cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ločevalna dieta

  
clock-img

11.04.2008, 11:32

clock-img

reni70

pencil-img

176

Zdravo....najprej pohvalim DEJO777....svaka čast,lepo ti je šlo dol.
Koliko na dan telovadit DEJAuser posted image .Jaz se res ne morem spravit na orbitrek.

DEJA špinača je na B.dan.V moji rinini knjigi piše takole(Špinača z jajci b.dan
samo brez mleka hmmm ti se pa sama odloči kaj boš dala mleko ali ne.

No jaz imam danes sadni dan.
Sem se ga že kr navadila,pa čeprav mi je šel na živce,ha ko pa pomislim na vodni dan,sadje je zakon.
Punce v torek poročam -kg,do takrat pa caoo.

clock-img

11.04.2008, 12:46

clock-img

Anonimen

reni70 ja telovadim vsak dan pol ure pilates ali aerobika, kakih 10-15 min orbitreka, začela pa sem tudi leg magic uporabljat. Ga imam že skoraj eno leto doma in sem na začetku poiskusila pa mi je bilo pretežko sedaj ko imam -kg pa mi gre super. No čez vikend pa imam pavzo pri telovadbi ker sem več časa zunaj. Se pa čez vikend veliko sprehajamo.

clock-img

11.04.2008, 12:48

clock-img

Anonimen

Še to, špinača brez mleka mi je user posted image , tako da je raje nebi jedla. Je pa nikoli ne jem z jajci. A samo pa bi lahko jedla recimo zraven krompirja na Š dan?

clock-img

11.04.2008, 12:54

clock-img

Anonimen

Deja - po mojem jo (špinačo) bi lahko jedla zraven krompirja na Š dan.

Danes je moj B dan;
Z: majhna banana
K: riba, solata, kos kruha (se moram pohvalit, da sem ga sama spekla iz moke iz celega pšeničnega zrna)
V: najbrž samo solata

Sem se pa danes vagala, ker sem včeraj mela sadni dan; imam že 81,5kg! user posted image user posted image user posted image Torej -6kg! user posted image Fino! Še malo pa bom pod 80kg! Juhuhu! user posted image

clock-img

11.04.2008, 22:28

clock-img

Peteršilj

pencil-img

442

spet sem z vami, vagam se prvič v ponedeljek, kg grejo dol in to je važno. Ni važno kolko, samo da gre dol. Peteršilj bom jedla, pa bom na brzino shujšala.

_____________________________

poljubček, pozdravček po zraku leti, pa tam se ustavi, kjer moj dragi živi

clock-img

12.04.2008, 08:42

clock-img

Anonimen

Dobro jutro!

Peteršilj dobrodošla nazaj!
Danes imam OH dan in nimam pojma kaj bom danes jedla. Imam pa malo slabo vest ker nisem včeraj nič telovadila. Smo dobili nenapovedano obiske in sem še na brzino čistila in sem pač morala izpustiti telovadbo.
Lep dan

clock-img

12.04.2008, 21:19

clock-img

s00s

pencil-img

20

Pozdravljene.

Še ena ločevalka se vam pridružuje. Na dieti sem že skoraj en mesec in sem zgubila že 7 kg. Jutri imam sadni dan,  v pon pa prvi vodni dan. Upam da mi bo uspelo.

clock-img

12.04.2008, 22:20

clock-img

Anonimen

Peteršilj, WB! user posted image

Deja - en dan brez telovadbe ni tako hudo. Si pa res pridna, da ti uspe poleg enga majhnega cukrčka še tako pridno telovait. Meni mi ne, pa je moj sine 1,5 mes. starejši kot tvoj. user posted image user posted image

s00s - si bila pa pridna ta mesec! user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2008, 08:09

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

WB, Peteršilj user posted image !
Soos- pridna user posted image !
Deja777- vsak dan, praviš..user posted image

Jaz grem zdaj na 1.urni tek, potem pa bajto pucat (upam, da tudi takrat katero kalorijo pokurim user posted image ).

Z:  2 jabolka
K: riba, porova juha, zelena solata
V: 1/2 manj

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 13.4.2008 8:10:14 >


_____________________________

ROŽICA

clock-img

13.04.2008, 08:34

clock-img

Anonimen

Soos-user posted image user posted image user posted image

Ja vsak dan med tednom telovadim. Je ponavadi moj doma, če pa se zgodi,da ga ni pa je še vedno babica. user posted image Sicer pa pol urce ni tako hudo se sam zaigra(včasih ga je potrebno tudi vmes malo lovit). Ko pa grem na orbitrek pa ga dam v stajico ali pa babi priskoči. Stanovanje imamo namreč v hiši mojih staršev(mansarda). Vikendi pa so bolj družinski in takrat ne telovadim, gremo pa na daljše sprehode, če je seveda vreme. Je pa res da sem začela komaj med dieto telovadit, ko so mi začeli kg kopnet,sem bila prej precej lena. Pa še rolerje sem si kupila. Vendar se še nisem imela časa rolat.
No danes imam sadni dan!

Uživajte čeprav ni sončka

clock-img

13.04.2008, 20:14

clock-img

s00s

pencil-img

20

Hvala. Sej ste tudi ve pridne. Sploh pohvale tistim ki še telovadite raven. Jst hodim samo na dolge sprehode. Da bi pa po eno uro tekla. To pa ne bi zmogla. Drugače pa moram še dat dol 8 kg. Tak da me čaka še veliko dela.

clock-img

14.04.2008, 08:42

clock-img

Anonimen

Dober dan!

Kako smo kaj? Jaz sem danes super, sadni dan je mimo in danes imam B dan. Včeraj sem imela spet rahlo krizo in sem bila tečna kouser posted image (lačna pa šeuser posted image na obisku). No smo pa preživeli.
Se mi zdi da sem že tako dolgo na dieti in še vedno nisem niti na polovici. Zanima me kako je potem na vzdrževanju-bojim se namreč da ko bom zaključila z dieto si bom pa rekla sedaj pa lahko pojem recimo pico. Vem da se naprej ne smeš držeti diete, sem pa razmišljala, da ko bi pojedla kaj takega kar redi (pica, mcDonalds) bi imela naslednji dan sadni dan.

Uživajte v sončku in se slišimo kajuser posted image

clock-img

14.04.2008, 09:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: deja777
Zanima me kako je potem na vzdrževanju



Jaz, ko sem pred leti hijšala in shujšala 5 kg (hujšala sem le en mesec, ker ni bilo toliko plusa kakor sedaj po porodu), sem na "vzdrževanju" izgubila še 2kg, pa sem za kosilo, večerjo jedla vse kar mi je pasalo, tudi pizza in McDonalds. Gledala sem le toliko, da nisem teh "packarij" jedla prepogosto. Za zajtrk sem vedno jedla samo sadje, kakor že sedaj počnem med dieto. Jedla sem kosilo vedno ob isti uri in po 19 uri nisem jedla več. Če me je že kaj mikalo sem spila kakšen navaden jogurt ali pa pojedla sadje. Pa sladkarije sem imela omejene na 2-3krat na teden, ampak se tiste dni nisem prenažirala z njim.

clock-img

14.04.2008, 10:13

clock-img

Anonimen

Enanobena- a lahko z dieto nehaš pred 90 dnevi? Sem mislila da moraš v vsakem primeru iti do konca. Meni še manjkajo kaki 3kg pa skoraj nebi rabila več hujšat. imam pa še malo manj kot 2mes do konca.

clock-img

14.04.2008, 10:24

clock-img

Anonimen

Ne, ne rabiš hujšati vseh 3 mesece. Pač ko prideš do željene teže z dieto prenehaš. Pravijo pa, da se ti kao metabolizem spremeni šele po treh mesecih diete. Jaz sem hujšala prejšnjič samo 1 mesec, potem ni prišlo do spremembe metabolizma, pa se nazaj nisem zredila, še izgubila sem 2 kg. Začela sem se nazaj rediti po porodu (ene 4 leta po dieti), ko smo se nehalo polno dojiti, z uvajanjem GH. In takrat sem eksplodirala. Žal mi je le, da sem čakala toliko časa, da se je tolk kg nabralo.user posted image

clock-img

14.04.2008, 12:23

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

sOOs- tudi jaz sem mislila, da ne bom pretekla niti 1/2 km, pa sem začela teči in sem kar za začetek tekla cca 40 minut. Seveda, z družbo, ki me je bodrila user posted image .
V glavnem sedaj brez težav tečem 1h (2-3x/teden); sicer sem vsa zašvicana in rdeče/vijolična v obraz- še 1h po teku zgledam, kot da sem tik pred infarktom user posted image .. Ampak telo se mi vedno lepše oblikuje, kožo (na nogah -bedrih, na tazadnji..) imam mehko in gladko brez kakršnihkoli kremic, celulita je le še za vzorček..
Verjamem, da bom v roku dveh mesecev kar primerna za kakšne luštne kopalke iz Calzedonie user posted image  user posted image ...

P.S.: Samo prehranjevalne navade še spravim v red user posted image ..

_____________________________

ROŽICA

clock-img

14.04.2008, 15:23

clock-img

Sergia

pencil-img

115

Punce ojla!
Res pridno pišete. Mene pa zadnje čase malo čas baše.....ful mam dela in nikakor ne najdem časa da bi se usedla za računalnik.
Deja777 čestitam
Soos dobrodošla
enanobena hvala za ZS ampak ne morem odpreti - zaklenjeno je. Se bom zdaj lotila, da ugotovim kaj je narobe.
Tudi jaz pridno telovadim in moram vam povedat, da se zelo pozna v cm. Malo manj pa v kg. Eno kilco na teden mi gre dol. Počasi a vztrajno se borim z -7 kilco. Do srede mi sporočite - kg da naredim razpredelnico. Prejšni teden je nisem, ker mi niste sporočile in bi bili rezultati zelo podobni prejšni razpredelnici.

clock-img

14.04.2008, 15:53

clock-img

Sergia

pencil-img

115

Videla sem slikce......če prav mislim.......tista deklica ki sedi na eni od slik v kotu in tista ki ima svetlo modro jakno na drugi sliki je ena in ista oseba?????? Ne morem verjet!!!!! Kdo je to dekle ki je tako pridno?
Ko bo pri meni taka razlika boste sigurno videle tudi moje slikce.....tako za motivacijo.

clock-img

14.04.2008, 19:10

clock-img

Peteršilj

pencil-img

442

moje kile po skoraj dveh mescih 78, dol je šlo 7 kg. Priznam, lahko bi blo več minusa, ker sem grešila. Jaz bom zadovoljna, če pridem na 70 KG DO KONCA,AMPAK BREZ GREHOV.

_____________________________

poljubček, pozdravček po zraku leti, pa tam se ustavi, kjer moj dragi živi

clock-img

14.04.2008, 19:42

clock-img

s00s

pencil-img

20

Za mano bo kmalu konec prvega vodnega dne. Komaj čakam da bo jutri, da lahko jem meseka. Pa kaj lahko jem zraven solato z jajčkom?

A ma kera mogoče težave s strijami? A se s telovadbo kej zmanjšajo? Vem da se jih ne rešiš več, ampak se jih da zmanjašti? Prosim za nasvete.

clock-img

14.04.2008, 20:22

clock-img

Anonimen

sOOs tudi jaz se sprašujem isto za strije. user posted image So mi ostale tako grozne po trebuhu oduser posted image . Sedaj si jih mažem z enim oljem od avalon(sem naročila preko interneta)-smrdi zelo upam da bo tudi pomagalo. Pa delam trebušnjake.
Upam, da ti uspe vodni dan!user posted image  Vem pa da je težko.
Za jajca pa ne vem- jaz sem zastopila kao, da ne smeš mešat niti beljavovin med sabo pa za večerjo enako kot za kosilo. Sem pa zasledila, da nekatere tudi jejo tako kot si ti napisala. Pa tudi za kosilo recimo meso in solato za večerjo pa tunouser posted image . Nimam pa pojma če se lahko tako je. Jaz v glavnem ne mešam nič-če jem meso jem meso tudi za večerjo.
Ufff sem zakomplicirala upam, da si vsaj malo zastopila kaj sem želela povedatuser posted image .


clock-img

14.04.2008, 20:47

clock-img

Anonimen

Strije - klik, tu si poglejte.

clock-img

15.04.2008, 07:06

clock-img

Anonimen

Dobro jutro!

Mi smo že vstali. Jaz bi še sicer spala vendar Anej več ni zainteresiran. No bom pa imela več časauser posted image . Malo bom poklikala po internetu( iščema namreč avto-sva se že včeraj vozila po avtohišah in nisva nič našla oz. sva ampak ceneuser posted image )- potem pa veselo pospravljat. Pa kosilo je treba skuhat, popoldan pa malo delat, da kakšen eur zaslužimo.
Danes pa Š dan in še ne vem kaj bomo jedli-imam pa že 35 danuser posted image . Ju3 pa tehtanje!

LP

clock-img

15.04.2008, 12:45

clock-img

Anonimen

Jaz sem včeraj imela sadni dan in sem bila pridna in nič grešila. user posted image Tehtnica je danes že pokazala 80,5! Kar pomeni -7kg user posted image user posted image v 3-eh tednih. Ni slabo, ni!

Danes je moj B dan;
- zajtrk: čaj (ker je sin bolančkan tud sadja nisem mela časa pojest user posted image )
- kosilo: omleta iz bučk in dveh jajčk, solata, kos polnozrnatega kruha (priznam malo večji )
- večerja: jajček in solata

clock-img

15.04.2008, 16:36

clock-img

Sergia

pencil-img

115

Tudi jaz imam strije in se jih nikakor ne rešim. Imam jih pa že kar nekaj let, tako da mislim, da bodo moje spremljevalke vedno. In poleg strij se pojavi še drugi problem - celulit. Groza!!! Je kateri že uspelo odpraviti celulit? Če ja, potem prosim za nasvete kako ga odpravit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem