cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Blok smrdiii

clock-img

20.02.2008, 21:18

clock-img

Anonimen

V bloku moje mamice je ena starejša gospa,ki ima ogromno mačk.Zdaj so pa te mucke zbolele in jih ima v kleti zaprte,samo eno luknjo ima v vratih in jim daje za jest.Ker ne hodi noter,seveda ne čisti drekcev.Blok pa smrdi ko hudič.
Sej ta gospa ima zelo zelo rada mačke ampak ta smrad je zelo moteč in ko odpreš svoja vrata gre vonj v stanovanjeuser posted image

Mačke imajo pa pomoje ene garje,vsaj mami jih je videla,ko so še letale okoli bloka.
Kako ukrepat?Kaj narest?Pa tudi zdravo za ljudi se mi ne zdi preveč.
Z gospo se ne da pogovort.

clock-img

20.02.2008, 21:20

clock-img

Anonimen

Društvo proti mučenju živali? Če so bolane, naj jih pelje k veterinarju, ne pa zapira v klet user posted image

clock-img

20.02.2008, 21:24

clock-img

lotoska

pencil-img

768

Kaj pa če bi se na veterinarsko inšpekcijo pozanimali  in jim  podali prijavo in zahtevo za intervencijo?

Ta ženska verjetno spada med zbiratelje živali in je potrebna psihiatrične obravnave - samo domnevam.

clock-img

20.02.2008, 21:25

clock-img

Chopika

pencil-img

7

A če bi ji pa lepo rekl, da ne more tko...a ne poslusa?

clock-img

20.02.2008, 21:26

clock-img

Anonimen

Pa kr ponoč hodi okol bloka z baterijo in jih kliče.Cele noči se sliši:muuciii muuciii,Miškoooouser posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Groza. Se sitrinjam z lotosko. To je mučenje živali (in ljudi).

clock-img

clock-img

lelčy

pencil-img

336

Kaj pa če bi se na veterinarsko inšpekcijo pozanimali  in jim  podali prijavo in zahtevo za intervencijo?

se podpišem

clock-img

clock-img

Anonimen

Uf,je bolj zlobne narave,pa noben nič ne upa.....

A se da anonimno prijavt?

clock-img

20.02.2008, 21:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ja, po mojem se da.

clock-img

20.02.2008, 21:30

clock-img

BlackyMouse

pencil-img

268

Uf,je bolj zlobne narave,pa noben nič ne upa.....

anonimno lohk prjavš.

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

clock-img

20.02.2008, 21:34

clock-img

lotoska

pencil-img

768

Za ta "muci muci miško in z baterijo"  bi jo jaz še na policijo prjavla. Moti nočni mir in počitek. Lahko pa naznaniš da se vlomilci okoli smukajo, pa pridejo patrulje brez siren in lučk in hopa po njej... ne sej vem, mi že domišljija dela.user posted image

Lahko se na prijavo podpišete kot skupnost stanovalcev tega pa tega bloka. Je tudi skor anonimno.

clock-img

20.02.2008, 21:37

clock-img

Anonimen

Sej ta gospa ima zelo zelo rada mačke

Ja? Iz ljubezni jih zapira v smrdljivo posrano klet? Jih ne zdravi? Jih ne reši garij?

WTFuser posted image

Prijavi jo veterinarski inšpekciji, pa kontaktiraj društvo za mučenje živali.

To ni nobena ljubezen. Je mučenje. In se strinjam z napisanim da je gospa verjetno zbirateljica živali(muc). Mucke ne morejo tako živet.

Smrad je še najmanjši problem, predstavljaj si kako se počutijo uboge živali zaprte v mrzlo klet, brez svežega zraka, v lastnih iztrebkih, v neznosnem smradu....

clock-img

20.02.2008, 21:46

clock-img

Anonimen

Ja Karin sej vem.Ona misli da jim dela dobro v resnici pa mačke trpijo.Bog ve,če ni že kakšna crknilauser posted image

Jest jo bom pa juti kar vprašala kaj je z mucki in če ji lahko pomagam.Me zanima kaj bo rekla.Sem pa že brala o teh zbiralcih.Veste kolk ona vsak dan hrane nakupi za njih sama je pa ko ena revčka.

clock-img

20.02.2008, 21:48

clock-img

Anonimen

Ja? Iz ljubezni jih zapira v smrdljivo posrano klet? Jih ne zdravi? Jih ne reši garij?

WTF

To ni nobena ljubezen. Je mučenje. In se strinjam z napisanim da je gospa verjetno zbirateljica živali(muc). Mucke ne morejo tako živet.

Smrad je še najmanjši problem, predstavljaj si kako se počutijo uboge živali zaprte v mrzlo klet, brez svežega zraka, v lastnih iztrebkih, v neznosnem smradu....

ja mislim HALOOOOOOOOOOOOOOOO se strinjam s karin24.
Prijaviti na društvo in inšpekcijo, da mucke rešijo iz krempljev stare hudobne veše.

clock-img

20.02.2008, 21:50

clock-img

lotoska

pencil-img

768

**** na tvojem mestu se ne bi izpostavljala. Boš vedno za vse ti kriva, če ji mačke kdo pospravi. Jaz sem za poleg piškotkov in hrane za svojo mačko vedno tudi pesek za mačji wc kupila. Ta del  pa majka tej ženici a ne?

clock-img

20.02.2008, 21:57

clock-img

Anonimen

Ja Karin sej vem.Ona misli da jim dela dobro v resnici pa mačke trpijo.Bog ve,če ni že kakšna crknilauser posted image

Jest jo bom pa juti kar vprašala kaj je z mucki in če ji lahko pomagam.Me zanima kaj bo rekla.Sem pa že brala o teh zbiralcih.Veste kolk ona vsak dan hrane nakupi za njih sama je pa ko ena revčka.

