cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: prosim za nasvet po ss

clock-img

22.03.2008, 18:22

clock-img

Joob

pencil-img

563

Anonimen, ne zelim ti povzrocati nepotrebnih skrbi, upam, da so zato res krive tabletke...Pri meni je bilo tako, da sem imela 2 UZ(v porodnišnici) po abraziji in je bilo rečeno, da je vse ok,...ko pa sem imela kontrolo pri svoji G, je pa rekla, da ni 100% da je vse ok...ko sem 3 tedne po abraziji fasala vročino 37,8 in krvavitev...sem odpeketala do gin.urgence, kjer so mi naredili UZ in ker tudi oni niso bili 100% kaj je, so se odločili, da mi naredijo histeroskopijo...in poglej ga zlomka kaj so odkrili na histeroskopiji...da nisem dobro ščiščena in da se še vedno del posteljice drži mat.stene. UPAM, da pri tebi ni to ampak, da so vzrok tabletke.

Srečno in poročaj kako bo.user posted image user posted image user posted image

Lepe in tople praznike vsem!

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

clock-img

22.03.2008, 19:20

clock-img

Anonimen

Hvala obema za odgovore, ki so me pomirili in opozorili na potrebno.user posted image user posted image
Tudi vama želim lepe velikonočne praznike in poročam v nadaljnem.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem