Bubamara - pozdravljena in tudi od mene čestitke za malega borca.
Dejstvo, da sta obe intenzivni enoti premalo povezani, sem opazila že sama, ko sem lani ležala v bolnici in obiskovala mojega malčka čez cesto.
Strinjam, se da bi lahko sestre na oddelkih mamicam malo olajšale zadeve in jim razložile stvari, predstavile društvo ipd. ampak jaz sem imela Gala 44 na pediatriji na EINT, pa mi tudi nihče ni niti omenil društva. Sem sama tukaj na RR-ju našla vse potrebne informacije. Šele ko sem odhajala domov, sem se včlanila. In Nosečkica, ti se verjetno strinjaš z mano, da Društvo absolutno premalo dela na svoji lastni promociji - ampak to je že druga zgodba.
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamara
...v soboto pa še pride mož domov in mi reče, da je bil dobrodelni pohod za inkubator v MB in sem se še malo bolj užalila...
Kar se tiče tega pohoda, pa ga ni organiziralo niti promoviralo Društvo za prezgodaj rojene otroke, ampak SILA in je bilo zanj mogoče zvedeti iz vseh medijev.
Škoda edino, da nisi vedela za piknik za nedonošenčke, ki je bil v nedeljo pod Pohorjem, morda bi se lahko srečali tam.
Bomo pa poskusili nekaj naredit v tej smeri, da bodo tudi mamice v porodnišnici seznanjene z dogajenjem čez cesto, kaj praviš Nosečkica?
Gremo v akcijo?