IZVIRNO SPOROČILO: brencacka
Na zivce mi gre dejstvo, da moras v Mb nekoga poznati ali placati, da gres miren na porod. In v tem casu je za tiste, ki teh moznosti nimajo, slabse poskrbljeno.
Ah, daj no, zdaj pa eni res že pretiravate!!! Od kod pa tebi ta ''dejstva''??? Baba čula, baba rekla, pravijo. Najprej se malo pozanimaj, ali pa za začetek preberi temo o MB porodnišnici na tem forumu ( v glavnem pohvale), pa bodi potem pametna zs citiranjem nekih ''kao dejstev''!
Sama nisem nobenemu plačala, pa sem šla vseeno mirna rodit v MB in o porodnišnici ne morem govoriti drugače kot o superlativih.
Je pa očitno situacija ravno obratna- bo pač treba plačati za FB , če boš si želel ''mirno'' roditi in imeti TAAAAKOOO prijazno osebje.
Kot sem pa že napisala na enem zgornjih postov, naša zavarovalnica ne krije še dosti bolj osnovnih zdravstv. storitev, kot je npr. prevoz z rešilcem domov iz bolnišnice po operaciji kolka
ali zdravil za zniževanje maščob v krvi pri ljudeh, ki imajo manj kot 20 % verjetnost nastanka srčne ali možganske kapi
ali pa več kot tri plenice dnevno ljudem, ki jim uhaja blato in voda
itd, itd, itd... A je to fer???
Pa gre v teh primerih za dosti manjše vsote denarja, kot je porod.
Saj ne rečem, da je to prav, ampak, najprej je treba zadeve doma pošlihtat...
Sicer pa
NOBENA tuja zavarovalnica ne plačuje svojim državljanom nenujne storitve (kar porod ob PDP sigurno je)
v Sloveniji ali katerikoli drugi državi. Tako pač je povsod po svetu. Sicer smo res v ENI Evropi, nismo pa in ne bomo nikoli ENA država.
Pa brez zamere in lep pozdrav, S.