cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: zakaj ni več anonimnosti?

clock-img

10.01.2008, 14:01

clock-img

caillou

pencil-img

1854

A brez anonimnosti smo ? Kjeuser posted image  ? O, a ste kakšno novo čarovnico na križ pribil al kaj ? Tri dni me ni gor, pa vse zamudimuser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

10.01.2008, 14:57

clock-img

sneguljčica

pencil-img

251

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Mene tud ne gane.

Je pa res da nimam več kej "delat" zdej k folk nima več problemovuser posted image

a ni to lepo, da noben nima več težav možmi, taščami, sorodniki... user posted image

clock-img

10.01.2008, 21:03

clock-img

Anonimen

Meni je tudi čisto mem ukinitev anonimnosti. Tiste ki žalijo, bi lahko opozorili na zs potem jih pa razkrinkali.

Tudi jaz sem večkrat kaj vprašala in dobila konkretne odgovore, pa tudi žaljive a te sem spregledala, zdaj pa ne bom nič spraševala, saj me dosti ljudi pozna in res ne želim, da vsi vedo, kaj se dogaja z MOJIMI starši ali MOJIM možem....

Ne zdi se mi prav, tale ukinitev user posted image ...

clock-img

10.01.2008, 21:44

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Anonimnost je na tem forumu za določen čas ukinjena.

Pregovarjanja o tem ali je odločitev pravilna ali napačna, dobra ali slaba ne bodo spremenile prav ničesar; spremembe v načinu pisanja nekaterih  uporabnikov na forumu pa lahko veliko doprinesejo k boljšemu odnosu na forumu.

Tudi uporabniki imate na forumu določene obveznosti in ne samo pravice, kot v zadnjih nekaj dneh bučno odmeva po forumu...

Temo zaklepam.

Jerneja RR

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem