No, upam punce, da ste si tole lepo počasi prebrale , da boste končno razumela kaj je to KVALITETA!
Seveda še enkrat povdarjam, tiste, ki ste zadovoljne z mb, ste imele zgolj "srečo" ali pa ste res zelo zelo skromne deklince, kar pa tudi ni nič narobe :), ampak ne jih preveč hvalit no, da se ne boste kdaj kje preveč osmešile :)
Mimogrede, pojma nimam kdo je vodil moj porod, predstavil se mi ni niti eden, enako na oddelku-razen Bosiljeve enkrat, o odnosu pa sploh ne bom komentirala, ker nima smisla šinfat, omenim lahko samo še to, da mi je zdravnik že zjutraj predpisal mazilo Bepanten za bradavice, pa mi je sestre sploh niso prinesle, komaj zvečer, ko je prišla ena sestra hranit mojga mišeka, sem jo spet vprašala ali ima mazilo za moje bradavice pa je segnila v žep in mi iz usmiljenja podtulila Linolejsko mazilo, ko sem imela že vse krvavo. To se vam zdi odnos??? To je to, kar vi hvalite? Potem pa vidiš na hodniku kako ena sestra daje čistilki zdravila pod roko, mogoče ravno ta zdravila, ki jih je meni, tebi ali komu pač, predpisal zdravnik!? SRAMOTA!!!
Baje imamo prvi mesec vse pravico do recepta za AM, če ga potrebuješ, za naprej se pa dogovoriš z svojim pediatrom, če spadaš v tisti razdred socialno šibkih. In mislite, da je meni kdo kaj dal???? Aja, seveda, pri odpustu sem imela Golobovo-Tekauc, ona pa tako strogo zahteva dojenje, kako, pa je tvoja stvar. In to je nek pediater? SRAMOTA!!!