cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mi bomo v Super mami

clock-img

25.12.2007, 20:19

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Vam še naknadno sporočim kdaj, ampka verjetno bomo v februarski številki.
Daschi z RR je nova urednica revije Super mami in smo se vse zmenle. Hkrati pa vam povem, da lahko v reviji objavijo tudi slike vaših malčkov, če hočete seveda.
Objavljena bo pa zgodba o našem Nejcu. Tako da vsi kupit revijo. Da naredimo malo prometa.

Lep praznični večer še naprej,

Mateja

clock-img

25.12.2007, 21:00

clock-img

Anonimen

Superuser posted image Pa še enkrat nas spomniuser posted image

clock-img

25.12.2007, 21:05

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.12.2007, 21:07

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Super user posted image

clock-img

25.12.2007, 21:08

clock-img

Anonimen

Hkrati pa vam povem, da lahko v reviji objavijo tudi slike vaših malčkov, če hočete seveda.

A je pogoj, da si super mami? Torej odpade.....user posted image

clock-img

25.12.2007, 21:15

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

user posted image Bravo, super mami. user posted image

user posted image

clock-img

26.12.2007, 05:07

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Ja bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image "super" mami.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

26.12.2007, 07:38

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Hojla Mateja. Čestitam. A veš kaj, ko boš ravno tam pa še Dodo - ono mamico z 10 otroki omeni! Po moje je tudi super mami....

MONTIGNAC

clock-img

26.12.2007, 12:13

clock-img

biba 78

pencil-img

434

Jaz mislim, da smo vse mamice nedonošenčkov super mame in da si vse zaslužimo pohvale. Zato je tudi prav, da se kdaj objavijo kakšne zgodbe, da se pokaže ljudem tudi tista bolj žalostna plat rojstev in koliko je pomembno, da se tem otrokom nudi strokovna pomoč, ter volja in potrpljenje staršev. Zato Mateja, super , bom kupla revijo. Tisto Jano, ko je Nadja predstavla svojo in Vesnino zgodbo skrbno čuvam in jo vsake toliko tudi preberem. 

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

clock-img

26.12.2007, 12:29

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: biba 78

Jaz mislim, da smo vse mamice nedonošenčkov super mame in da si vse zaslužimo pohvale.  

user posted image

Čestitke vsem nam, super mamicam!

clock-img

26.12.2007, 13:32

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Itak smo vse super mame, zato pa tudi objavljajo take zgodbe. To je tudi spodbuda za vse vas, da se morda oglasite Daschi, če bi katera tudi rada pokazala svojega borca ali borko vsem.
Vem, da je bilo objavlljenih že več zgodb od RR malčkov, zdej se spomnim samo Luse in njene hčerkice.

clock-img

27.12.2007, 21:48

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

Mamice, res je, vse smo super mamice- brez izjemeuser posted image .

Naša revija ni naša- želimo, da postane revija, ki na prvo mesto postavi vsako mamico, njenega otroka in njene besede.
Zato kar korajžnouser posted image .
Nobeni mamici ne bom rekla 'ne', z veseljem objavim vse, kar se tiče nas-mamic in naših otrok.

Pa vse dobro v novem letu vam želim!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

27.12.2007, 21:53

clock-img

Anonimen

user posted image Bravo, super mamica user posted image

clock-img

27.12.2007, 21:56

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Daschi, ti si pa res SUPER MAMI.....štiri navihance imaš?

user posted image

clock-img

28.12.2007, 08:51

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

IZVIRNO SPOROČILO: Noseckica

Daschi, ti si pa res SUPER MAMI.....štiri navihance imaš?

user posted image

Ja, 4 sončke imamuser posted image . (9let, 6let, 2leti in 2 meseca).