Sej verjamem. Sam to ni opravičljivo. Pa to da kupuje hrano bolnim mucam nič ne pomaga. Ne razumem pa kako ji boš ti pomagala? Jih boš peljala k veterinarju? Ker tud če prej niso ble bolne so zdej ziher k spijo v svojih lastnih iztrebkih.user posted image
Meni kar slabo ratuje k premišljam zdej o tem kako te muce v mukah umirajo v lastnih iztrebkihuser posted image
Pokliči društvo, mogoče imajo res samo garje in jih bodo vzeli in pozdravili. Če ima pa ena tam vmes kugo, bodo pa slej ko prej zbolele vse, oz. so verjetno že. Ker predvidevam da niso ble cepljene. In pol je edino humano da se jih uspava. Da ne umirajo v mukah. In to je treba narest čim prej. Ne čakat.user posted image

clock-img

20.02.2008, 21:59

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

20.02.2008, 22:00

clock-img

Anonimen

Jutri sem bom pogovorila z mami in sosedo iz bloka pa bomo ukrepale.Sporočim kako se bo razvilo.

Pa pomoje jih ima v temi.....user posted image

clock-img

20.02.2008, 22:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

**** na tvojem mestu se ne bi izpostavljala. Boš vedno za vse ti kriva, če ji mačke kdo pospravi. Jaz sem za poleg piškotkov in hrane za svojo mačko vedno tudi pesek za mačji wc kupila. Ta del  pa majka tej ženici a ne?

user posted image

A ti maš mačke v kleti zaprte. Bolne? Oz. se ti zdi to normalno?

WTFuser posted image

Mačke kdo pospravi? Kdo že? Mačke bodo same poginle v mukah če bodo še dolgo tam not zaprte. Če so bolne. In ti si se zmožna obrnt stran? Za svojo komotnost? Nima veze če tri metre pod tabo 10 bitij crkuje v mukah? Nikol ne bom razumela tega res ne.....
Zato pa gre svet v k... K vsak sam za svojo rit gleda, vse ostalo okol njih se jih pa kao ne tiče.user posted image

Pa tej ženici ne manjka pesek za mačke. Ženska je bolna. Ke zbira živali, misli da iz ljubezni, pa verjetno se ji zdi da jim pomaga.....v resnici jih pa muči. In rabi pomoč.

clock-img

20.02.2008, 22:07

clock-img

Anonimen

Jutri sem bom pogovorila z mami in sosedo iz bloka pa bomo ukrepale.Sporočim kako se bo razvilo.

Pa pomoje jih ima v temi.....user posted image

No sporoči. Upam da boste urediliuser posted image .

clock-img

20.02.2008, 23:06

clock-img

Anonimen

A ti maš mačke v kleti zaprte. Bolne? Oz. se ti zdi to normalno?

WTF

Mačke kdo pospravi? Kdo že? Mačke bodo same poginle v mukah če bodo še dolgo tam not zaprte. Če so bolne. In ti si se zmožna obrnt stran? Za svojo komotnost? Nima veze če tri metre pod tabo 10 bitij crkuje v mukah? Nikol ne bom razumela tega res ne.....
Zato pa gre svet v k... K vsak sam za svojo rit gleda, vse ostalo okol njih se jih pa kao ne tiče.

Pa tej ženici ne manjka pesek za mačke. Ženska je bolna. Ke zbira živali, misli da iz ljubezni, pa verjetno se ji zdi da jim pomaga.....v resnici jih pa muči. In rabi pomoč.

Ti karin24 si mi pa vedno bolj všeč! No, pa da se ne bomo razumeli narobe - všeč mi je tvoj način razmišljanja, ponavadi mene poslušajo, ko tkole povem kar mislim, v tej temi pa si že ti vse povedala in to zelo dobro in sploh nimam kaj dodajat. Več takih in svet bi bil takoj lepši!!

clock-img

20.02.2008, 23:09

clock-img

Anonimen

****, sporoči kako boste uredili in res ne odlašat! Če pa nihče ne bo ukrepal, pa me kontaktiraj na ZS prosim.

clock-img

20.02.2008, 23:35

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Društvo proti mučenju živali? Če so bolane, naj jih pelje k veterinarju, ne pa zapira v klet user posted image

tako je! user posted image ta pa ima rada živali, jauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

21.02.2008, 02:08

clock-img

Anonimen

Ali pa varianta brez sosedskega krega, policije, društva in vsega ostalega - nekdo naj si nadene tiste rokavice do komolcev in mačke skozi omenjeno loputo spusti ven. To ima sicer druge slabe strani, ampak vsaj blok ne bo več smrdel. Gospa pa lahko naslednji dan samo "ugotovi", da so "ušle".

clock-img

21.02.2008, 08:38

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Groza. Se sitrinjam z lotosko. To je mučenje živali (in ljudi).

Groza, uboge muceuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem