IZVIRNO SPOROČILO: piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Spostovani piscanec vse kar si zapisala mi je poznano in se kaj vec saj sem tudi sama medicinska sestra.
ja, in če si med. sestra? sem to razbrala že iz prejšnjega posta, da si v fohu. potem znaš prebrati moj prejšnji post, kjer piše da čišča sama ni kužna, lahko se okuži, ko teče skozi vagino, ampak samo če so tam prisotne bakterije.
Pušenjak se strinja z mano
nisem šla na muslimanstvo (in močno dvomim, da je citirano besedilo iz Biblije) ali katerokoli vero, ker so si vse podobne, ampak na obravnavanje žensk na splošno v starih časih (in zgleda nekje še vedno).
ampak da medicinska sestra verjame, da je mastitis dobila zaradi popravljanja vložka pred dojenjem, mi je pa še vedno smešno
O cisci sploh ne mislim vec... saj nima smisla gres gledat za nazaj in vidis kaj si zapisala...
Dobesedno takole da tisto kar je del nasega telesa ne more biti kuzno!!
Ali kako naj si razlagamo ta stavek:
čišča ni kužna zadeva, saj je ja v našem telesu!!!! Imam eno hipoteticno vprasanje... Glede na to da pravis da cisca ni sama po sebi kuzna...Kaj pa ce ima zenska HIV???
Torej obstajajo primeri ko je cisca kuzna ze sama po sebi... tako da tudi ta trditev ni prava.
Prav bi bilo da napises da cisca ponavadi sama po sebi ni kuzna lahko pa...bla,bla...
Kje si pa prebrala da se dr. pusenjak strinja s tabo??
Najbolj blizu nase debate je samo tale stavek kmi ga je zapisal:
Odg: okvirna meja za "prepoved" spolnih odnosov po porodu je 6 tednov, sicer pa naj bo absolutna meja prenehanje čišče. In se iz tega ni za razbrati... nic konkretnega o nasi debati.
Kar se tice citata ki si ga citirila mislim ce ti ne ves kaj si citirala pol pa res ne vem...
3. Mojzesova knjiga 15-16 je del Biblije!! Zalostno da to ve ena muslimaka za katero je Biblija " lanski sneg"... ne ve pa tega tista ki je citat nalimala...
S tem verjetno spet kazes svojo razgledanost, ampak pustimo to,ker res nocem nikogar zaliti...
Se za tisti IQ mi je zal.... da mi je uslo.
Glede vlozka pa nisem rekla nikjer da sem se jaz tako okuzila ampak sem dala kot primer... kako se to lahko hitro zgodi...
Tocno ta primer pa je povedala babica na materinski soli v Ljubljani...
Glede mojega mastitisa pa zal ne vem kako sem ga fasala. Prvic je od tega ze 12 let in drugic vem dasem si redno iztiskala mleko... zatorej je takrat G rekel da je verjetno prislo do vdora bakterij od zunaj...
Kako pa nimam pojma.. ampak lahko samo ugibam...
Pa se eno skromno vprasanje??? Zakaj se prepiras samo z mano, ko pa so se vsaj 2 uporabnice potrdile moje besede ???
Ker imas glih 5 minut casa ali imas kak drug razlog???