cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Imate zavese?

clock-img

14.01.2008, 16:37

clock-img

Tanik

pencil-img

1705

nimam zaves, samo žaluzije. 

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

clock-img

14.01.2008, 16:42

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem tudi imela v mislih nekaj stranskega, da ne zastre pogleda ven. Torej na strani lepo nežno zavesico in morda kakšno debelo preko. Tako mastno, da nabere prah.
Ma, prah ja. Po 3-eh letih sem se naveličala pogleda na gola oknauser posted image , to je prvo, kot drugo pa to, da mi je termopan na lesenih oknih spustiluser posted image  in imam iz notranje strani (med stekli) full okna umazana. Valda jih ne morem očistit, ker bo sicer okno hin. Nova okna imava predvidena naslednje leto.
Aja, pa podoben problem imam kot je ena pisala, da se mi okna pod žaluzijami full rosijo. Moje žaluzije pa niso tiste tanke, lične, ampak take "samoviseče"user posted image , nikakve.
Če kupim zavese jih najbrž prej operem in potem dam šivat?
Mika Bauhaus je poceni? Bolj kot IKEA? Super moram it pogledat.

clock-img

14.01.2008, 16:42

clock-img

mika

pencil-img

6485

minimalno noter vidi, ker imamo delno refleksna okna.

tud jaz sem do danes mislila, da se ne vidi v zimski vrt, ker imamo reflexno steklo. ob sončnem vremenu je prostor znotraj kot na razstaviuser posted image . žaluzije sem dol spuščala samo zvečer.

brez zaves oz. panel smo bili prva dva meseca od vselitve. lepo se je bilo zbuditi in najprej zagledati nebo....prostor pa mi je zdel nedokončan...plešast. izbrala sem tanko blago, da bi vzele čimmanj svetlobe. zvečer se skoz panele vidi vse, kot da jih ne bi bilo, zato pa imamo žaluzije.

aja...ne lovijo  prahu

clock-img

14.01.2008, 17:08

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Joj, meni je pa prostor brez zaves tako prazen, kako naj rečem... pisarniški... Z zavesami je veliko bolj domače.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

14.01.2008, 17:40

clock-img

mika

pencil-img

6485

Mika Bauhaus je poceni? Bolj kot IKEA? Super moram it pogledat.

cenovno je blo isto . poleg tega sem bolj zaupala šivilji, da ona vse nardi in  naroči karnise.

če rabiš št. od šivilje mi javi

clock-img

14.01.2008, 17:42

clock-img

Anonimen

Nimam.

clock-img

14.01.2008, 18:10

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

IZVIRNO SPOROČILO: kepa*

Mi jih tudi nimamo več in jih tudi nikoli več ne želim. Res so lovilci prahu.
Imamo pa žaluzije.

No če maš notranje žaluzije so pa ravno tako lovilci prahu...vsaj po mojih izkušnjah sodeč. Razen če maš une med okni.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

15.01.2008, 01:30

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Jaz si pa brez zaves ne predstavljam bit...je prostor preveč prazen in preveč na "razstavi"user posted image  Imam pa tudi žaluzije...in se mi te zdijo večji lovilec prahu kot zavese...zavese opereš pa je. So pa okna v dnevni sobi tudi ogromna in se mi to ne zdi ovira za zavese...slikice v albumu.

Lp

clock-img

15.01.2008, 01:52

clock-img

Anonimen

Nimam zaves...
Sin je bil 10 let asmatik... sedaj je koncno brez zdravil...

Na zacetku mi je bilo cudno brez... ampak se navadis...sedaj jih ne bi vec marala imeti..

clock-img

15.01.2008, 06:35

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Nimam zaves...
Sin je bil 10 let asmatik

Zaradi istega vzroka jih tudi mi naj ne bi imeli. Zato pa hčeri tedensko perem zavese - ima jih na palćko - do pol okne in kratke na vrhu, ostale pa na 14 dni.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

15.01.2008, 08:08

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Imam zavese. Tudi mi ko smo se vselili not nismo jih imeli in res je da mi je v prostoru nekaj manjkalo in ker si nisem mogla predstavljati stanovanje brez zaves  pa sem si kupila čisto tanke. Res je da je to tudi stvar okusa in navade.Pri mojih doma pa smo jih imeli in tudi jaz  sem se tako navadila.

Najdojenček

clock-img

15.01.2008, 19:37

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Jaz si pa brez zaves ne predstavljam bit...je prostor preveč prazen in preveč na "razstavi"user posted image  Imam pa tudi žaluzije...in se mi te zdijo večji lovilec prahu kot zavese...zavese opereš pa je. So pa okna v dnevni sobi tudi ogromna in se mi to ne zdi ovira za zavese...slikice v albumu.

Lp

če pa ti ne bi imela zaves, pa res ne vem, kdo bi jih imel user posted image

kaj hočeš reči, da je naš prostor preveč prazen?user posted image user posted image  na razstavi pa tut menda nismo user posted image

clock-img

15.01.2008, 20:28

clock-img

lotoska

pencil-img

768

Ja, hiša zgleda čisto drugače z zavesami.

clock-img

15.01.2008, 20:41

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ne vem. Do sedaj nisem našla všečnih. Da sem pa na razstavi pa me ne moti. Ko šetam naga itak spustim rolete. Čez dan mi je pa fajn, da je svetlo in odprto. Nekako se mi zdi tudi prostor večji.

Je pa tudi odvisno od stila. K moderni opremi mi skoraj nobene zavese ne pašejo oz. zelo redke.. Pa zdi se mu, da prostor ne diha..

Gospa sem.

clock-img

15.01.2008, 21:18

clock-img

Markova

pencil-img

138

Nimamo zaves. Samo žaluzije. 

clock-img

14.11.2009, 20:22

clock-img

matej12

pencil-img

9

V Ljubljani so odprli nov salon zaves na Dunajski nasproti Gospodarskega razstavišča - DEKORATIVA. Lahko poskusiš pogledati tam. 

clock-img

18.11.2009, 11:18

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

nimam, niti ne vem, če jih bomo kdaj imeli user posted image

clock-img

18.11.2009, 12:50

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Imava namen dati lamelne zavese. lih tuk da lahko zvečer zagrneš... Meni je kul, če ni zaves...

clock-img

18.11.2009, 13:52

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Mi smo najprej dali žaluzije, ko smo se selili, ker ni bilo denarja za zavese, na razstavi pa tudi nismo hoteli biti. Čez kako leto smo pa kupili še zavese - meni je stanovanje z zavesami čisto drugo kot pa brez. Brez zaves je grooozno dolgočasno. user posted image

clock-img

18.11.2009, 14:09

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Mi jih zdaj tudi nimamo, ker imamo stekla zatemnjena, mi gre na živceuser posted image
Pri nas se podnevi res nič noter ne vidi, kakor hitro pa se luč prižge, pa je treba žaluzije spuščat, in pozimi je to od štirihuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

18.11.2009, 14:44

clock-img

Anonimen

imam....lih kar obesala. roke se mi zsijo tezke po 1 tono! perem jih pa tudi vsak teden.sin asmatik. samo mi je cool, ker pol cela hisa disi po svezem.pa hvača bogu imamo samo 5 okenuser posted image

clock-img

19.11.2009, 18:25

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Imamo pliseje.

clock-img

20.11.2009, 23:02

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

vidim da že o zavesah klepetaste, me neki zanima kaj se vam zdi (če me boste prav razumele user posted image )

po celi bajti imam okno zraven vrat (balkonskih), pa se nemorm odločit kako dat zavese,... 1. da gredo do tal tudi pri oknu (kar mi je čudno), ali
da so odrezane pr oknu na višino okna in pr vratih pa do tal.. ?

razmišljam pa o panelnih

clock-img

20.11.2009, 23:07

clock-img

rija

pencil-img

15589

in kako si ti zamišljaš panelne, ki niso do taluser posted image

jaz tega še nisem nikjer videlauser posted image

panel mora biti do tal...

drugo so lamele...kar pa je itak za pisarneuser posted image

...vox populi...

clock-img

20.11.2009, 23:13

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

hm,.. a res? user posted image  nism vedla user posted image
naša mami jih ima doma na enih dolgih oknih tko pač ravne na treh višinah ...zgleda lepo

Tko sm si predstavljala da bi bla pač ravna sam odrezana na konc okna... sicer nevem kako bi se to pol zlagalo sam tko...
a mislš da bi blo čudno?user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem