cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

koliko stane apartma

clock-img

27.01.2008, 20:17

clock-img

marita

pencil-img

542

No zanima me, koliko ste pripravljene dati za najem apartmaja na dan na Hrvaškem v glavni sezoni?

Jaz nimam pojma, nisem še nikdar najela apartmaja, vedno sem ali kampirala ali bila v hotelu na PP.

Prosim za info.

clock-img

27.01.2008, 20:17

clock-img

Anonimen

Jaz osebno nič....user posted image .

clock-img

27.01.2008, 20:21

clock-img

karamela

pencil-img

645

Jaz osebno mislim, da je na Hrvaškem tako, da za isti denar lahko dobiš ful dobr  lahko pa tud podn od apartmaja.

Mi damo do 50 Eur, ampak za apartma ob morju, nova oprema, klima...

clock-img

27.01.2008, 20:24

clock-img

N30

pencil-img

55

Tudi mi vedno gremo v hotel, ampak že lani sem rekla, da bi šli letos v apartma. Si pa želim en lep apartma, s klimo, v bližini morja, pa še plaža bi morala biti za otroke... če ve katera za kakšnega takšnega, prosim za info in nasvete. Hvala. Lp

clock-img

27.01.2008, 20:28

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Mi smo bili lani tukaj http://www.otokpag-novalja.com/ in smo bili ful zadovoljni in gremo letost tudi! Cena se mi zdi, da je bila 50€, novi apartma, klima, tv...plaža ful dobra za otroke, nikoli gužve...komot sem med kopanjem skočila v app, v agaržo pri plaži smo odložili vso kramo tako daje ni blo treba gor in dol nosit..men je blo ful všeč! 

clock-img

27.01.2008, 21:12

clock-img

dutika

pencil-img

13

mi bomo letos za 14 dni dali 700 evrov..
50 evrov na dan

zgleda pa apartman lepo urejen

clock-img

27.01.2008, 21:36

clock-img

janca

pencil-img

309

Mi smo lani dali 60 eur. Letos bo verjetno tudi nekaj podobnega. Meni je kul. Lastnica ful prjazna, apartma super, enkrat nam celo speče ribe in nam jih prnese. 

clock-img

27.01.2008, 21:44

clock-img

Peteršilj

pencil-img

442

lani smo dali 40 eur na dan, je bla klima pa vse ok, samo smo se mogli na kopanje voziti. Letos pa bomo dali 30 eur, brez klime , pa morje  čisto poleg. to pa mi je naj naj na morju.Klime ne bomo rabli, ker je apartma fajn  v senci.

poljubček, pozdravček po zraku leti, pa tam se ustavi, kjer moj dragi živi

clock-img

28.01.2008, 08:53

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Vtipkajte villa julijana pirovac in našle boste ful lepe apartmaje preverjeno sem bila tam nova vila in pa seveda plaža čisto poleg vile le par korakov stopiš do nje in lepa senčka.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

28.01.2008, 09:13

clock-img

masna

pencil-img

441

Peteršilj, kje si pa dobila tako poceni ? A nam zaupaš?

clock-img

28.01.2008, 14:11

clock-img

Anonimen

Za 4+1 s klimo in psom smo dali na Pagu v glavni sezoni 62€/dan. Ampak se poznamo. Drugace imajo ceno nekaj cez 70€.

LP

clock-img

28.01.2008, 14:24

clock-img

viv_

pencil-img

9144

50 Eur na dan, ena luškana bajtica tik ob morju v senčki na Visu user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

28.01.2008, 14:35

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Kok pa so ti apartmaji veliki, da je cena 40€ ali 50€user posted image .
Mi smo imeli lansko leto 70€ na dan - Črna Gora (Dobrota), predlansko 60€ - PAg (Novalja) na dan, tri leta nazaj celo 80€ (Korčula) na dan. So bili pa ti apartmaji za 4+2 osebi

clock-img

28.01.2008, 17:35

clock-img

blak

pencil-img

660

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Vtipkajte villa julijana pirovac in našle boste ful lepe apartmaje preverjeno sem bila tam nova vila in pa seveda plaža čisto poleg vile le par korakov stopiš do nje in lepa senčka.

LPuser posted image

Evo, sem vtipkala, ampak meni nekako ne potegne dopustovati v app, ki se nahaja praktično v bloku. Zgleda, da ima ta hiša najmanj 6 app! Osebno raje zaidem v kak bolj pristen app, hišico, kjer je bolj mir in kjer me obkrožajo domačini. user posted image

clock-img

28.01.2008, 17:38

clock-img

blak

pencil-img

660

No, prej sem imela v mislih nekaj takega kot je viv napisala v sosednji temi:

http://www.info-vis.net/apartman-mate.htm
user posted image user posted image user posted image

To je zame dopust!

clock-img

28.01.2008, 17:40

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Mi gremo letos prvič v ta apartma na linku, samo so bili že prijatelji in so zelo pohvalili. Bom prilepila link, ker se mi zdijo tudi cene kar ugodne. Je pa vse v pritličju, klima, ob morju, prostorni apartmaji.

http://www.apartments-lilly.com/hr/

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

28.01.2008, 17:54

clock-img

blak

pencil-img

660

cmokec, kaj  pravijo vaši prijatelji glede čistoče morja? Namreč lani so eni naši prijatelji našli zelo lep app v Kašteli, ampak ko so prišli na plažo, jih je zvilo. Voda zelo zelo umazana! Morda je za to kriva bližina Splitauser posted image .

clock-img

28.01.2008, 17:56

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Nad Trogirjem tudi jaz nisem bila navdušena. Nad samim centrom trogirja. Mi je pa všeč Podgorica malo naprej od Trogirja, kjer je morje že čisto drugačno.

clock-img

28.01.2008, 17:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: blak

Namreč lani so eni naši prijatelji našli zelo lep app v Kašteli, ampak ko so prišli na plažo, jih je zvilo. Voda zelo zelo umazana! Morda je za to kriva bližina Splitauser posted image .

Ni to morje za daljši dopust....če se že kopaš, raje na Čiovem.

clock-img

28.01.2008, 18:02

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Na Čiovem sem 1x seksalauser posted image luštkan otočekuser posted image

clock-img

28.01.2008, 18:05

clock-img

blak

pencil-img

660

A je na Čiovem zdaj boljše? Jaz sem bila tam kakih 10 let nazaj in je bilo obupno tudi tam. Takrat so gradili kot norci in sklepam, da niso imeli ravno urejenih kanalizacij ipd zadev, ker se je voda na momente prav penila user posted image
No, malo boljše je bilo na tistem delu otoka, ki gleda na odprto morje.

clock-img

28.01.2008, 18:06

clock-img

blak

pencil-img

660

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Na Čiovem sem 1x seksalauser posted image luštkan otočekuser posted image

Jaz pa več kot enkrat user posted image user posted image

clock-img

28.01.2008, 18:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: blak

A je na Čiovem zdaj boljše?

Ne vem, se hodim samo kopat včasih.

clock-img

28.01.2008, 18:18

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Nič niso omenili, da ni čisto morje. Jih bom prav poklicala, ste me malo prestrašile. user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

28.01.2008, 18:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

Nič niso omenili, da ni čisto morje. Jih bom prav poklicala, ste me malo prestrašile. user posted image

Ni treba klicat. Ti povem iz prve roke, da ni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem