cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mariborsko društvo prezgodaj rojenih otrok

clock-img

13.09.2009, 10:45

clock-img

ladymaya

pencil-img

1

pozdrav
tudi jaz sem mamica prezgodaj rojenega fantka, zato tudi jaz to podpiram..
će še ni spletne strani, lahko mi2 z možem kako pomagava - domena, spletni prostor in spletna stran v okviru najinega podjetja, samo naj kdo javi, na koga se obrnit v zvezi s tem?

lp

clock-img

13.09.2009, 18:05

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: Noseckica
Kje ste: Afnica, user, vg88, melani99,.....user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Afnica
Tu smo. No, vsaj mi. :)

Se vidimo jutri. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Zakaj niste prišli? Lušno je bilo. user posted image

clock-img

13.09.2009, 18:12

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: ladymaya
pozdrav
tudi jaz sem mamica prezgodaj rojenega fantka, zato tudi jaz to podpiram..
će še ni spletne strani, lahko mi2 z možem kako pomagava - domena, spletni prostor in spletna stran v okviru najinega podjetja, samo naj kdo javi, na koga se obrnit v zvezi s tem?

lp

user posted image user posted image user posted image

Ladymaya, ti pošljem ZS.

clock-img

13.09.2009, 18:32

clock-img

daisy24

pencil-img

27

js pa sem pričakovala ornk gužvo na srečanju, pač malo smo prišli pogledat, dr. Roškar nas je poslikal... Edino kar me je motlo je blo preveč glasno ozvočenje, ker se nismo mogl normalno pogovarjat, drugače pa superuser posted image

clock-img

13.09.2009, 21:54

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Še enkrat HVALA (našemu) dr. Roškarju, ker je prišel na srečanje in nam polepšal dan! user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.09.2009, 23:43

clock-img

biba 78

pencil-img

434

IZVIRNO SPOROČILO: Noseckica

Še enkrat HVALA (našemu) dr. Roškarju, ker je prišel na srečanje in nam polepšal dan! user posted image user posted image user posted image

Res je....user posted image user posted image user posted image ..on je zakon!!!

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

clock-img

13.11.2009, 18:01

clock-img

Bubamara

pencil-img

51

Ker vem, da vas tu dobim dosti na kupu, vam kar tu postavljam vprašanje.

Imam sicer že 15m sinčka, ki pa je bil nedonošen z zastojem rasti in prejšnjo sezono prebolelimi dvema pljučnicama, vmes tudi ugotovljen DS..skratka...ob vsem pompu glede cepljenja za novo gripo še nisem nikjer dobila konkretnega in strokovno utemeljenega odgovora, ki bi me prepričal.

Zanima me, kaj pravijo na intenzivni v MB...ali naše maleborce cepit ali ne?! oz. ker še dojim ali cepit mamo ali ne?!

Hvala vsem, ki mi boste pomagale!

LP

clock-img

13.11.2009, 18:45

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Ne vem...nisem ravno iz vašega konca. Sem pa postavila ravno glede tanove gripe vprašanje Dr. Cerarjevi iz ljubljanske EINT.Ona mi je odgovorila,da naj se cepimo vsi za sezonsko gripo(kar delamo že tri leta zapored) in ostali trije razen naše tamale proti pandemski. In to bomo tudi storili,ker meni ta rompompom gled tega cepljenja je kr malo.....user posted image . Jst in mož sva preveč na udaru,imava stike z preveč ljudmi na delu,tavečja se pa vozi 2x na dan s trolo in tam je tudi leglo bacilov. To je moje mnenje,pa zakaj ne bi preprečila,če lahko.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

08.09.2010, 17:17

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem