Ker kadar poje wiskas, kar skače in prede in prede...kot v reklami.
Ja seveda, razumljivo. Jaz tud skačem po čokoladi, po solati pa zelenjavi sem pa lepo umirjena
.
Če mačka ni od malega navajena kakovostne hrane je pač noče in potem razumljivo hira. Tud otrok ne bo jedel špinače pri dveh letih, če ga prej z čokoladami in torticami futraš. Mojadva že od malega to jesta pa nista nič shirana in mirna. V bistvu sta čist kontra
Nisem pa nikjer rekla da ne smete svojih živali hranit s to hrano, sam razumte pa, da pač nekateri drugače gledamo na to in je ne uporabljamo. Pa naj bomo to posamezniki ali pa nekdo ki ima zavetišče. In pač nismo veseli če nam nekdo to prnese.
Horjul pač ni zavetišče kot gmajnice. Deluje čist drugače.
Verjamem da je bilo hčerkici hudo in da bi mogoče to na lepši način uredili, sam res bi blo pametno se prej to pozanimat no.
Sicer pa kakor sm razumela ste se vidve s polono že vse zmenile in rešile, tak da boste uredile.
Mi je pa jasno da se bunite, tak k se na njo buni folk k jim ne da mačke za zunanje življenje, tako kot ne da psa za na ketno, ipd.
Sam ona ima pač taka pravila, tak sistem, take nadzore.....in vso pravico ima do tega.
Ona pač ne želi svojim živalim samo življenje, ampak jim želi dobro lepo življenje.
Hrano pa še vedno lahko nesete v gmajnice, jo bodo zagotovo z veseljem vzeli.