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

28.12.2007, 09:30

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

No, ko smo že ravno pri reviji Super mami......jaz sem si za dedka Mraza podarila naročnino......dedek Mraz pa lahko plača. user posted image

clock-img

28.12.2007, 12:35

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Pa še to. Veste, da imate možnost naročiti brezplačni ogledni izvod?

http://www.supermami.si/narocilnica

clock-img

28.12.2007, 16:08

clock-img

dodi

pencil-img

1176

Mi nimamo nedonošenčkov in zato  ne spadamo v revijo Super mama ,imamo samo 10 otrok,od tega 3 krat dvojčke in na srečo so vsi rojeni ob roku.Ne želimo si nobene medijske pozornosti,ker jo je bilo že v pretekljosti preveč....
Biti mama nedonošenčku je hvale vredno, saj je potrebno veliko psihične in fizične moči.Občudujem vas,da greste s takim pogumom naprej in vsem želim vse dobro.
lp,dodi

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

clock-img

28.12.2007, 16:13

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Mi nimamo nedonošenčkov in zato  ne spadamo v revijo Super mama ,imamo samo 10 otrok,od tega 3 krat dvojčke in na srečo so vsi rojeni ob roku.Ne želimo si nobene medijske pozornosti,ker jo je bilo že v pretekljosti preveč....
Biti mama nedonošenčku je hvale vredno, saj je potrebno veliko psihične in fizične moči.Občudujem vas,da greste s takim pogumom naprej in vsem želim vse dobro.
lp,dodi

Dodi, vse mamice so super mamice. revija je namenjena vsem, ne samo nedonošenčkom. Vsem mamicamuser posted image
10 otrok?????
Kaj naj rečem? Pri nas so štirje, pa imam včasih občutek, da je hiša premajhnauser posted image .
Bravo mamica in očkauser posted image , res sta neverjetnauser posted image .

(M. Wright - Edelman)

clock-img

28.12.2007, 19:06

clock-img

biba 78

pencil-img

434

Jaz občudujem vse mamice,ki imajo več kot enega otroka. Saj res, da si pri prvem otroku še čisto izgubljen in da je pri vsakem naslednjem vse malce lažje, ampak vseeno, kapo dol mamice. Mi bomo kar pri naši pikici ostali. 

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

clock-img

07.02.2008, 12:44

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *
Vam še naknadno sporočim kdaj, ampka verjetno bomo v februarski številki.
Daschi z RR je nova urednica revije Super mami in smo se vse zmenle. Hkrati pa vam povem, da lahko v reviji objavijo tudi slike vaših malčkov, če hočete seveda.
Objavljena bo pa zgodba o našem Nejcu. Tako da vsi kupit revijo. Da naredimo malo prometa.

Lep praznični večer še naprej,

Mateja

*Mateja*, zelo lepo predstavljena zgodba. user posted image user posted image user posted image

Naša Božička Maruša pa je na 3. strani.....spomin na veseli december. user posted image

P.S.: a bere katera superMAMI z napako? Posrečena je, ni kaj...user posted image
Prav uživam zraven...pa vidim, da nisem edina. user posted image

clock-img

07.02.2008, 12:48

clock-img

dodi

pencil-img

1176

Posrečena ja-izšla je tudi knjiga user posted image user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

clock-img

07.02.2008, 13:03

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: dodi
Posrečena ja-izšla je tudi knjiga user posted image user posted image user posted image user posted image

Knjigico sem pa tak skoraj "pojedla". user posted image user posted image user posted image

Sem jo prejela kot darilo za letno naročnino. user posted image

clock-img

07.02.2008, 13:26

clock-img

dodi

pencil-img

1176

Poznam njeno avtorico!user posted image user posted image

clock-img

07.02.2008, 14:06

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Danes grem brž po supermami ,da vidim Marušo in preberem Matejino zgodbo.

Tudi mi bomo v aprilski supermami-moja porodna zgodba.Je pa res ,da je že lansko leto bila objavljena Ajšina zgodba.
user posted image za Daschi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem