cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

01.01.2008, 22:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.01.2008, 22:01

clock-img

soncipunci

pencil-img

141

je možno, da ti bradavice ne zagrabi pravilno?? če jo drži samo na koncu, je res prava muka, pa še mleko ne teče tako kot bi moglo.
meni se tudi po štirih mesecih dojenja kdaj zgodi, da imam močno razbolene bradavice, čeprav zagrabi pravilno. mali se mi zdaj že veselo v obraz smeji, ko me vleče za bradavice in me gleda naravnost v oči. takrat bi mu najraj "igračo" vzela. ampak saj ga mine. jaz pa to prebrodim z mazanjem bradavic z lanolinom, da so čim bolj elastične... :-)

clock-img

04.01.2008, 22:11

clock-img

barby26

pencil-img

14

meni je tekel gnoj in kri,sm mislils da me bo pobralo,pa sem vsak dan ko je bil lačen nekje na tri ure trpela,po enem mesecu pa so se privadile,tako da moraš vztrajat,pa na debelo maži z linolinom,po vsakem dojenju,ti garantiram da bo kmalu bolje,samo ne obupaj!!!srečnoaja,linolin je najboljši,pa iz dojk ti ga pred dojenjem ni treba umiti,tako kot bepanten.lp

clock-img

04.01.2008, 22:37

clock-img

Anonimen

Jaz sem mela srečo, pa me res ni nič bolelo. In uživam v dojenju. user posted image

clock-img

05.01.2008, 10:38

clock-img

Solero

pencil-img

466

Hojla,
v zadnjih dveh dneh sem trikrat uspešno dojila!! Juhuu, ful sem zadovoljna. Zdaj je tudi meni bilo lepo. Ne vem sicer, kaj sem storila drugače, ampak kar ni več bolelo. Ugotovila pa sem, da manj boli, če ležim na boku in imam glavo višje od telesa. Najbolj boli pri dojenju sede. Tako sem zdaj cele dneve v postelji. user posted image
Opazila pa sem, da mi je mleko pošlo, pa otrok je po dojenju še vedno lačen in na dušek spije še dodatek. Upam, da se mi bo ob ugodnem dojenju tudi mleko povrnilo.
Pri iztisnjenem mleku pa opazim tudi, da je manj mastno, ne naredi se na vrhu toliko smetane, kot včasih. Verjetno je zato tudi bolj lačen. Hmm?

clock-img

05.01.2008, 14:36

clock-img

soncipunci

pencil-img

141

solero, jaz sem en čas imela iste težave. bolelo je kot bi me nekdo z nožem tudi med podoji in mali je kar naprej grabil in spuščal dojko. in pri tem grdo raztegoval bradavico. obrnila sem se na eno od svetovalk (ki ti jih priporoča tudi skuštrana) in ta mi je povedala, da je možno, da je prišlo do gljivičnega vnetja (ni nujno, da ima otrok v ustih bele obloge). pediatrinja je bila sicer skeptična, vendar mi je vseeno napisala daktarin gel in težave so izginile, je pa res, da se je težava še enkrat kasneje ponovila in sama izzvenela... user posted image  mogoče bi bilo dobro poskusiti... držim pesti, da bo vajino dojenje postalo bolj prijetno za oba...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem