janja žust, te čisto razumem, mene sicer še vedno bega to, ker moja pikica je bila pa do konca ok. sem prepričana, jaz sem imela občutek ves čas kot da maternica ni pripravljena in hoče 'tujek' spraviti ven, ker ko sem v 12. tednu od 17h prejšnji dan do 7h zjutraj ful krvavela, govorim kot 2 močni , smo mislili, da je že konec, sem jokala ko sva čakala na urgenci, pa nisem hotela pogledat na UZ, potem pa G pravi, saj je še živ, poglejte ga, pa kako živahen in res ful se je premetaval kot da tiste krvavitve nič ne pomenijo, bila pa sem tudi odprta 1.5cm. potem pa še NS v 13. tednu vse o.k dovolj velik, vse o.k. no potem pa kar naenkrat zelo na hitro v 14.tednu konec. jaz še vedno msilim, da je bil do konca živ, da ali j ebila vzrok pregrada ali maternica, nevem, nihče se tudi ni trudil z ugotavljanjem. se ne sprašujem več tako pogosto ZAKAJ, gremo naprej.
amapk kot sem napisala šele zadnje čase mi ni več tako hudo in lahko pozitivno gledam naprej.
tako, da tudi zate džim pesti, da čimpreje preboliš, pozabili seveda ne bomo nikoli.
pa seveda gremo v nove boje.