cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ločevalna dieta

  
clock-img

07.04.2008, 13:50

clock-img

reni70

pencil-img

176

Ojla dekleta..

Kako greuser posted image Jaz imam danes vodni dan,zaenkrat se držim kr dobro.Pijem pa res premalo,se bom dons kr mogla potrudit,da mi rata prebrodit današnji dan.
Ravno zdaj sem skuhala makaron flajš za moje.Ko bodo jedli se bom kr odmaknila,ni druge izbire.
Bojim se večera,ponavad sem imela naval lakote ravno takrat.
Jutri poročam kg in kako mi je uspel vodni dan.

Lep sončni pozdravček

clock-img

07.04.2008, 15:06

clock-img

supermami

pencil-img

130

Sergia

moja kilaža je bila na začetku (01.04.2008) 72,2 , zdaj je verjetno približno enaka, če ne še večja user posted image . na žalost samo mislim, da imam voljo do hujšanja, pa me je neslouser posted image .
Nekako ne uspem preskočiti zajtrka brez mojega obveznega jogurta, pa tudi vmesne čokoladice mi takoooo zelooo pašejo. sicer imam potem res slabo vest, a kaj mi to pomaga? drugače se pa držim ločevanja pri kosilu, večerjam pa tako ali tako ne.
dobro je samo to, da je lepo vreme in da sem praktično cel dan zunaj z otroci.

clock-img

07.04.2008, 17:19

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!

Danes imam OH dan in moj jedlnik je(bil):
Z: 2 hruški
K: testenine z zelenjavno omako
V: kremšnita in rebro čokolade

Ta kremšnita je bila odlična(drugače je verjetno nebi jedla vendar je ju3 sadni dan in otem še vodni tako da sem si privoščila) Saj ne vem če je sploh dovoljena taka sladicauser posted image ?
V glavnem jaz bom kg sporočila takoj v sredo zjutraj, ko se stehtam.

Moram vam povedati da sem danes hodila na banko in v tem času je moj sinko shodil. Naredil je že par korakov sam že prej , sedaj pa res hodiuser posted image user posted image . Bravo mi!!!

clock-img

08.04.2008, 07:57

clock-img

Anonimen

Dobro jutro punce!user posted image Še spite?

clock-img

08.04.2008, 12:01

clock-img

Anonimen

Deja, ne ne spimo več, že dolgo časa... bi pa! user posted image user posted image user posted image

Danes sem se tehtala in imam 82kg! Torej od začetka (od 26.3.) že -5,5kg!!! user posted image user posted image user posted image Juhuhu! Še malo pa bom po dolgem času pod 80!

supermami - tudi jaz nisem imela volje za hujšanje in tisoč izgovorov. Najprej sem dojila in sem se bala , da bo zmanjkalo mleka, potem smo zraven še delali na drugem članu, pa sem rekla sedaj pa res ne bom hujšala. In vsak mesec, ko ni bilo rezultatov je šlo kilo, dve gor. Pa še po ss februarja sem se zredila... najbrž živčki. Sedaj pa sem rekla, da če ne bom kmalu zanosila ali pa začela hujšati bom na 100-tih kilah. Seveda, ko bom zanosila bom z ločevalno takoj prekinila, ampak že pri prvem je rekla G, da smo imeli srečo, da je uspelo glede na moje težave brzinsko... zgleda, da res, ker v drugo tudi ne gre.
Aja, pa hotla sem ti še reči, da ko gre na začetku tako lepo dol kar dobiš voljo, pa čeprav so ti bili prvi dnevi grozna muka.

clock-img

08.04.2008, 13:59

clock-img

reni70

pencil-img

176

Dober dan,

Uff punce vodni dan za manouser posted image user posted image nism si misnla,da mi bo uspelo,na tak način sm tud sebe preizkušala kol sm disciplinirana oz znam bit karakter.
Čez dan sm še kr zdržala,sm se zamotila mal s delom po hiši,večer je bil pa grozen.Kr brez energije in moći sm bla.Tud v kuhinjo nism stopila,pa posode pomila,ker bi sigurn kak kiks nardila.Ah sej sm pa danes pomivala,vsa vesela,da mi je uspelo.
Šla sm se vagat v lekarno,torej -5,5kg
Danes imam B.
sm se že kr luštn napapcala.
Deja777 hm ti maš tudi zdele en dan vodni dan,če se ne motim.user posted image
Dejmo Deja777 zdrž ta prokleti danuser posted image user posted image .

____________________________________________________

lpuser posted image user posted image

clock-img

08.04.2008, 14:57

clock-img

Anonimen

Ja mene čaka ju3 vodni dan. user posted image  Bi pa kar raje imela B danuser posted image , samo bo treba potrpet , če smo že tako daleč prišle bomo pa tudi do konca! Sem že danes mislila da bom strašno lačno ko imam sadni dan pa sploh nisem. Edino za ju3 sem rekla našim da grejo na pice ker jaz ne bom kuhalauser posted image user posted image user posted image . Bi me verjetno premamilo. Sem resno razmišljala da bi se šla kam potepat, ker pomoje je huje če doma sediš in čakaš da dan mine, kot da si nekje po mestu. Če bo deževalo pa ne vm kaj bomuser posted image

clock-img

08.04.2008, 22:08

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

user posted image  za izgubljene kg. Jaz sem imela danes sadni dan, ki sem ga preživela dokaj uspešno. Dokaj zato, ker sem ob kavi pojedla 5 Plazma piškotov. Imam izgovoruser posted image , nujno sem namreč rabila cukr, so me klical, iz vrtca,  da je mala bruhala in sm bla čist znervirala.

2 dni bom zdaj z njo doma, tako da bom najverjtneje malo grešila (ali pa tudi neuser posted image ), ko sem v službi pa itak nimam časa jest. Moja teža je napisana na približno, ker sem se ob začetku diete (1.4.) pozabila tehtati, ampak je bila cca 71,6 kg, danes pa 69,8user posted image ! Vzpodbudno, a ne? Rada bi prišla tam do 62 kg, kot sem jih imela na ohceti ali pa vsaj 64, s kolikor sem 1. zanosila.

Pa srečno na vodni dan!

clock-img

09.04.2008, 08:50

clock-img

Anonimen

Dobro jutro!

Katjandraž  ti pa imaš enake želje kot jaz.user posted image Tudi jaz sem vedno imela 62kg in to je tudi moj končni cilj, zadovoljna pa bom tudi z 64 kg kot sem jih imela pred nosečnostjouser posted image .

No da javim kg- sem zelo presenečena ta teden sem izgubila dodatnih 2,1kg. Skupaj toraj natanko 10kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem že skoraj na cilju! Prav nisem mogla verjet da je šlo toliko dol, moram pa računat da je bil včeraj sadni dan in da je to zelo pripomoglo rezultatu. Danes pa se borim z vodo! vam še javim kako mi bo šlo.
No sem se odločila da bom dala v album sliko "pred dieto" in eno sliko od sedaj. Samo moram najprej najt eno "pred".
Lep dan

clock-img

09.04.2008, 09:49

clock-img

Natyy

pencil-img

309

evo, da ne boste mislile, da sem se ustrašila. Nasprotno še vedno vstrajam a kg se nočejo premaknit z mrtve točko. Tako, da nimam o čem poročat. user posted image  user posted image

Danes imam na jedilniku krompir in solato. Torej Š.

clock-img

09.04.2008, 09:55

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Bravo, punce, sploh DEJA777 (drži se danes ob vodi user posted image ) in RENI70, ENANOBENA, KATJAANDRAŽ, NATYY, SERGIAuser posted image !
Midve s SUPERMAMI pa se bova kmalu skup vzeli in vama slediva user posted image , ne?

Jaz "gostim" ta teden še gospodično s Krvavca, tako da samo gledam, kaj bi "maznila" user posted image !
O kg še ne bom govorila, obljubim pa, da v kratkem se bom lahko pohvalila s čim user posted image ..

Spet je fino brat, ko nas malo več sodeluje. Samo tako naprej user posted image !

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 9.4.2008 9:59:28 >


_____________________________

ROŽICA

clock-img

09.04.2008, 15:16

clock-img

Sergia

pencil-img

115

Ooooo, zelo lepo je videti da ste se malo bolj razpisale. Sem bila zelo prijetno presenečena!

Katjaanraž nisem ti še zaželela dobrodošlice, torej dobrodošlauser posted image

Reni Čestitam za vodni dan!

Deja777 zelo dober občutek je ko vidiš kako se otrok trudi in te prvič pogleda, se ti prvič nasmehne,.......in tudi ko naredi prve korake......veseli se z njim, bodi ponosna nanj pa čeprav so mali koraki na poti do odraščanja. Tudi jaz imam sina starega 21 mesecev in sem zelo vesela kadar se kaj novega nauči.
Čestitam ti tudi za izgubljene kg. Zdrži vodni dan, držim pesti zate!

Supermami in Rožica1 nisem ravno prava, da vama solim pamet ker sem tudi jaz prvi mesec zamočila.....lahko vama samo rečem da se spravita skupaj in skupaj začnita z dieto in se vzpodbujajta med sabo. Pa še me smo tukaj, da si pomagamo ane?

Moram povedat da se od 1.4. in po hudi krizi resno držim diete in se zelo dobro počutim. Danes imam B dan.
Moj jedilnik: Z banana
K goveji zrezki v gorčični omaki in zelena solata
V solata s tuno

clock-img

09.04.2008, 17:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: deja777

Danes pa se borim z vodo! vam še javim kako mi bo šlo.

No sem se odločila da bom dala v album sliko "pred dieto" in eno sliko od sedaj. Samo moram najprej najt eno "pred".



Deja, upam da boš zdržala! Drugače pa pohvale na izgubljenih kilogramih! user posted image user posted image user posted image

Pa tudi jaz bi rada za motivacijo videla sliko pred in po. Sploh album od Cukerček grem rada pogledat, ko me mine dieta, pa dobim takoj nov zagon. user posted image

clock-img

09.04.2008, 18:26

clock-img

Sergia

pencil-img

115

enanobena tudi jaz sem iskala te slike pa jih nikakor ne nejdem. Mi pomagaš prosim?

clock-img

09.04.2008, 18:37

clock-img

Anonimen

Pozdrav!

Moram vam povedat, da se še borim in do sedaj se še nisem pregrešila. Malo me je strah kako bo zvečer saj me takrat najpogosteje zgrabi lakota.
Sergia, od cukrček slikice misliš? Pojdi na njen profil in tam boš našla slike.

LP

clock-img

10.04.2008, 09:05

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!

Pa je minil grozzzen dan. Brez pregreh! user posted image Je pa res bilo zelo grozno. Zvečer sem se ob 8 spravila v posteljo in me je tako začela bolet glava da groza. Pa sred noči se je mali zbudil in ni hotel nazaj zaspat, se mi je tako vrtelo in tresla sem se cela kouser posted image . V glavnem mimo je in prav nič se ne veselim naslednjega vodnega dne. Sem pa mogla danes stopit na tehtnico in mi je pokazalo 0,90kg manj kot včeraj. Komaj pa čakam današnje kosilo. Bom jedla mesouser posted image . Sem ugotovila, da nebi mogla biti vegetarijanec ker obožujem meso in komaj čakam na B dan.

Lep sončen dan vam želim!

clock-img

10.04.2008, 09:48

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Čestitam za prestani vodni dan; Deja777 user posted image !

Jaz sem vklopila v svojo ločevalno konkreten zajtrk, ne samo sadje. Zaenkrat se še ne vagam, ampak hlače so mi vedno bolj široke v pasu user posted image . Se mi zdi, da če se ne najem zjutraj, sem zvečer preveč lačna in ne znam nehat.

Z: 1/2 jabolka, 2 kosa pumpernikla z marmelado brez sladkorja
K: Ribji filet+ skleda zelene solate 
V: tuna iz konzerve+ zelena solata



_____________________________

ROŽICA

clock-img

10.04.2008, 12:28

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Hvala vsem za dobrodošlico!

Sem že drugi dan doma in kot se mi je zdelo, sem pojedla kar nekaj piškotov ob kavi, zdaj jih je pa končno zmanjkalo!user posted image

Danes imam Š dan in skoraj vedno jem na ta dan rižoto po receptu iz Rine, ki mi je ful dobra, zraven pa zeleno solato s koruzo. Sem prejšnjič skuhala za 2x, tako da zdajle tajam, ker sem že lačna, kljub piškotom ob kaviuser posted image .

Deja777, čestitke za uspešen vodni dan!user posted image

clock-img

10.04.2008, 13:48

clock-img

Sergia

pencil-img

115

Zdravo punce!
Samo pozdravim vas. Tudi jaz imam danes Š dan.
Zajtrk: 2 hruški
Kosilo: Zelenjavna rižota in zelena solata
Večerja: isto kot kosilo, samo pol manj

Jutri me pa čaka najslabši danuser posted image

clock-img

10.04.2008, 14:20

clock-img

Anonimen

Sergia, imaš ZS!

Deja - čestitke za vodni dan! user posted image user posted image user posted image Pa še nekaj me zanima - a samo v enem mesecu si šla dol 10kg? Bravo! user posted image

Drugače pa imam danes sadni dan, pa sploh ne čutim nobene lakote... je pa treba počakat na zvečer, ko me prime volčja lakota. user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.04.2008, 17:30

clock-img

Anonimen

Ja, z dieto sem začela 12.3. in do sedaj izgubila 10 kg. Res pa je da se strogo držim. Danes se mi zdi sem se spet preveč najedla, ker imam občutek da sem strašansko lačna predem na B dan. Saj bom spet telovadila (malo več kot ponavadi pa bo).

clock-img

10.04.2008, 19:25

clock-img

Anonimen

Sem dala slikice v album, če katero zanima. Geslo je dieta. So pa slike od avgust, september tako da sem imela sedaj pred dieto še kaka 2kg več. Tu kjer sem v črni majici sem se sedaj slikala(no moj me je)

Lep dan

clock-img

10.04.2008, 19:34

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

DEJA777- dobr te je odneslouser posted image ! Res je precejšnja razlika v videzuuser posted image , glede dobrega občutka pa tudi, kaj! Čestitam za vztrajnostuser posted image !

_____________________________

ROŽICA

clock-img

10.04.2008, 20:22

clock-img

Anonimen

Deja - enkratna si! user posted image user posted image user posted image Res se vidi, da si oklestila 10kg! user posted image

clock-img

11.04.2008, 08:40

clock-img

Anonimen

Dobro jutro!

Ja hvala, res se pozna in občutek je odličenuser posted image . Hlače me namreč ne tiščijo več im majice so mi bojl prav.

Vprašala bi vas za špinačo,sem namreč v dilemi. Kdaj jo lahko jem?user posted image Ker se dela z mlekom in mleko je B ali se motim?

Lep sončen dan

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem