje ko stopiš v blokuser posted image

clock-img

19.03.2008, 21:33

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

ja prov bogi ste??user posted image
a nimate nobenga pravilnika da v bloku nesmete imet domačih živali??

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

clock-img

19.03.2008, 21:45

clock-img

totimato

pencil-img

189

... rešitev je enostavna in zajema dva koraka.
1. nabavite prisrčnega kužka.
2. navadite ga, da lula po vratih dotične osebe.

Psi, kadar zavohajo mačke, ponavadi niso tiho. Lajanje bi pripomoglo k prostestu.

Mislim, da si psa lahko v azilu tudi sposodite, mu nudite začasen dom... kužku popestrite teden, on pa vam pomaga rešiti težavo na progresiven način

user posted image

clock-img

19.03.2008, 21:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: totimato

... rešitev je enostavna in zajema dva koraka.
1. nabavite prisrčnega kužka.
2. navadite ga, da lula po vratih dotične osebe.

Psi, kadar zavohajo mačke, ponavadi niso tiho. Lajanje bi pripomoglo k prostestu.

Mislim, da si psa lahko v azilu tudi sposodite, mu nudite začasen dom... kužku popestrite teden, on pa vam pomaga rešiti težavo na progresiven način

user posted image

Ojojuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2008, 07:25

clock-img

jolly123

pencil-img

2465

Kužkov si v azilu ne moreš kar tako sposojat kot tebi paše user posted image

Problem pri tej ženski je, da je psihično neuravnovešena ( za moje pojme ), ker je pravi zbiratelj, mački so ji bili že enkrat odvzeti in je nabavila nove. Punce so sedaj prišle k njej in ji probale razložit da to kar dela ni OK in se zmenit z njo, da mačke vzamejo. Ampak sterilizirat in kastrirat ne ker so pol čisto bogi, da ne govorimo o tem da je ena muca komaj preživela ker je imela toliko glist v sebi.
Ko so punce prišle po mačke jih je pa ona seveda ven spustila in to niso kao njeni mački. Ne vem kako se bodo punce odločile ali bodo sedaj prišle po te mačke ali ji bodo poslale inšpekcijo. jaz osebno bi jo zarubila do amena, da ji nikoli več ne pride na pamet kaj takega počet. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem