cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Leg magic

clock-img

22.02.2008, 08:14

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: luka jan

Volga, aktivno delam en dober teden. Saj ne da je zdaj ne vem kaj, a pozna se. Delam pa vsak dan ono 13 minutno vadbo. Za umret.



Aha, no, jaz delam in bom vsak drugi dan, je čisto dovolj.

clock-img

22.02.2008, 08:31

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Tudi jaz nameravam v prihodnosti delat vsak drugi dan, mi enostavne ne znese vsak dan. Moje mnenje je da je boljše parkrat na teden in več tednov, kot pa vsak dan in le nekaj tednov. Saj učinek vaj se itak sešteva, poleg tega pa sem si ga kupila ne samo za letos, ampak vsaj za nekaj let.
Trenutno sem pa res čist not padla, sam me je strah da se ga bom prehitro naveličala.

clock-img

22.02.2008, 08:44

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Jaz delam tudi vsake dva dni, ker se mi zdi, da ni dobro eno in isto delat vsak dan. Vsaj pravijo tudi drugi tako, ker drugače ni kmalu več efekta.

Ali ima kakšna občutek, da so se ji že noge okrepile? Jaz imam ful občutek, da imam bolj čvrste noge. Nekatere hlače so mi kar malo ozke čez stegna user posted image  Ne vem zakaj se mi to vedno zgodi po bolj aktivni vadbi (aerobika, fitnes, smučanje,...) Hočem, da gredo kg dol, ne pa da mi mišice nabija.

Kar se kg tiče ne vem, ker se bom danes zvečer tehtala in jutri zjutraj, pa bom videla ali se tudi na vagi kaj pozna. Včeraj sem malo grešila. Ful sem jezna nase, ker popustim pod pritiski, ko mi moj pomuja kaj za jest.

clock-img

22.02.2008, 10:36

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Absolutno so noge bolj čvrste, mišičaste. Jaz pretirano sale nisem imela na nogah, bolj se mi gre da z vadbo okrepim mišice in s tem spremenim strukturo stegen. Večji problem je trebuh, tu je kar nekaj viška, a tud ni neke sile. V bistvu bi rada s konfekcijske 42 prišla na 40, pa časa imam do poletja.
Pred časom sem imela jaz vsak ponedeljek post ali sadni dan in v 6. mesecih sem na tak način izgubila 12 kg. Vse ostale dni sem normalno jedla, tud večerjala, pa velik sladkega in učinek je bil super zadovoljiv. S tem nameravam začet tud zdaj, pa še LM zraven, pa ni vrag da spravim dol teh 7 kg viška. Se mi pa po vsaki dieti dogaja da res shujšam, sam pol je celo telo tak čudno oblikovano, zato mislim da je vadba tu nujna.
No ja, počakajmo še malo, čas hitro teče in rezultati bodo kmalu tu.

clock-img

22.02.2008, 13:41

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

luka jan ... mi je všeč tale tvoj recept da enkrat na teden ješ le sadje.... bom mal posnemala user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem